207

Анонимен

преди 5 години

А тези политиците кой си ги избира, ние. И на тази жена сина, при положение, че живее в София нима не можа, да изучи нещо, в университета, който не е поискал, той не е влязъл и изучил. Пък ако не ти хареса заплатата тук, отиваш на вън. А тя е обрекла и себе си, и децата да са слуги и бачкатори, без значение дали там или тук.

206

Идеалист

преди 5 години

Това получихме от ЕС, да им гледаме изумелите дъртаци. Младежите също заминаха за там да им чиракуват ( малцина работя на ниво съобразно и интелекта и образованието си ). Това и ще получат и българите от Северна Македония. Днес на празника на Независимостта, България е унизена, опустошена, превърната в квазидържава, управлявана от компрадорско правителство. Кощунство е на този ден управляващата клика даже да се показва по площадите. Днес може би Цветанов ще бъде в В.Търново, което е обида.

205

Гойко

преди 5 години

Даже Сърбия привлича много повече китайски пари. Срам за нашите политици. Няма пилот в самолета! България е най-африканската държава в Европа.

204

kalpav matrial

преди 5 години

BEZ DUMI PREMIERYT VI OPREDELI PRAVILNO

203

Мето

преди 5 години

Трябва чуждестранните инвестиции в България да станат нула евро за да се сетят нашите главни шкембета че с държава от путински тип благоденствие не може да има.

202

дон

преди 5 години

От злобата с която пишете за тази жена става ясно на какъв хал сте,ноза вас е по-удобно да го лапате и облизвате.Нещастници!!!

201

Бг.реалност

преди 5 години

Ами права е жената.Разбира се, че колкото и да е трудно навън,най-голямата мащеха си остава чалгария.Благодарение на всички доказани престъпници в парламента вече над 2ва мил.и половина кадърни българи са напуснали Бг.И всеки час цифрата расте.

200

Анонимен

преди 5 години

Господа!Забелязвате ли, че по тез часове комуникацията е по-гладка и приятна.:-)

199

Червен гастарбайтер

преди 5 години

Смятате ли, че Бенчо, Ветко, Вълчо, Миню, Евлоги и Антон биха емигрирали за да работят?А Бацо, Пацо, Цецо, Корнелия и Румен дали ще емигрират?А Босия, Волен, Йоло Денев и Дългия?Те не могат да емигрират, щото са неразривно свързани с България. Ако емигрират България ще е различна ... и може тогаз да се замисля.Но НЕ!Ако те се махнат ще останат техните приятели, колеги и избиратели. Съседи, познати и спомоществователи.Куклите им и кукловодите.И няма какво да сторите!

198

Анонимен

преди 5 години

Дойче Веле че са пропагандна машина е вярно, но е абсолютна истина, че на Запад се живее по-добре отколкото в България.

197

Анонимен

преди 5 години

История на един човек дръзнал да търси препитание другаде заради децата си и заради това, че нашата държава им е мащеха. Труда на тази жена е достоен за уважение много повече, отколкото повърхностните коментарчета на шепа комплексирани панални тролчета. С криворазбрания си патриотизъм ще си останете бедни далавераджийчета, чиито апогей ще бъде печеленето на 100 лева от еврофутбола. Страшна е картината на родната простащина.

196

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 216Значи си от некадърните щом не си успял на запад! А щом смяташ че не те унижават в България значи нещо не е съвсем наред стеб. Съсипването на славянството е дело на нашето духовенство, пардон бившите попски кадесари, които и до ден днешен не се покаяха за хилядите донуси от по времето на тато. България в момента е място на некадърните и самото и състояние го доказва! Спорът е излишен!

195

Анонимен

преди 5 години

Не се връзвайте на пропагандните глупости на Дойче Веле. Целта е съсипването на славянските държави - морално и физически (ДВ-то е по първата част). Не че България е цъфнала, само *** би спорил по този въпрос. Но да живееш тежко и унизително в чужбина, както е при повечето ни сънародници навън, не е истинска алтернатива. Както и да е, имате глави на раменете си, преценяйте си какво да мислите и вярвате. Аз си създадох собствен опит - половин живот тук, после половин там, сега пак тук. Мислете

194

Анонимен

преди 5 години

До Lan 214мизерствам в чужбина и да ме "унижават"Мизерства/унижен се по две основни причини! Не знаеш език или работиш за българин!

193

Lan

преди 5 години

Ми ако трябва да избирам дали да мизерствам в България при семейството си или да мизерствам в чужбина и да ме унижават...Ми май си предпочитам при семейството и приятелите.

192

Коментатор

преди 5 години

Хубаво беше едно време - имаше старчески домове за дъртите, а младите купонясваха с новото жигули по бунгала и палатки на море и планина.

191

Анонимен

преди 5 години

От 30 години има демокрация, а България е пред изчезване, и по-зле не е била и през турско робство! Това е. Демокрацията в съвремието е една голяма корпоративна лъжа, която ще затрие тая хубава страна!

190

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 209Що да бега след като има 7 милиона родолюбиви доброволци с отворени бозки на консомолци! Айде пак пиши за изправяне.

189

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 204Не драги, простащината почна малко отпреди 44та а по време на червената "фотосинтеза" не пускаха за да не побегнат всички граждани на България. Нека не бъркаме комунизъм с диктатура! И като прибавим диктатурата на селяка става нещо още по пикантно и от гювеч. Чехи и унгарци се оправиха ама не са паталогично прости като нас! Това е!

188

Анонимен

преди 5 години

207, никъде в поста нема географско ограничение за местоживеене на джендъра! Всичкото ***, не означава само част от джендъра, а си означава всичкото. Ти под "всичко", "част" ли разбираш? Не си прав... Изправи се!