19

Анонимен

преди 5 години

Здравеопазването се срина.Всеки дава зов, но като му се наложи неполучава нищо.

18

Анонимен

преди 5 години

Тоя младеж, дюако може да носи автомат, да вземе един и да влиза в министерството. В единия случай ще го гръшмат и няма са се мъчи, в другия ще го арестуват и ще му докарат доктори от чужбина в ареста, само и само да ме умре щото близките му ще съсипят държавата от съдене.И в двата случая ще вдигне такава патардия че ще го чуе и Господ, пък и ще ни оттърве от някой и друг търтей на държавна хранилка

17

1

преди 5 години

Стига с тези "провокации"ще ядосате слънцето ни,и виж подал оставка,как може да пишете,такива работи,България е рай,както казва др.борисов.

16

ГЕРБ

преди 5 години

БОЙКО ПРИБИРА ПАРИТЕ ЗА ФИНАНСИРАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ПАРТИЯ ГЕРБ

15

Анонимен

преди 5 години

До МорскиПо времето на Москов също беше източена касата,лекари и пациенти спораят помежду си,а вината е на други.И защо частните болници се строят с държавни пари от касата?

14

До 12

преди 5 години

Здравеопазването у нас се е превърнало в търговия бе човек въпреки че умира гледат да ти вземат парите чак и близките изнудват в нашия град във всеки магазин касичка събират все за някой пари я за трансплантация я за друго

13

Колко са заплатите

преди 5 години

Тази година завърших за лаборант и каква ЗАПЛАТА се предлага:ИСУЛ- бруто -730 лв. ЧИСТО-630 лв.ДКЦ - 530 чисто- 480 ПИРОГОВ 780 чисто - 660 И въпроса е кой прибира парите явно не са лекари, сестри , лаборанти

12

Мразя Лекари

преди 5 години

Баща ми го мъчиха 6 месеца в болница. Само за нощувки се говореше. Стана като скелет и почина без никакво подобрение или надежда. Почина от рак. По средата мислеше за самоубийство, ние се надявахме, че ще се оправи. Лекарите само ни миха очите и ни взимаха парите за нощувки и не знам още какво.

11

Анонимен

преди 5 години

За Митъо Очите намериха всичко чак специалисти викаха от чужбина е как няма приятел с управляващите

10

Кошмарът българия

преди 5 години

В БГ 40% от болните не биват спасявани от лекарите и биват оставяни да умрат,строят се масово частни болници за да източват касата и да трафикират,на бременните масово им скачат върху коремите както в 15век за да родят по бързо!

9

гост

преди 5 години

Хора, ако имате някаква възможност да подкрепим едно бебе от Ловеч//helpkarma/campaign/dari-shans-za-jivot-na-bebe-maraia-186Всичко можете да прочетете на този сайт. Там са регистрирани и други нуждаещи се, които май вече не вярват в помощта от държава.

8

Не съм трол

преди 5 години

Аз за тва не си плащам здравните осигуровки и пия по една бира на ден в тяхна чест. Ако тръгна да мра, просто ще ида на плаж, ще се самоубия с цианид и приключвам.По-добре от колкото да ме мъчат до смърт внякоя болница. Нацистите са го измислили отдавна.

7

Морски

преди 5 години

Сикаджията мутра Бойко Борисов източи 1,6 милиарда лева от Здравната каса,защо никой не го пита къде са сега тия пари?

6

Православен

преди 5 години

Видими резултати! Те поГЕРБаха България!

5

Анонимен

преди 5 години

"Здравеотнемане"

4

Анонимен

преди 5 години

тук не става въпрос и за липса на пари, дори за липса на донор не става въпрос, става въпрос на административни пречки, което вече е безумие. Държавата може и трябва да осигури възможност за лечение и в никакъв случай неуспешно лечение не трябва да се дължи на липса на пари, на законова или административна пречка поне това трябва да го има вече в България.

3

Анонимен

преди 5 години

ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ СЕ ВЛИВАТ В ОБЩИЯ БЮДЖЕТ И САМО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯХ ОТИВАТ ЗА ЗДРАВЕ!!!ТАКА ГО НАПРАВИ БОРИСОВ ПО ВРЕМЕТО НА ДЯНКОВ И ОЩЕ ТОГАВА ФАЛИРАХА 16 БОЛНИЦИ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ!!!ИСКАХТЕ БОРИСОВ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ФИНАНСОВ ИЗЕДНИК НА БЪЛГАРИЯ ЗА 21 ВЕК Е НА ВИ ГО!

2

Анонимен

преди 5 години

За тоя *** наречен здравеопазване ли ще трябва да доплащам 12 лева и да правя договор със застраховател със безброй малки буквички който имат грижата 12- тте лева да станат 1200 лева.Аз мисля сегашните да не им плащам те ще ги вдигат.Да си заврат договор отзад.

1

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

ГЕНОЦИД