5

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТИТЕ ОГРАБИХА НАРОДА! НЯМА ПАРИ ЗА СИРЕНЕ, КАШКАВАЛ И СМЕТАНА!

4

Анонимен

преди 5 години

Не е ли някой нарязан във форма на гребен суджук и леко запържен или изпечен+кебапче, кюфте, с гарнитура - лютеница и дъбока купа салата от пресни зеленчици,какво ни залъгвате с този треволяк и кашкавали?

3

Анонимен

преди 5 години

От картинката започнах активно да пускам газове, а от съставките и начина на приготвяне - директно яхнах белия трон и пусках два пъти водата, за да отмие ентусиазма ми от вашата рецепта с карфиол.

2

Анонимен

преди 5 години

Пропуснах,пържи се до златист цвят и готово.

1

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИма по-бърз вариант,карфиола начупва се на рози и се запържват във фритюрник или в тиган с 3-4 пръста дълбочина налято,сгорещено олио.Сол на вкус.И е по-вкъсно от горния буламач.