64

Solaris1918vn

преди 5 години

Игри, като Metal Gear, Tekken 3,Mortal Combat 4,Red Alert, Civilization 3,Crash Bandicoot,Abbe,,Spyro, Grand Turismo 2 и много много други, все още имат по-голям смисъл от днешните простотии,носталгия, но каква-все още нямат еквивалент и никога няма да имат.

63

Анонимен

преди 5 години

До Аман от драскачи!ААА не ... ще е за Windows 3x - Истинския Windows ! Не е като сегашния - някъх такъф никакъф ..

62

Аман от драскачи!

преди 5 години

"PlayStation 1 е създаден през 1994 г. Много преди да има PlayStation 2"Айде стига бе! PS1 бил създаден преди PS2! Направо да не повярва човек. Ей това се казва новина! Чакаме следващата статийка от "Технологичния раздел" да е носталгичен спомен за Windows'95 и ка той, видите ли, се е появил много преди '98. Ама наистина!

61

Die Hard Virgin

преди 5 години

Хах ... Конзоли. 2 GTX RTX 2080 Ti с NVLink и ще издухам всичко кеото ще е на козола за следващите 10 години ...

60

журнализъм

преди 5 години

Джесико, поне прочети малко за какво ще пишеш, преди да го пишеш... излагация : )

59

Анонимен

преди 5 години

Нинтендо - Имаме дискети. Дискетите зареждат много по-бързо. Дискетите имат 64 мб пает МАКС.Имам повече РАМ ...Сони - Ами ние имаме някой от най-печелившите франчайзи, кото бяха на Нинтендо - Castlevania, FF7 и други тупалки. Отделно въртим музикални дискове. А и са ни по-евтини игрите. Освен, че имаме 10 пъти повече памет на игра, дисковете излиат с по $10 по-евтино. И конзолатяа ни е със $100 по-евтина. Резултата - Sony Playstation - 101 млн. конзоли. Nintendo 64 - 33 млн. конзоли.

58

Много спомени

преди 5 години

Липсва ми 2000г , драйвера , мортал комбата , кармагедона еех спомени пичове се разплача направо! Сега сме на плейстейшън 4. Но хубаво е от време на време да играем старите игри да си спомним за доброто старо време докато смъртта не ни раздели. Освен плейстейшън 1 и дриимкаст беше добра конзола , после дойде пс2 , геймкюб , уии , пс3 , хбох 360 и след това пс4. Пс5 нз дали ще има.

57

Анонимен

преди 5 години

До до 58Уау ... Пич, жалък си. Бълтите "дискети" бяха на онези китайски копия на NES, който се правиха и на SNES, ама не работиха по същия начин. И хората ги играеха 15 години по-късно. Ако беше имал конзола, като хората, щеше да знаеш, че повечето на Nintendo бяха сиви, с изключение на някоя друга игра.

56

до 58

преди 5 години

Има предвид конзолите Nintendo, Sega, Pegasus и тн.На тези конзоли навремето се пускаха жълти дискети с игри. Подигравката която опита те удари като бумеранг.

55

Анонимен

преди 5 години

Ще взема да си пусна Symphony of the Night, да изжъкам утре. Най-якото Castlevania.

54

Ха ха ха ха

преди 5 години

Дискети ?????Имаш предвид компактдискове или може би ги познаваш като компасдиси:)))))) Ха ха ха ха ха ха ха Дискети.Обърка Правец 16 със Sony Play Station.

53

Цецо

преди 5 години

Запрятайте.... смях!!! :))))))

52

Оп

преди 5 години

Джесика Вълчева, Марио беше на нинтендо, а ПС1 не е била никога с дискети :) Иначе приятна новина

51

Анонимен

преди 5 години

Баш гарюзарпетста имаха Game Boy.

50

Анонимен

преди 5 години

В Графа "технологии" - нещо, което правех на Raspberry Pi преди 4 години в гимназията.

49

Анонимен

преди 5 години

До Факт.Безценно е било времето, което си изгубил там.

48

Анонимен

преди 5 години

ДО от сидниАав$тралияНикоя от тези игри не е на Nintendo, а Cadillacs and Dinosaurs си е аркада играе на Capcom, но имат един и отвратителна изцепка (Cadillacs and Dinosaurs the Second Cataclysm) за Sega от 1994, която просто е бледо копие на оригинала, но с много богове и 18 fps.То и Crash уж са на Сони, а имам remake-А на Switch.

47

Анонимен

преди 5 години

До 44Не пич. Просто хората бяха прекалено бедни, з да си позволят конзоли и мощни компютри вкъщи. Помня, че PS2 беше по 750 лева с втория гейм пада и още 80 лева за мемориален картата. Демек 840 лева, а игрите бяха по 125 кинта. Минималната беше 120 лева, а средната нямаше и 400.Все дни, днес PS4 да е 2500 лева, а една игра да е 520 кинта.

46

Jas

преди 5 години

С носталгия си спомням за PS1, Gran Tоurismu, Metal Gear Solid и камара други игри. Колко много безсънните нощи пред екрана, графиката груба, но атмосферата страхотна. Нямаше онлайн, но имаше сюжети и истории и може би беше по-добре. Все още имам PS1, както и всички останали конзоли от Sony с по 10-20 оригинални диска. Само ще допълня, че PS1, PSX бяха на CD а не на дискети и с карти с памет по 8 и 16 Mb

45

Помни 94-та

преди 5 години

Е, направо не е за вярване. Пистолети и патици на ПС1........... Авторката, засрами се, върни хонорара за тази излагация. Потърси информация за Сега и най-вече за МД2. А за игра препоръчвам да прочетеш за МК. За ПС1 за ЛМ Мениджър и Драйвер пиши.Може и да намеря няколко дискети за Нинтендо, ако ти трябват за Сонито, пиши, ще се разберем.