43

Анонимен

преди 5 години

До 3 куб. от 50Не ги ли премерихте преди това?То вярно, че правят шашми с подреждането на дървата, ама все пак е нещо.

42

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаПрав си, но ако горят само дърва, а не ***, и внимават при почистването, сваляне и качване на буриите, и най-вече - НЕ ПУШАТ в стаята, не е никак мръсно даже!Боядисване - нормално, на десетина години веднъж.

41

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен "В кой век живеете, че да се отоплявате на дърва?"----А каква е алтернативата, за малките градове и села, без газ и централно отопление?Я кажи? Отопление на електренергия? Климатик във всяка стая? Я направи сметка, и ще видиш, че това е единствената им евтина алтернатива.Да не мислиш, че не им е приятно на хората да са на газ, или на климатици, и да не пребоядисват всяка година стаите? Да не мъкнат мърсотия нагоре-надолу из къщата? Но-това са ив възможностите на хората....

40

Манчо

преди 5 години

Като нема дръва,че горим семперит,фулда,мишилин квото има и бес пари.Който иска да плашта по 1000 лв за дърва.

39

3 куб.

преди 5 години

До Анонимен 50. Цената беше за кубик, нооо ... реално колко са ми докарали ...Горе - долу - там някъде :)

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47100 лв за кубик, или 0.85-0.90?

37

ГЭРБ

преди 5 години

Е, няма само заплатите да растат я?

36

Дърва

преди 5 години

За кубик трябва да са двеста лева, само богатите да палят камината понякога.Въпросът е защо ток, парно, води поскъпнаха с 35% само за една година, това никъде го няма по света.Да плащаш 35% от чистата средна работна заплата хиляда лева за ток, вода, парно?Това ако беше в друга държава, нямаше да успеят да мият улиците!В цял свят се отопляват на газ. А политиците подариха Южен Поток.Тези реактори докога ще са на склад?Потресаващо. Уникален геноцид.Докараха ни до просешка тояга.

35

Анонимен

преди 5 години

Днес купих 3 куб. х 100 лв. без транспорта. В София на Околовръсния са толкова. Бук, дъб, габър - няма значение.

34

Анонимен

преди 5 години

Евтини са още дървата. Трябва по 500 лева кубика да ги направят. На мен толкова ми струва да се отоплявам зимата на месец. Трябва *** да спрат да горят дърва и да замърсяват, то не се диша вече бе!Газифицирайте селяните и да се свършва!

33

Анонимен

преди 5 години

само така пичове пари не ни дават и ние за нищо няма да плащаме .евание

32

Анонимен

преди 5 години

кво масло бе човек 11 годшни събирам от гумаджии изхвэрлени гуми режа ги на две и в котлето 2 къщи грея без пари

31

Анонимен

преди 5 години

масло в сервиза колкото щеш 5 тодини се ноплим на изгоряло масло 140 квадрата сервиз и 70 кв. жилищна площ отопленшето ми е безплотно . с акъл се прави не с пари .

30

Анонимен

преди 5 години

ще горим каквото намерим пластмаси гуми *** всичко което може да отделя топлина и пак ще изкараме зимата и пак няма да дам пари за отопление през оная работа ми е за въздухо на тая държава един лев няма да дам

29

;-)

преди 5 години

Когато цената на дървата за огрев надвиши IQ-то на ползващите ги, те най много се оплакват.

28

Анонимен

преди 5 години

еми почваме да горим парцали,гуми и изгорели масла,ще му намерим колая,само после да не врещят,че въздуха бил мръсен

27

;-)

преди 5 години

1000 лв да ги направят дано! Зимата не се диша от пушеци. Изхвърлят си пепелта в контейнерите за смет, че и тях палят. Пластмасовите за нищо не стават до пролетта. Децата се изпоразболяха. Хора, които цигара не са палили, направиха рак на белия дроб. И за какво? Да може на разни селянндури да им излиза малко по-евтино отоплението в града. Колко им е по-евтино, е друга тема.

26

Така е

преди 5 години

Най скъпо е отоплението с газ. Не се лъжете.

25

Анонимен

преди 5 години

Климатика го изхвърлих. Има седмица, макс две, с температури под -10, и климатика умира. Чистичко е, ама за пред очите. Какви бактерии се развиват не знам, ама го усещам. Едно дразнене на гърлото с подкашляне. То не бяха анти бактериални препарати, то не бе чудо. Толпината от дървата е друго. Цикъла студена сутрин къща, вечер топла и сравнително сух въздух, е най благоприятен. На тялото се угажда, само след като се е уморило от фзически труд. Иначе, не чакай здраве.

24

Ф-данка

преди 5 години

Преди да обсъждате цената на м3 дървесина, за отопление, в градски условия, погледнете си календара, първите две цифри, не месеца и годината.