29

Анонимен

преди 5 години

България се тресе от политически скандали. Недоволството в обществото видимо расте. Растат и цените на хляба, топлото, парното, а от Нова година по график ще порасне цената на водата.На фона на това напрежение фабриката за ПР на правителството се пуска на максимални обороти. Но понеже след катастрофата в Своге поради некачествена пътна настилка (която далеч не е само на този път) хвалбите за многото магистрали звучат доста нелепо, се прибягва до другата любима дъвка на управляващия Борисов снижаването на контрабандата

28

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Да дадем 1 000 дни толеранс на новите министри !!!

27

Ха-ха

преди 5 години

А да видим сега този дето е израснал в бардака, ще оправи ли бардака МВР !!! :)

26

Анонимен

преди 5 години

Пропускаш Паци уникауен е.

25

Анонимен

преди 5 години

Важното е че най-добрият най-прекрасният министър - Петкана Теменужкова остава. Ъ?

24

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Искам да питам кой ви кръщава имената *** на герб - пенсионер, работещ, бай фидан, странджата, историк, оня с немското име... Да не е тоя дето кръщаваше полицейските акции с именца. А нещо секнаха в последните 9 години, зелр сами да се арестуват не върви.

23

Анонимен

преди 5 години

До БайфиданОт БСП за министър на вътрешните работи що да не предложат човек който да се хареса. Ето Манолова и Радев си вършат работата и имат най-високо обществено одобрение. Кой ги е предложил - бсп. Не е зле да предложат например незаслужено махнатия Веселин Вучков и мъката ще ви залее.

22

Анонимен

преди 5 години

Висаджията е сменен от почтен кадър - бушонче костинбродско. Дялани камъни са.

21

кокиче

преди 5 години

"Мястото на Ивайло Московски заема Росен Желязков и вече той ще отговаря за ресора транспорт, съобщения и информационни технологии е Росен Желязков." Аз пък мисля че каквито са ни министрите, такива са ни и журналистите - "Калинки".

20

доволен селянин

преди 5 години

честито ся да черпите по една ракия

19

Анонимен

преди 5 години

Не очаквам изборът на ТОЗИ министър на МВР да потуши съществуващото недоверие в работата на министерството. Министър - определено некадърник, източник на всички професионални гафове на МВР, с абсолютно неприемливо минало, няма как да не предизвика ново недоволство. Не мога да си обясня, защо Борисов не потърси компетентен човек, с чисто минало за това място. Толкова ли се изчерпи резервната скамейка на ГЕРБ, та опряха до това недоразумение? Не завиждам на малкото останали професионалисти в МВР. А това е министерството, което трябва да осигури вътрешната сигурност.

18

Анонимен

преди 5 години

Сикаджията Винету назначава висаджията Младен.А опозициония клан на мафията уж недоволства.Мафията властва в тази територия.Материала,материала.

17

Анонимен

преди 5 години

Вкарахме нови труженици в стария бардак. Сега е в техни ръце прилагането на старите методики. Ама ББ ще се погрижи.

16

Анонимен

преди 5 години

То пък едни министри...То пък и един парламент!

15

Анонимен

преди 5 години

Бурни ръкопляскания. Никой гербаджия няма да пострада и ще има още папо на държавните службици. Коментарите им ще го потвърдят :)

14

Анонимен

преди 5 години

Кога тия полуграмотни селяни са си представяли, че един ден ще бъдат министри ?

13

УСПЕХ

преди 5 години

Този човек - Министъра на МВР , ТОЙ ли беше Началника който прати Полицаи да Арестуват в Радомир Журналистите , от Румъния и *бивол* , разследващи Кражбите от Евро средства дадени за Присъединяване на България ?

12

Анонимен

преди 5 години

Какво се чудите след като шофьорът на Маргините 9 години е премиер,защо пък шофьорът на Мето Илиенски да не е поне министър.

11

Анонимен

преди 5 години

И каква е ползата да се сменяват камилите след като водъчът на кервана си остава същия

10

до 4

преди 5 години

Смеят ли да пуснат биографийка?А ще доживеем ли да пуснат биографийка на Борисов?Или тя се пази в ЦРУ?