5

Анонимен

преди 5 години

Увредена е базова ценност *** на адвоката дето е шеф на групата иманяри намерили вътре първия в света златен презерватив на хан Аспарух и решили да го изпробват на шефа си.Сега експетиментите с презерватива продължават в затвора.Като приключат ще се снимат в новия клип на азис ще пеят до минор всички и ще са фронт вокали щото азис все гледа да е бек.

4

Анонимен

преди 5 години

Отдавна не съм писал мнение в днес. бг . За тази новина мога само да напиша, че съм огорчен от това, че българи и небългари умишлено посягат и рушат този свят Християнски Православен манастир. Нашите достойни български деди, предци, баби, майки, са се трудили и са давали щедри дарения за българските църкви и манастири, а днес, техните български наследници презират и хулят Христовата Православна Вяра, православните духовници и светини. Бог поруган НЕ бива! Има Наказание за тези престъпници!

3

Анонимен

преди 5 години

Стигнахме Дивия запад след почти десед години управление на мутренска групировка.Не див запад ами варварските времена като диваците са нападали храмове да ги грабят....

2

Анонимен

преди 5 години

Продължение от номер 1:Тия нещастници , ска.па.ни ко.***.ле.та, които дръзнаха и посегнаха да разрушат стар манастир , такива бо.клу.ци НЕ ги чака нищо добро!Държавниците ако са с всичкият си мозък, трябва НЕЗАБАВНО да вкарат ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ И СЪУЧАСТНИЦИ в ЗАТВОРА, И ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ЗАТВОРА!!! ТОВА, КОЕТО СА ИЗВЪРШИЛИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ- ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , ИЗВЪРШЕНО СРЕЩУ БПЦ И ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРАМОВЕ И МАНАСТИРИ; ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

1

Анонимен

преди 5 години

***, безмозъчни патоци и патки! Манастирът НЕ е музей, нито място, където туристи ( особено чужденци) могат да правят каквото си искат. Демократичните политици трябва да разберат веднъж и завинаги, че православните храмове и манастири НЕ са места, където хората могат да правят мерзости! Духовниците са Божий служители, които трябва да бъдат уважавани, те НЕ са изтривалки на човешките капризи, те НЕ са и слуги и облужващ персонал!