16

Анонимен

преди 5 години

"Само един трябва да остане"-Дънкан Маклауд шофьор в БГ!

15

Сп???нс

преди 5 години

От доста време съм си дал сметка че предпочитам да си карам спокойно е без главоболия и затова изпреварвам мноооого рядко, само ако нямам друга възможност- трактор, някой трабанче или моторче от тези 50-кубиковите. Ако си на дълъг път - 8-10часа, с 2 изпреварвания няма да си спестиш половината време, а ако си на кратък -20-30 км, ти е все тая дали ще стигнеш за 20 или 24минути.

14

Анонимен

преди 5 години

То трае при добра видимост ако се огледаш и видиш че няма в насрещното никои и се увериш че зад теб също няма такъв а не глупостите на тия господа

13

BGreality

преди 5 години

В България изпреварването се приема като лична обида, т.е. изпреварваният моментално дава газ. За 2-3 секунди изпреварване е възможно само ако другата кола е спряла. Торове и автобуси, не само не улесняват изпреварването, ами пречат нарочно.

12

Понти

преди 5 години

Идеалното изпреварване става с мощна кола. Моята е 260кс и няма никакво напрежение или опасност. Само леко натискам газта и готово. С на жена ми пилоти трябва бая да се целя...

11

Анонимен

преди 5 години

Добре че са Бееге Мамата и Днеса, най-качествените сайтове в познатата част на галактиката.

10

Анонимен

преди 5 години

Щом стигнахме тук да се учим как да караме, значи положението е трагично. Инструкторите като политиците, всички за смяна

9

бай ганю

преди 5 години

колкото и съвета да се отправят към индивид с нефункциониращ мозък нищо няма шанс да проработипо пътищата е пълно с простотията на комплексирани селянчета огледало на манталитета в странатабез драконовски регулации и ограмотяване на нацията не може да има положителни резултати

8

Анонимен

преди 5 години

Катастрофите с изпреварването винаги са предизвикани от немощни автомобили, които изпреварват едва-едва. Я се качете на някакъв сериозен Мерцедес да видите дали ще имате проблем.

7

До 5

преди 5 години

Ама наистина ли винаги да спазваме ограниченията?! Нали се сещаш, че да се движиш в града с 50 не е като да се движиш в някое бивше село, в което дори кучета не са останали, ама милю дреме в края на селото на хранилка да те клъвне щото не му стига акъла да промени знака предвид очевидните обстоятелства.

6

MaйMyнaтa

преди 5 години

Typчин и ирония нямат нищо общо, нали.

5

Анонимен

преди 5 години

Винаги спазвайте ограниченията на скоростта!Може да ви звучи много пенсионерски, но това е истината.Хората за да сложат ограничение на скоростта, са го мислили и премислили сто пъти!

4

Край

преди 5 години

Българина е юнак и бърз. Изпреварва без видимост обаче си кръстосва пръстите и вика "А дано нема". Некога обаче "има" и тогава се ходи бавно и се яде жито.

3

Осман

преди 5 години

До мaймунатаПонеже си мaймуна не разбираш иронията.

2

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 1Кое е смисленото бе, фec? Тва една ученичка на 18+ може ле да го раэбере, или не е важно,че ходи на училище с кола

1

Осман

преди 5 години

За пръв път една смислена публикация на Василева.