45

Анонимен

преди 5 години

46 Ало 899 лева с Атина огромна заплата... То искаш ли, да слугуваш у нас. Ще имаш осигурено място з спане, ще носиш костюм и ще отговаряш с " Да/не, господине!".

44

Анонимен

преди 5 години

2 в 1 Безмислено изречение и правописна грешка. Убийствено добра комбинация! Ама иначе двете учителки са големи убавици!

43

Анонимен

преди 5 години

До 44Не и слава на Буда. Представям си, ако работех в Гуглету, не в Google.

42

Анонимен

преди 5 години

О не! България приключи и всичко се срина, о не!

41

истината

преди 5 години

Ейииииии, голямо приказване, голямо чудо!!!! АБЕ ХОРА, ТОВА ЗАСЛУЖАВАТЕ! ВИЕ МРАЗИТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК И КИРИЛИЦАТА, СРАМУВАТЕ СЕ ОТ ЕЗИКА СИ, РОДА СИ, ИСТОРИЯТА СИ! ОГЛЕДАЙТЕ СЕ - НЕЩАТА ОКОЛО ВАС НА БЪЛГАРСКИ И НА КИРИЛИЦА ЛИ СА НАПИСАНИ???

40

Анонимен

преди 5 години

Това да закачиш елементарен текст и да не видиш правописната грешка!?!? Как тогава ще види правописните грешки на децата, които ще обучава. И междудругото общата култура на учителите се равнява на нулата. Те си знаят само техният предмет и нищо друго. Как пък с толкова години учителски стаж не са си научили уроците наизуст. Проверено и потвърдено.

39

Анонимен

преди 5 години

35- НЕМА МЕРАКЛИИ ДА ОТГЛЕЖДАТ И ОБРАЗОВАТ СЕМЕЙНИТЕ БИЖУТА- ТА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ САМИ ДА СИ ГИ ОБРАЗОВАТЕ- ЗАКОНЪТ.. ЗА СРЕДНОТО...И НАРЕДБА 5 ПОЗВОЛЯВАТ, ТЕ ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ......

38

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 5 години

Да са радваме че все още я има тая държава! Пък дори и грешно да съ изписва. Че ако я няма кой ще ни храни мене , Айшето и 7 чавенца?! Бог да пази България.

37

Анонимен

преди 5 години

Не на задължителното образование! Насила хубост не става!

36

Аниматора

преди 5 години

Парадокса е, че автора на тази статия е направил подобна правописна грешка - "свищИвското училище СУ "Николай Катранов"От бързане, всеки може да сгреши, не се напъвайте толкова много. За това хората казват...бързай бавно. :)

35

Анонимен

преди 5 години

До 34Ама мъртва и с нов мерцедес имам и хотел... Аааааа виде ли ся!

34

Аз

преди 5 години

Покрай правописната грешка май никой не обърна внимание на безсмисленото изречение, което е написала.

33

Анонимен

преди 5 години

Задължително от образование и е ТРЯБВА ДА ОТПАДНЕ. Тогава, много ще се откажат от работната н ще може, да концентрираме средства върху умните и можещи деца, както и върху по-добри учители.

32

Анонимен

преди 5 години

27, КЪРТИШ миВки С ПРАВОПИСА- НАСЛАДИХ СЕ.

31

Пешо

преди 5 години

Емблематичен случай! Абсолютно показателен за падението на духовността, за деградиращото образование, за оглупяването на една нация. Не вярвах, че нещата са толкова зле-учители, родители и кмет в защита на неграмотността! Как е възможно носител на просвщението да закачи това на стената!?!

30

Анонимен

преди 5 години

До 11Да идвам етиката смъртност е 50%.

29

Анонимен

преди 5 години

ВАрви народе заблудени към пълна простотия върви тая даскалица с правописа и да знаеш как да пишеш ще те затъмни.По телевизията каза че грешката не била нейна а на копирното студио.Един въпрос а тия четири листа с общо под 11 думи толкова ли не можа да ги напише на ръка.Ама и аз нищо не казах.То писането на ръка до откат е само за робите, грешка учениците, не за комплексиран даскал, изявяващ се като ***.

28

Аз

преди 5 години

До аКато ги уволнят, ти ще ги заместиш.

27

Гoшу

преди 5 години

Присмял се хърбел на щърбел :))) Всички новинарски сайтове са пълни с неграмотни служители и тук включително, но виж, на друг да се подиграят за неграмотност са номер едно

26

Анонимен

преди 5 години

До 14Неее, това е проблем по високо ниво. Има си хотел че, някой идва и ми казаха - Абе ще то пратя 500 човека рая година, ако ми дадеш 10000 лева. Речено-сторено. Аз видях цените на по 200 лева лева и хоп ала ааа - ново мерцедесче.