139

Анонимен

преди 5 години

Само през последните 15 години са закрити над 800 училища.

138

Анонимен

преди 5 години

Ами като са те държали в информационно затъмнение, затворен и си чел само "работническо дело", нормално е да си бил заблуден, че по-хубаво от опиканата ти панелка няма.

137

Маймуна та

преди 5 години

Що ми го изтрийте бе исках да се чете Костов

136

Анонимен

преди 5 години

До Анонименв момента износа ни за тримесечие е в пъти повече от най-добрите тошови години, какво произвежаме питаш ? ами огледай се в магазините, има минимум 10 вида бира, 10 вида сирена и кашкавал, луканки салами, най-големия завод на НЕСТЛЕ е в България, в топ 3 на европа сме по производство на мебели, да не говорим за автомобилни части, велосипеди, санитария...... че в Турция и Гърция хотелите са на 50 % обурудвани от български фирми от стъклопакета, та до фаянсовите плочки и матраците

135

Анонимен

преди 5 години

"Всеки празник 200-300 000 ходят на почивки . Ресторантите и заведенията са пълни."А останалите? Или днес в България само 200-300 хил могат да си позволят почивка?

134

Бг.реалност

преди 5 години

,,Пенсионерски неволи: Германците се връщат... Нашите къде да идат?"Нашите ли?Нашите както и всички останали да бяха мислили от 90-та насам за кого и какво точно гласуват.Като подкрепяш с гласа си доказани престъпници ще си готов да си носиш и последствията после.Нормално е човек да сбърка.Да бъркаш 30ет год.подред е кретения.

133

Анонимен

преди 5 години

Според НСИ българите ходят почивка средно за 2,5 нощувки. От както България премина на евроатлантизъм, освен че населението на България силно обедня, наетите в частния сектор практически нямат отпуска и не ползват болнични, от страх да не изгубят работното си място. Българите използват само почивните дни да отидат някъде на почивка и задръстванията към Гърция се сочат за пример как благоденствува българина.

132

Анонимен

преди 5 години

Спомням си като ученик.15 септември отивахме за 2-3 дни на училище и хайде ученически бригади 1 месец на полето. Гъзиш се цял ден с кал под ноктите в "модерното" социалистическо селско стопанство, изпълняваш норма. Накрая на деня по тетрадката се вижда, че си заработил колосалните...40ст. И докато чакаш да дойде раздрънкания чавдар да те прибере от полето в далечината виждаш излита самолетът с това което си брал цял ден.И се прибираш вкъщи с една пълна чанта чушки.

131

Анонимен

преди 5 години

Имаше усещане за държава.Сега има усещане за к'енеф.А политиците ни са като ***

130

до134

преди 5 години

точно така 200/300хил ходят на почивка а 5,7 милиона не са и помирисвали почивка, това ли е благоденствието, ми вие точно това твърдите за руснаците че са затрити щото само 10 милона от 140 са добре другите мизерствали. Но явно стандарта ви е кскто ви изнася....

129

Анонимен

преди 5 години

А на колко години са автомобилите и коя ръка собсвеници са им българите?

128

така е

преди 5 години

След социализма България е като да свариш една риба и после да я пуснеш да плува.Новите, малките рибки трябва да се нахранят с това което е останали и едва след като укрепнат да започнат да строят Нова България.Ние затова излязохме за да укрепнем. Мършата която остана трябва добре да угние за да стане за тор с която да положим началото.

127

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКои по-точно "много повече" неща произвежда сега България отколкото при соца? България сега и гвоздей не може да произведе, всичко е внос, второ кочество като за хора втора категория.

126

Анонимен

преди 5 години

Интересно сега след 30 години демокрация и евроатлантизъм какво проузводство то България отива за Германия, Франция, Белгия, Холандия, Англия, Италия, Люксембург, Швейцария освен износ на евтини български черноработници?

125

Анонимен

преди 5 години

До 129България в момента произвежда много повече неща . Явно си доста незапознат с бизнеса. Всеки празник 200-300 000 ходят на почивки . Ресторантите и заведенията са пълни. Има над 1 милион автомобила на 2.50 гориво. Хората са добре облечени . Купуват технологии, които ти с комунистическа та си заплата щеше да сънуваш. Изобщо не знам, какво говориш.

124

КОМУНИСТ

преди 5 години

В КАПИТАЛИЗМА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО КОНКУРЕНЦИЯ. ПАЗАРИТЕ СА КОНТРОЛИРАНИ, ДИКТУВАТ ТИ КАКВО ДА ЯДЕШ, КАКВО ДА КУПУВАШ, КОИ ЩЕ СА МОНОПОЛИТЕ, КОЙ ДА ЗАБОГАТЯВА, КОЙ ДА ИЗКУПИ ЗЕМЯТА, КОЙ ДА ИЗТОЧВА ЗЛАТОТО, КОЙ ДА ТИ ДАВА КРЕДИТ, КОЙ ДА ТЕ УБИЕ И КОЙ ДА ТЕ ПОГРЕБЕ ЗА МНООООГО ПАРИ. КОЙ ДА ТИ ПРОДАДЕ ЛЕКАРСТВА, КОЙ ДА ТЕ КЕКУВА И ЗА КОЛКО. КОЙ ДА ПИСТРОИ ХОТЕЛИ, ДА ТИ БОТИЛИРА И ПРОДАВА ВОДАТА, ВСИЧКО КОЕТО ПРИ КОМУНИЗМА Е ТВОЕ, НА ВСЕКИ. ДИКТУВАТ ТИ КОЛКО ДА Е ПЕТРОЛА КОЙТО ПРЕСТЪПНО Е ОБВЪРЗАН ЗА Д

123

до118

преди 5 години

телевизоритв Велико Търново си бяха краден Филипс , А София 81 итн си беше Белгийски Колорстар лицензен и нищо българско и руско не е имало в тях само дървесината на кутиите...и какво да обяснявам за Плама плевен правеше масла и завода пращеше от поръчки и не за СССР, от пред чакаха турски гръцки и югославски цистерни и в тоз завод под 350 кинта заплата никой не взимаше, средната беше 550. Само Козлудуй взимаха 700 лв заплати при цена на тока 2 ст. сега е 20 ст но средната заплата не е 3000 лева

122

Анонимен

преди 5 години

За Ралф и Бернадет четохме преди седмица, пак ли за тях, некоя друга двойка да бехте избрали :)

121

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИнтересно сега след 30 години демокрация и евроатлантизъм какви телевизори, хладилници, автобуси, космическа техника, компютри, химически заводи, спътници, ядрени централи проиузвежда България. Или само фирмите около правителството строят с пари от ЕС балетни зали по селата и полагат асфалт и това им е награтата да продават интересите на България?

120

Анонимен

преди 5 години

Ще покажеш ли къде го пише това, че при соца НРБ е била сред 30-те най-развити държави.Ама да не е в работническо дело.НРБ беше един концлагер в който дори не можеше да смениш града в който живееш.Режим на тока. Празни магазини.За какво измислено развитие говориш?