6

Анонимен

преди 5 години

Досега не съм срещнал човек, който да подкрепя тези изнудвачки.Пари трябва да се дават за отглеждането на здравите деца, те са бъдещето на нацията.А тези раждат ли, раждат увредени деца. Познавам семейство, което има вече три и трите са инвалиди, а на път е четвърто.

5

Анонимен

преди 5 години

ЧУДЯ СЕ КОЙ ИМ ГЛЕДА УВРЕДЕНИТЕ ДЕЦА, ДОКАТО КЛЕЧАТ ПО ЦЯЛ ДЕН ПРЕД ПАРЛАМЕНТА.

4

Боже

преди 5 години

Колко безчувствени и колко много *** по този свят. Права е онази психиатърка, че социопатите са се увеличили. Вижте там, да се заделят и повече пари за психиатрията, че е крайно наложително. Че като отвори човек коментарите в коя да е онлайн медия и види хейтъри и *** и се усеща остро липсата на психиатри.

3

Оф

преди 5 години

Български Казан. Ад. Дяволите не го пазят, щото българите сами се дърпат да не изплува някой.Вуте: Я сакам на Нане да му изгори плевнята.Всякакви прилики с действителни ***, плюещи по деца с увреждания, са случайни.

2

Анонимен

преди 5 години

И аз искам да имам заплата като в Германия пък да работя като в България. Искам да ползвам социални услуги и здравеопазване като в Норвегия пък да плащам данъци като в България върху минималната заплата. Искам..Искам..

1

Анонимен

преди 5 години

А защо не дойдохте на 16-ти, а се скрихте като мишики.Щом като всеки ще си протестира сам за себе си, Мутрата ще ни мачка до гроб.Всички.