112

Анонимен

преди 5 години

Време е да запозная днес бг с Вова Якут !1995 година !Ютюб който не го мързи !Човека не обича даже с оптика да стреля ;)

111

Анонимен

преди 5 години

Не е важно колко точно можеш да стреляш, ако се целиш само в капачки и портокали. Важно е кой ще отстреляш с уменията си.

110

V

преди 5 години

А ще може ли да уцели тиквата лекичко между очите от 800 м Ако го направи го признавам :)

109

Анонимен

преди 5 години

"Освен професионалист с пушка Хаджипетков демонстрира и добро сърце. Той има идея да започне обучение на деца с детска церебрална парализа, които да стрелят."А тия с церебрална парализа точно от това имат нужда ... понеже си нямат други проблеми, някои едвам смогват да си платят лекарствата ... но не, айде да ги научиме да стрелят и да им дадем грамоти, че най вероятно живота им ще е изпълнен с престрелки и конфликт на интереси.Явно, за да си добър стрелец не е нужен чак толкова акъл.

108

Анонимен

преди 5 години

С още десетина приятелчета може държавата да им отпусне пари за CS на живо по границата. След това минават месари и ето ти храна за бездомните кучета, ето ти костено брашно за селскостопанските животни, а и в БАН може да извличат трупни хормони и да продават в третия, или четвъртия свят, че се не знае ние в кой сме.

107

Анонимен

преди 5 години

веднага пращам в парламента товар портокали,да загрява белким започне да пропуща

106

педерист

преди 5 години

Моля, още веднъж. тогава е резултат не случай

105

Анонимен

преди 5 години

Като оная де се подиграва че минала днес системата.Мила ми при теб не бяха ли на хотел за разпространие внука и бившия им мъж дъщеряти в лудница ми тръгнала да се подиграва на системата

104

Сумката

преди 5 години

Тези хора не трябва да ги сниммат. Поне лицата им не трябва да се виждат. Двама трима такива могат да обърнат в паника цяла рота.Или да вземат зелката на някой главорез.

103

СатаН АТО

преди 5 години

Прекрасна идея, само това им трябва на децата с ДЦП - да стрелят с пушка. А патроните кой ще купува?

102

Анонимен

преди 5 години

До Патил-тия в парламента българи са ги избрали не извънземните,до аз-вероятно не е връзкар и затова макар и способен е само ефрейтор,сега пък да вземе момчето да иде в друга армия най-добре ще направи.

101

Патил..

преди 5 години

Пич ела брато мсъс снайпера, на центрото на София и залегни некаде с добра гледка към парламенто....и като ги почнеш .един...два....три....и така сите 240 душмани..Ела брато тука у България ,че неостанаха хора ,сите бегаха от демократичния ужким хубав живот , създаден , от тия там изедници...Народеца гладува и тия живеят като крезове ...и си хранят еректората от постоянно люпещи се ***, М.анга.ли де ...всичко се разпадна у тая дуржава...ела брат ела и ги почвай..без *** пушка няма промяна

100

Анонимен

преди 5 години

За тези, които плете армията, я ми кажете какво ще спре първият достатъчно г богат и свързан човек който събере 500-1000 наемник, въоръжи ги и даде достатъчно подкупи да узурпира властта и да поеме контрол?Не, честно? Какво ще спре такъв човек?

99

Анонимен

преди 5 години

Нереализираните неудачници завистливо се изявиха във форума.

98

не може да бъде!

преди 5 години

Снайперистите,даже ако нямат такъв мерник като нашия ефрейтор са ценен армейски кадър.Трябва да се знае ,че никак не е лесно да си снайперист - лежиш някъде съвсем сам и не мърдаш с часове.За тези които не знаят,ще кажа че снайперистите не ги вземат пленници -убиват ги на място,защото нанасят големи поражения!?

97

Паци

преди 5 години

И мене като Макейн ме разцъкаха отзад, ама него жълти мен пущуни от бул. Мария-Лиуза.

96

Анонимен

преди 5 години

"Ефрейтор Хаджипетков има изключително точен мерник"Стой си в Германия и не се връщай в Джунгахорията защото няма да бъдеш оценен!

95

Vzvod

преди 5 години

Anka sha go zeme za hugienist v nemskata armia...da higienizirvat siria...

94

Efgripe

преди 5 години

Eh, ako beshe edin futbolist mojeshe da go prodadem za nad 100 miliona euro v bialata ikonomika...da buta golove po sveta i vsichki da revat ot kef...bulgar...bulgar sneiper...a sega rita samo za offshorni firmi v chernata ikonomika.....

93

Я па я...!

преди 5 години

Браво на българския снайперист , ама не е руснак. Е ,ако беше братушка , е хеее, а сега кво?