33

Мильо

преди 5 години

Миголапа Удолапа

32

Умен

преди 5 години

Умен, по-умен, най-умен, супер умен, екстремно умен, МИЛИЦИОНЕР

31

България ЕС НАТО

преди 5 години

нека тоя бабаит да го направи това в Америка където има истински закони

30

Анонимен

преди 5 години

Нали по закон при скъсан пагон или отнето оръжие .този човек вече не трябва да е в тази система .от къде излезе тази мода да си късат пагоните и да се оправдават.

29

Анонимен

преди 5 години

Това с пагоните е стар изтъркан лаф.

28

Анонимен

преди 5 години

Вие не сте били там за да знаете кой е бил пиян и прочие. Спора има две страни. Той твърди, че му е посефнал над пагона и те са двама с пагони(много смел) веднага могат да го обезоражат те са въоръжени. Това в средите на мвр- е възможно да издържи. Но в обществото и в съда трудно. И ако е така какви полицаи са ако един пиян *** е способен да надвие двама въоръжени полицаи. Явно не са си свършили работата. Не гражданина е виновен за не умението те да си вършат работата.

27

Анонимен

преди 5 години

За учени положения и фрази. Но трябва да са много на "Ти" с граматиката за да им издържат исковете в съда. В 90% отпадат жалбите им поради неграмотно написани жалби.

26

Анонимен

преди 5 години

Последният фрапиращ случай бе с полицаите, изнасилили 15-годишно момиче във Варна, което ги потърсило за съдействие. От медиите разбираме, че единственото последствие за изметта в униформа вероятно ще е дисциплинарно уволнение. За такова престъпление срещу дете същите тия *** би трябвало да лежат години в затвора, но на "богоизбраните" ще им се размине с уволнение?! В същото време обаче, ако скъсаш пагона на някой от тези ***, ще те осъдят без окото им да мигне. Дано не се окаже, че герберското правителство не само не е спасително за страната, но и ускорява геноцида над народа...

25

Анонимен

преди 5 години

Полицаите сами си късат пагоните. Нали ги видяхме в Господари на ефира.

24

Анонимен

преди 5 години

А спрения какви права има ,тези имали ли са камери имикрофони в тъмната нощ ,като са го спрели и ние не можем да чуем пазарлъка от де да знаем ,че единия полицаи не ескъсал на др. пагона ,че са го натопят по член който предвижда до 5г. пандиз..ако има хунта казвайте да спираме да пишем.

23

Анонимен

преди 5 години

Поне 3/4 от народа искрено ненавиждат терористите с униформа, които ежедневно превишават правата си. Полицаите, които не се държат скотски ,са по-скоро изключения. Поведението на ченгетата в нашата страна в действителност е антинародно и античовешко. Особено ярко си пролича мерзавската същност на много полицаи на протеста от 14 януари-невинни граждани, включително момичета и старци, бяха зверски пребити от самозабравилите се скотове с униформа. Тогава строената пред парламента жандармерия умишлено допусна провокация, след което бяха помляни не т.нар. "провокатори", а невинни хора, които не раз

22

Анонимен

преди 5 години

Всички на детектора и ще се види горе-долу какво е станало .... колко е пил тоя 1.2.3. колко питиета , колко пъти е арестуван ,къв е що е ? Искали ли ли са нещо от него скарали ли ли са се ,защо ,как така не ги е ударил мъжката ами е скъсал пагона ,те ударили ли са го ,що са го ударили като е бил толкова пиян а не са га хванали и задържали ,всичко детайлно да се разчопли ,то така много лесно ,па и всеки път едно и също..

21

Анонимен

преди 5 години

"Разбирането им е, че непосредствен обект на защита по чл. 325 ал 1. от НК са обществените отношения, свързани с реда и общественото спокойствие и в обективните признаци от състава на престъплението или като квалифициращ признак не съществува изискването деянието да е извършено спрямо орган на власт."

20

Анонимен

преди 5 години

а на ганъо случва ли му се това или пие ракия след работа и обеснява колко лесно е да си полицай или военен ,а ?

19

Анонимен

преди 5 години

е как винаги пагоните се късат? няма два избити зъба, ритнат в корема или нещо друго?

18

Амоминем

преди 5 години

Само Бойко Борисов и ГЕРБ!

17

Иво

преди 5 години

И този ще го пуснат. Спкойно.Приятен уикенд!

16

Анонимен

преди 5 години

Като чуя за скъсан пагон и взнам, че в 90% от случаите шишкавия сам си го е скъсал. Редовен номер, като падането по стълбите в следствието. по принцип шишкавелниците не са достатъчно умни да измислят нещо ново.

15

Анонимен

преди 5 години

50 години затвор и да видите друтият път дали ще посегне на полицай

14

Марио

преди 5 години

Тази сцена,ако беше в САЩ този пиян и на друсан ще е в ковчег. Дано има сериозни санкции за тези хора,защото като са зад волана е страшно за отсрещния.