29

този не е моят през

преди 5 години

Не стреляйте по пианиста! Толкова може човека. Още не е разбрал какви са му правомощията като президент. Ама нали е дребно, злобно човече, на всяка крачка се излага. Това е една напълно излишна институция, за която се плащат много пари. Че на всичко отгоре ни натресоха и първа дама. Да, ама не е първа, ами е втора. Не ви ли се струва че двамата съпрузи са си един за друг-еднакво глупави, безмозъчни, нагли и безочливи.

28

коза мостра

преди 5 години

ами аз затова казвам че не е редно летец,пожарникар,полицай, водопроводчик или селскостопански работник да се кандидатира за премиер,президент или министър. Искат се и собственни познания в съответната област,нооо в бг е така както е казал народа..."като се знам какъв съм инженер ме е страх да отида на лекар"

27

Българин

преди 5 години

"Няма по добър .....експерт , ама да видим как ще се справи .." Тоя *** потвърждава думите на Президента! Ама какво може да каже един гербераст, не може да е по-умен от шефа си!

26

Анонимен

преди 5 години

Ей, и купените им медии, в които рацпространяват лъжите за Президента, не могат да свалят рейтинга му. Голям проблем им е това!

25

Анонимен

преди 5 години

Пълни безмислици и сплетни неподхождащи за политици. Вместо да говорят за политика и реформи, седнали да обсъждат съветниците на Президента, като на селска седянка. Много ниско ниво имат нашите така наречени политици. С това прикриват политическата си некомпетентност.

24

Вуко

преди 5 години

Ех Бойко не знам какви са съветниците на държавния глава,но твойте са супер ,а пиярите некомпетентни измамници ,като Младен Манолов .Той ти прави лоша услуга него пускай повече в ефир!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Тук има новина.Нинова че диктува в слушалката знам но коя е деса и има ли нещо общо по функция с Пепа Сек.са от рекламата с о Пепи.Или това е Деся на Плевнеуиев спеца по армейски пируети.Какъвто и да е отговора българската политика си е все тая комедия.

22

месара

преди 5 години

съветника на Президента е един, другарката "истина" нинова, и това ше му изяде главата!

21

Анонимен

преди 5 години

Ем много ясно той неможе да говори, че да измисли интриги или нападки ли :)

20

Стига

преди 5 години

ГЕРБ и БСП рапортуват на един господар.Той скоро си взе един ТЕЦ с пристанище и те си мълчат , сякаш е нормално човек без големи доходи да си купи ТЕЦ.Поне сега е сигурно , че руски газ ще минава през България и познайте каде ще влиза тръбата , точно в ТЕЦ Варна и не народа , а сокола ще печели от това.Но това е маловажно сега

19

Анонимен

преди 5 години

Абе какво ни занимавате с тоя червен?

18

Анонимен

преди 5 години

Радев - рупора на Бспопитва се, но не може, да извива ръцете на Герб

17

Радев защо мълчи

преди 5 години

Или и той оважава , честния предприемач Доган , който си купи ТЕЦ с парите от закуски.Само Костов имаше смелоста да изрита Доган от власта , но умния народ повярва на лъжите във вестниците и още си плаща за това.А сега можеше да сме лидера на балканите и втора Германия.Ама лаком г.з глава затрива

16

Анонимен

преди 5 години

Що за народ сме, че ни управлява един специалист по маркучите?

15

Анонимен

преди 5 години

мачкай комунягата бориов, той вече е бита карта САМО РАДЕВ !

14

Кога ще посочи

преди 5 години

Кой източва България , този родолюбец.Защо мълчи за добива на злато и мед от руските крадци , които и концесии не плащат.Всяка година Русия ни краде с 10 млр. евро , но всички мълчът.Всички олигарси се отчитат на руските агенти.Защо при Костов нямаше един олигарх , а сега бол.

13

Анонимен

преди 5 години

Мануилчо, масончето от Стара Загора... Хахаха... Голем смех... Абе какво стана с делата срещу него за измама по сключени "фалшиви" договори в Стара Загора... Като вземат да ми говорят ченгета като Мануилчо, сменям канала... Той е за балъците и герберастите...

12

Анонимен

преди 5 години

Радев да оглави БКП/БСП и да вика съвеЦката армия да го назначи за Губернатор на Задунайская!Нали му изтекоха очите да гледа как се вее руското знаме над Кримнаш !

11

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Голем цирк,,, - президент коментира ПРЕМИЕР...

10

ognyanz

преди 5 години

Този депутатин от ГЕРБ дори не е разбрал, че президента не дава оценка на главния секретар на МВР (вече министър) а цитира оценката на Бойко за дейността на МВР след катастрофата в Своге. Но как да не се обърка човек, когато Бойко си мени мнението всеки ден.