25

Анонимен

преди 5 години

90% от републиканските пътища са в плачевно състояние и пътното винаги прави същото. Вместо ремонт- слага знаци да ограничава движението. Да сложат нявсякъде ограничение до 30км и да се приключва.

24

House M.D.

преди 5 години

Краси, пътят през Владая не е първокласен.

23

Анонимен

преди 5 години

Този участък е строен основно при правителството на НДСВ+ДПС до август 2005 година, а при правителството на тройната коалиция бе само довършен и пуснат в експлоатация. Тук е малко като с банките през 1996-1997 година, едни ги фалираха реално, при друг фалираха официално.

22

Анонимен

преди 5 години

От бързане да резнат лентички, ГЕРБ така и не направиха магистралите строени по тяхно време, с поне три ленти плюс аварийна лента. Ясно е, че в бъдеще магистралите ще трябва да се разширяват, което ще ги оскъпи в пъти. Същото е с късите перони на метрото строено от ГЕРБ, или с намалениите размеро на зала Армеец.

21

Анонимен

преди 5 години

Следващите учстъци на магистралата в посока Бургас не са в по-добро състочние, въпреки че са строени по-късно.

20

Анонимен

преди 5 години

то този участък на магистралата много се открадна, още навремето Асан Гагаузов като откри участъка и станаха катастрофи и не знам кой титан на мисълта беше решил да завършва с кръгово. Сотир, ако държи на името си, трябва да нареди проверка на всеки километър и ще разбере от къде са вземани пробите.

19

Трол

преди 5 години

С една дума от Чирпан до Стара Загора няма магистрала!

18

Анонимен

преди 5 години

Магристралата да бъде с 10 ленти - за всяка скорост през 10 км от 80 до 140 и по една аварийна, за тирове и автобуси и най важната - за бързащи супермени като 14 !

17

ОБЯВА

преди 5 години

Ние сме екип млади (стари шофьори) студенти Предлагаме от догодина услугата ПРИДРУЖИТЕЛ НА МЛАД ШОФЬОРПридружаваме млади шофьори и шофьорки до работните им места и обратно,до морето,планина,в Турция на шопинг в Одрин, на село и т.н Цени по договаряне!

16

до17

преди 5 години

Па не купувай, аз карам тази година със седмична и драми няма.

15

Анонимен

преди 5 години

И защо да купувам винетка тогава?

14

хм

преди 5 години

и кво стана сега....Т.н. магистрали, окъсяха...WTF

13

до 11

преди 5 години

Бездарници като тебе не могат и права да държат с автомобил, нормално е да се обръщате по завоите, то за шофирането трябва и акъл, какъвто копейкаджиите не притежавате.

12

Анонимен

преди 5 години

За мен 130 - 140 км/ч е най-комфортната скорост на движение по магистралата, но за съжаление, разбитата лява лента и движещите се с 90 - 100 км/ч превозни средства, ме принуждават да карам в дясната. Там обаче, за да избегна постоянното прибиране в лявата лента, увеличавам скоростта на 150 -.160 км/ч. И какво се получава, ставам нарушител по принуда на лошата настилка! Какво да правя, уж магистрала а трябва да карам с 90 и да си троша колата и нервите!

11

до 11

преди 5 години

Защо БСП построиха магистрала, която за 4-5 години започна да пропада? Добре, че бяха ГЕРБ, че да има магистрален участък до Бургас, на *** такива не са ви нужни, нали не ядете асфалт.

10

Анонимен

преди 5 години

Този участък е започнат при Иван Костов и Симеон Крадливий и е завършен при тройната коалиция, което е от 17 август 2005 година. На 1 юли 2006 година е открит участъка от 171 до 186 километър, а на 5 октомври 2007 е открит и учаастъка от 186 до 208 километър.

9

Анонимен

преди 5 години

Платените копейкаджии веднага набедиха пак ГЕРБ за провала на БСП, защото именно серГЕЙ сташниев и крадливата му клика, заедно с Трейс, създадоха този пропаднал и скапан участък!

8

Анонимен

преди 5 години

2007 го пуснаха БСП тоя участък, съд за червените грабители и българоубийци!

7

Анонимен

преди 5 години

Участъкът от Чирпан до Стара Загора го строи меката китка Станишев! Доказателство колко ги бива БСП в строежите и в кражбите!

6

Иван

преди 5 години

В дясното платно е невъзможно да се кара над 20 км/ч без да си разбиеш колата. Лявото е добре, но трябва да караш поне със 150 км/ч ако не искаш постоянно на влизаш в дясното за да даваш път.