159

Анонимен

преди 5 години

Такааа,да ви кажа само две числа и приключвайте с темата какво е било преди и сега. Оня ден на училище тръгнаха 720 000 ученика. През 1989 г ,на 15 септември ,през лошия социализъм на училище са тръгнали 1 300 000 ученика.Разликата е 600 000 деца .След още 30 г демокрация учениците ще станат по-малко от 500 000 и то половината тъмно сини

158

Му34

преди 5 години

Важното е, че левът е стабилен от 20 години не е мръднал и че ще връщаме казармата.

157

Анонимен

преди 5 години

Изгубил си пазарите щото си произвеждал ***.Даже и пияният руснак не ще да пуши долнопробното ти БТ.Какви пазари си имал?Единствено СССР. това не може да се отрече. Брежнев изкупуваше буквално всички ***, които тошо му набутваше. Ама русия също се отвори към Света и видяха що е хубава стока.

156

Анонимен

преди 5 години

Абе факт3 милиона българи при демокрацията отидоха да слугуват и да вършат черната работа на Запад срещу мизерно заплащане.

155

Анонимен

преди 5 години

Горкият пенсионер изобщо не знае нищо :) Навремето ял и пил около партията и си мисли, че всички останали са били така. Овчар вашите поколения докараха България донтук , а не сегашните млади. Цялата власт 30 год е пълна с утаики от него време.Изобщо не ви Съжалявам ...даже чакам времето, когато всипки ще сте под земята. Ткзсс-ри умрели. Заради вас 30 гпдини от живота ни мина в мизерия.

154

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРусия няма нищо общо с темата, че да коментираш Русия, а за твоя информация един руски пенсионер като си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 2/3 от пенсията. Това е все едно един пенсионер в България със 150 евро като плати тока, парното, наем за гарсиониерка и водата да му истаната 120 евро. Вместо това българските пенсионери ровят в кофите защото парното излиза повече от пенсията и не остава за храна.

153

:):)

преди 5 години

това че не са ходили в Гърция не е критерии за качеството на живот, най малкото че между Гърция тогава и сега разликата е огромна и тез китни местенца по Халкидики тогава си бяха едни забутани селца със старчоци.

152

Анонимен

преди 5 години

Абе факт.Децата и внуците на комунистите емигрираха при гадните капиталисти, а не в Северна Корея, куба и Венецуела.Нали?

151

Анонимен

преди 5 години

*** пак търси вината другаде вместо да погледне в огледалото. Мързелив народ който от 13 века поне половината други го хранят няма как да е добре.

150

Анонимен

преди 5 години

Управлявани сме от КЛЕПТОКРАЦИЯ и това не е само в България,шепа хора се облагодетелстват за сметка на останалите хора и държавите,затова и държавите вече нямат никаква тежест,а службите се използват за бухалка върху народа от клептократите,в полза на частните им интереси.Тръмп се опита да промени точно това и му свиха перките,както и предполагах. Заплашиха го дори с писмо,че ще бъде убит,защото и част от службите участват в клептокрацията.

149

Анонимен

преди 5 години

абе незнам ама според гръцкия статистически институт, българите са 2-та по значимост нация за туристическия бранш след Германия, с над 2 млн почивки за миналата година, и това е само Гърция :)

148

Анонимен

преди 5 години

70-те и 80-те Южна Корея която вече 30 години под американско партньорство е по-зле от България в която вече 30 години има социализъм - няма самсунг, няма KIA. А какво щеше да бъде днес ако социализмът беше останал? Къде е сега Китай, който си запази системата?

147

Анонимен

преди 5 години

Магазините в Западна Европа преливат от български продукти.Абе и'диот там една кофичка българско кисело мляко не можеш да си купиш.НЯМА там просто НЯМА,това ли не можеш да разбереш.Тук всички търговски вериги са отворени за да задушават нашето производство,нашите продукти не са така топло приветствани на запад,а загубихме пазарите на Изток от немарливост.

146

:):)

преди 5 години

до134голяма грешка че се изцепи с тези 200 300 хиляди почиващи българи. Ми това са 5% бе пич от населението тук в страната, смяташ ли ква глупост каза с това псевдо замогване на 200,300 х българи. Другите да не са им робите на тези почиващите и хапващи в ресторантите. Я се рсзходи до Видин и виж как пращят там тесторантите.... смях

145

Анонимен

преди 5 години

Какво останалите?При социализма, колко ходиха на почивка в Гърция?кажи де.Заводът в което работеха нашите имаше една единствена почивна станция в една забутана гора. Бунгала. Тоалетните бяха на 50 метра в гората. Умивалниците бяха и те външни. За топла вода и бани въобще не говорим.Понастоящем това и безплатно да е, никой няма да отиде.Та това беше прехвалената почивка на социалистическия пролетариат.Е, имало е и показни заводи - Кремиковци. Но не всички са работели там.

144

Анонимен

преди 5 години

е довечера гледайте по новините поредното задръстване на КПП-тата от "бедни" българи тръгнали към беломорието да маат сиртаки и узо , ама иначе пак ми разправяйте че при Тошо било много убаво :)

143

Анонимен

преди 5 години

Демографска криза, най-бързо измираща нация, села призраци, страховита бедност, вилнееща престъпност, мародерства над безпомощни стари хора, съсипано здравеопазване и образование.

142

Анонимен

преди 5 години

В момента България изнася само чернорабоници и триженички в сверата на интимните услуги.

141

Анонимен

преди 5 години

Разликата е, че тук всемогъщите шведове ни избиват по селата, а в Германия ви избиват по градовете. Има села с колонии от британски пенсионери - не че нямат оплаквания, но се справят с негативите и са доволни от предимствата тук пред "спокойните старини" в Англия.Ами и към ГДР пенсионерите отношението на ЕС е като към нас - "социализмът" е патология, нима и тук ГФР трябва да ви дондурка?Само че англичаните получават британски пенсии, а вие - от "социализма", и после - всеки ви е крив.

140

:):)

преди 5 години

точно така идеалиста Жан се опъна на Сорос и онзи му скрои шапката, на Ореха му се размина по леко, с едни 10 милона за протестърите за 300 дни го свалиха, уж за грешен заем от милиард. Ами сегашните 16 милиарда.....мълчанието на агнетста.