65

Асен

преди 5 години

Неравностите по пътя все някога ще ги оправят , ама неравностите в някои глави- никога!

64

До 69

преди 5 години

Абе вие плювачите по опорни точки само това си знаете! Книжките на пишман шофьорите при кое управление се раздаваха? Джигитите коя година са родени? После е много удобно само пътя да ни е крив.

63

ха

преди 5 години

Ха да видим джигитите ще спазват ли ограниченията или пак ще се правят на мъже и на "абе, ти ли ше ми каеш с колко да карам"

62

Анонимен

преди 5 години

Изпълнителя Трейс за този участък от магистрала Тракия е избран от тройната коалиция. По това време порционите се раздаваха от почетния председател, както сам се похвали.

61

Анонимен

преди 5 години

Вече ми е станало навик като нацеля дупка на "Тракия" да викам колкот ми държи гърлото: "Мамaтидаeбабойкоборисовдаеба". Действа успокояващо на нервите. После поглеждам към свинетката ми и ме заливат топли чувтва и към свинете. Накарал съм тоя дето ми гледа две прасета за Коледа, да кръсти едното "Павлова". Смятам лично да ходя да го коля, при все че никога не съм клал.

60

Анонимен

преди 5 години

Заради неравности:винетка 50лв вместо 97 лв.

59

неграмотен депутат

преди 5 години

Какво толкоз и с 50 км ще карате по магистралата,голяма работа,нали парите са усвоени и всички по веригата са доволни!

58

у перник е рая

преди 5 години

ако ще и с 20 да карам пак ще карам стария голф дизеляка вие ни ебавате с всичко ние ке чадиме колко може повече дъргавата срещу нас и ние срещу ...... еееееебцццааяаннниеее

57

Анонимен

преди 5 години

"Преди 30 дена пътувах по този участък и страшно беше. Защо чак сега реагират не знам."Потърси в интернет има доста информация. Участъка е пуснат 2007. Първите дефекти се появяват по-малко от година след пуска. 2010 Росен Плевенлиев активира процедура за ремонт от фирмата-изпълнител Трейс. Трябва да се отиде при Трейс и да се пита.

56

ДО Гордостта на Боко

преди 5 години

Участъкът е пуснат 2007 година. Може да провериш кой го строи и кой го пусна.

55

анонимен

преди 5 години

Преди 30 дена пътувах по този участък и страшно беше. Защо чак сега реагират не знам. Питам се защо плащаме винетки, защо ги има пътни полицаи, защо има пътна агенция. Кой издава акт за приемане на пътищата.Докога в държавата ще се работи некачествено.

54

Анонимен

преди 5 години

Хубаво е да се знае, че както злополучния път от Своге до София така и този участък от Тракия са строени от фирма Трейс.

53

Анонимен

преди 5 години

Най-добрият участък от Тракия е Бургас-Карнобат, който го построиха турците, нито се е накъдрил, нито се е напукал, нито има нужда от заливане на фуги!20 години перфектно състояние!

52

Гордостта на Боко

преди 5 години

Участъка беше гордостта на Боко.Станишев показа в НС пепелта с която се прави магистралата, но простака Боко надвика всички с простащината си.Това беше първото най-яко крадене на ГЕРБ, след кметуването на ББ в софия

51

Анонимен

преди 5 години

Участъкът беше пуснат при тройната коалиция - половината участък 10-11 месеца след като като направиха правителството на тройната коалиция, а другата половина 26 месеца след като направиха правителството. С други думи втората половина на този участък е построна главно при Станишев, а първата половина е построена повече при Крадлив Симо и по-малко при Станишев.

50

Край

преди 5 години

Не че нещо ама участъка беше направен и пуснат при тройната коалиция.

49

българина

преди 5 години

До Анонимен мисля че е 2010г....

48

Анонимен

преди 5 години

Треис - собственот на депутат от дпс, главен акционер Мишо Миков, бивш началник на бсп :))) Ай чиститу!

47

българина

преди 5 години

интересно 10 г гаранция не изтече ли вече, тези неравности са от първия месец? *** на герб вече започват да ги заливат откъм гърба...

46

Анонимен

преди 5 години

До българинаот първия месецна построяването е така, но медиите и прокуратурата са за това да служат на гербтози участък е строен е през 2007г бе