13

Jas

преди 5 години

Добрутро мосю Мак(а)рон, след дъжд качулка! Това е 4 г. закъсняло предложение, Вилеградската 4 говореше за това още през 2014 г. , но тогава Меркел, Холанде, Туск, Шулц и пияндето Юнкер ги нахокаха, че са расисти, нетолерантни и се страхуват излишно от нещо, което не познават. Всъщност истинската причина за тези приказки на мосю президента е, че за последните 6-7 месеца ми е паднал страшно много рейтинга м/у французите на исторически минимум и трябва да си спасява за.дни.ка

12

Victimized

преди 5 години

Френския П Л Е В Н Ю не заслужава дори да му се обръща внимание.

11

Анонимен

преди 5 години

НПОтата на Сорос плащат за превозване на африканци с кораби до Италия и Испания.На италианците им писна и ги спряха.Гладните испанци ги прибират.Но всъщност Иберииският бряг в миналото е владян от маври.Вишеградската четворка твърдо не желае ***.Франция вече е халифат.В Германия се надига мощно антиемиграндско движение.Добре все пак,че България като най-бедна и мизерна държава в ЕС не е желана от мигрантите.

10

Единствено решение

преди 5 години

Трябва да ги кЪстрират и така ще се реши проблема.С по 10 деца,кой ще им ги гледа???Затваряне на границите и стрелба на месо!

9

Анонимен

преди 5 години

Маркон трябва да вземе всичките мигранти във Франция. Франсетата и италианците най - много блъскаха по Кадафи и по Ирак. Че сега французите скачат и на Сирия. Те трябва да пое,ат цялата вълна, понеже те предизвикаха хуманитарните катастрофи в тези страни!

8

Анонимен

преди 5 години

Микрон, късно е либе за китка Орбан е лидера на независима Европа.

7

Анонимен

преди 5 години

За цялата власт на Бойко той имаше поне една добра идея, и на него му се случва без да иска.Тя беше центровете за мигранти да са с Африка извън ЕС и никакви мигранти да не идват в ЕС а да са насочени към най-близката сигурна държава но там в Азия, Африка и другите им територии.Но никой не го чу, а сега те казват точно това и се правят, че са открили топлата вода.Върховен гениален резил.

6

Анонимен

преди 5 години

Абсолютни некадърници - оттам и всичките драми. Трябва да вършат твърде много, не успяват да свършат абсолютно нищо, а накрая се опитват да изглеждат като победители. Трябват ви още споразумения като това с Турция? Сигурно защото е по-лесно да прехвърлиш отговорността на някой друг. Но тези страни може и да не искат да задържат цялата тая маса хора при себе си. Странно, че очакванията на ЕС са такива, каквито са.

5

Мда

преди 5 години

Ако преди 20 години някой ми беше казал,че ЕС може да бъде толкова жалък,щях да му се изсмея в очите!Днес обаче е реалност!Европейските страни се държат като по времето на възхода на ислямското пиратство в Средиземно море-плащат откупи,та пушек се вдига!А имат възможнности да спрат нашествието без проблем,стига да проявят малко мъжество!Ама от *** какво да очакваш????Съвсем очевидно е,че европейският елит трябва да бъде тотално подменен,иначе край на Европа!

4

Анонимен

преди 5 години

Макрон е бивш банкер на Ротшилд и актуалното му псе в Европа. Направиха всичко възможно да демонизират Льо Пен за да поставят това продажно и извратено ***. Фондациите на Сорос и милионите долари вложени от него за ислямизирането на Европа маскирано в хуманитарна политика се изпълнява по план точно от такива като Макрон. Всичко което направи, каквото и да е то, ще бъде за интересите на магнатите и никога за страната си, която той самият руши! Като Меркел. Банда от психопати!

3

Анонимен

преди 5 години

БАБОЛЮБЕЦА Е ЗАЯВИЛ, ЧЕ ФРАНЦИЯ ЩЕ ПРИЕМА САМО НЕЛЕГАЛНИ ЖЕНИ АКО СА НАД 70 ГОДИНИ ТОГАВА СА ДОБРЕ ДОШЛИ. А ЗА НЕЛЕГАЛНИ БАБИЧКИ НАД 100 ГОДИНИ ДОРИ ЩЕ ДОПУСНЕ ПО ЕДИН ИЛИ ДВАМА ПРИДРУЖИТЕЛИ АКО БАБАТА СЕ СЪГЛАСИ ДА ПРЕКАРАТ ЕДНА ВЕЧЕР ЗАЕДНО НА ВЕЧЕРЯ! НА БАБОЛЮБЕЦА МУ СТИГА И ЕДНО ЗДРАВИСВАНЕ ЗА ДА ПОЛУЧИ ОРГАЗЪМ И НЕ СЛУЧАЙНО Е НА СЕДМОТО НЕБЕ ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО Е С БАБА КАНЦРЕЛ!ТОЗИ НА БАБА КАНЦЛЕР НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ ! :)

2

аз

преди 5 години

Да прати баба Бри да пази, който я погледне, няма да смее да влезне;)

1

Анонимен

преди 5 години

Такива споразумения имат нетраен резултат. Дават парите на някой диктатор и той със сила задържа мигрантския поток. Само че миграционното желание остава и при първото разхлабване на мерките потокът към Европа пак ще тръгне. Добре е парите, които дават, да отиват за развитие на икономиката и промяна стандарта на живот в тези страни. При добър стандарт на живот в собствената страна, никой няма да тръгне да емигрира.