49

помнещ

преди 5 години

тоа желязков не беше ли замесен в костинбродската афера и защо не е в пандиза

48

До 31

преди 5 години

"всичко, абсолютно всичко е оправдано, щом хорате не излязоха да протестират..." Моля, как да не излязоха да протестират? Даже извикахте и на помощ и хора от чужбина, за да попълнят редиците ви? Имаше и шепа лумп.ени, които викаха на диалект: "Шъ ги смажИм и изпоарИстувЪмИ сичкитИ! .Е, това беше велик митинг!!! Възхитени сме! Така се сваля правителство. Браво!Цял месец подготвяхте протеста и казахте, че на 16 септември ген. Бойко Борисов няма вече да е премиер. Е,и...???

47

Питащ

преди 5 години

Срам ме е , че съм бил полицай при такова недоразумение като този Маринов за министър. Радвам се, че вече не съм в системата да ме командват охранителни работници, които нямат капка понятие от оперативна работа. А тя е в основата на успешната работа на МВР в борбата срещу престъпността и трябва хора които я познават да заемат такива високи длъжности. От физкулутурник, през недоразумението Бъчварова и *** гаргаджия до това недоразумение Маринов, боже пази България защото полицията няма да пази.

46

Здравейте,червенушки

преди 5 години

Гледам, че отново искате сваляне на правителството? Е, как така, нали вече го свалихте след тридневните "велики" протести от 16 септември? Даже извикахте подкрепа от цял свят и то затова беше толкова "мощно". Казахте, че 16-09 е последният ден на ГЕРБ и успяхте.Вече имаме ново правителство, както искахте! Време е да го оставите да работи, за което сме го избрали, а не непрекъснато да пускате фалшиви новини, да го саботирате и да ни занимавате с вашите емоции. Пазете си ги за изборите след 3 г.

45

Анонимен

преди 5 години

И сега какво ?!

44

Шопо

преди 5 години

Тоя, Желязков,не правеше ли джугара-джагара на Бъчварова?

43

Анонимен

преди 5 години

И предишните се клеха да работят за усърдно за обществото, пък се оказа че не са работили толкова усърдно и ги уволниха. Тая клетва каква точно стойност има и някой като не я изпълни какво се случва?

42

Haffen die Wahrheit

преди 5 години

Спейси, изобщо не трябва да ти е жал за това долно племе, да изчезне ще е най-доброто за него, ще му се спестят мъките. Два Борисова му трябват, един малко ги мачка.

41

SpaceX

преди 5 години

Зозка, тези са толоква заспали, че със сигурност ще аплодират Гинка за министър, както я оправдаваха, когато искаше да купи ЕРП с мръсните пари. Положението е пълна тиня брат

40

без пардон

преди 5 години

Когато от някой нищо не става, той става министър от т.н. "герб"!

39

Зозо

преди 5 години

искам да сложат Гинка Ошфорката за министър на енергетиката и гаврата с тези заспали овце да е пълна

38

Анонимен

преди 5 години

Аферата Костинброд стои зад името на новия кандидат за министър на транспортаКатя Илиева: Младен Маринов да каже дали е бил герой на Мето Илиенски

37

до 37

преди 5 години

Борисов умишлено назначава силнокомпрометирани хора за министри за да може да ги държи изкъсо и когато примката около него се затегне да ги изрита. Обикновени бушони - нищо повече.

36

Анонимен

преди 5 години

Защо ГЕРБ назначава винаги за министри хора с IQ на фикус.Може би за да не засенчват Воджа.

35

Анонимен

преди 5 години

БОРИСОВ И ГЕРБ МАФИЯТА КОЯТО СЕ СМЯТА ЗА НЕДОСЕГАЕМА.БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ, БОЙКО БОРИСОВ, ПЕЕВСКИ И ЦАЦАРОВ В ЗАТВОРА. НЕКА ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ, НА КОИТО ИМ СЕ ВИЖДА КРАЯ И ГЛЕДАТ ДА НИ ИЗТОЧВАТ ОЩЕ. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ, БОЙКО БОРИСОВ ,ПЕЕВСКИ И ЦАЦАЛОВ В ЗАТВОРА

34

До 30

преди 5 години

Стига си писал навсякъде едни и същи глупости!

33

Сгодиха се

преди 5 години

Шофьорът от ВИС министър в правителството на СИК

32

Успех!

преди 5 години

Пожелавам много успехи на новите министри!!!С Вас сме!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Къде е роден Росен Желязков - нещо по-срамно от Враца и Тетевен ли е та го криете ?

30

месара

преди 5 години

всичко, абсолютно всичко е оправдано, щом хорате не излязоха да протестират. Ако ще и на бат Сали унуката да сложат за министър на правосъдието, пак ще е заслужено за българската плява.