40

Анонимен

преди 5 години

АЗ ПОДКРЕПЯМ УНГАРИЯ И ОРБАН! За мен Бойко е предател!

39

Манолски

преди 5 години

Тоз управи България, Западните балкани, та взе и на другите да дава акъл

38

Защо?

преди 5 години

Пак си в командировка и пак харчиш държавни пари Бойче. Самолет, облужващ персонал, гориво, охрана, командировъчни и др. И без тебе европейския парламент ще си свърши работата. Никой няма да разбере, че те няма. Стой си в канцеларията, пуши си скъпите пури, цъкай с дистанционното и гледай по коя телевизия те дават. Всяко твое мърдане извън канцеларията е харчене на държавни пари. Разходите само за този твой воаяж, сигурно се равняват на доживотните пенсии на дузина бедни пенсионери.

37

Анонимен

преди 5 години

Ако водиш твърда политика спрямо мигрантите ще подкрепиш Орбан мишок пожароопасен ! Боже каква наглост един пррост пожарникар от с. Банкя да се опитва да дава акъл на една разумна, отговорна и достатъчно патриотична личност като Орбан да си направи корекции ? Докога това стадо овче на България ще избира политици които да ни излагат пред Европа и света със своята простоттия, непатриотичност и предателство ? Левски беше предаден от свои, сега този шашкъънин предава цяла една овчаа нация !

36

Потресаващо

преди 5 години

Тиквата е в командировка и пак троши държавни пари за тоя дето духа. Да му мисли оглозгания от тиквите народ.

35

алоо

преди 5 години

"Ако се справи добре, ще получи само аплодисменти". Щеше да бъде забавно,ако не беше жалко. Има ли друг европейски лидер,който толкова много да се кефи и хвали като го тупат по рамото или има аплодисменти??? Хората чакат аплодисментите от народа,който го избира, а не от евробюрократите,които се водят в повечето случаи от интереси,които са в ущърб на по малките страни. Жалко, мно го жалко...

34

Анонимен

преди 5 години

Клепарестия защо не ходи никъде?

33

маке

преди 5 години

Нищо ново под слънцето, Борисов пак се събудил с коренно различно мнение.Що предаде четата бре Борисов, патрЕотите какво ще чинят сега, след като се биха в гърдите вчера?Баба Меркел ли ти дръпна ушетата, че запя друга песен?По моя край има една приказка останала като шега от едно време - кихам, кашлям, пpъдaм за комита не ставам, ке издам четата!Ей, не ставаш за комита!

32

Анонимен

преди 5 години

Нещо зацикли нета, който може да оправи поста

31

SpaceX

преди 5 години

32 Силата на ЕС е във федерализма а не в национализма. Национализма е път към разединениението и отслабването. Европейските държави са малки държави без суровини и само обединени могат да птговорят на немунуемата глобализация която е следствие на развитието на Цивилизацията

30

To6

преди 5 години

А ВИЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ОРБАН БРАНИ ИНТЕРЕСИТЕ НА УНГАРЦИТЕ, А НИЕ КАТО НЕ ЗАЩИТАВАМЕ ИНТЕРЕСИТЕ СИ, КОЙ НИ Е ВИНОВЕН ???

29

SpaceX

преди 5 години

Разбрахте ли или още не сте разбрали. Орбан е против българските интереси. Пак ли сте за него

28

Аз знам

преди 5 години

бОБИ И ТОЙ ДА НЕ ОСТАНЕ НАЗАД. ТРЪГВА НА ОБИКОЛКИ.

27

SpaceX

преди 5 години

Разбрахте ли че Орбан подкрепя ВМРО-ДПМНЕ ЗА Референдума сиреч е против влизането на Македония в НАТО и ЕС . Това и позицията на Путин. Орбан е путинска уррупсия.

26

Фурнаджийски

преди 5 години

Боби отиде в Австрия,дръпнаха му ухото и се врътна-Вече сме против Орбан.

25

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Каза че това което са решили вчера правителството за Унгария ,няма правна стойност и няма да подкрепят Унгария .Абе какво искаш от един доказал се лъжец който до обед казва едно на вечеря се отмята от казаното и на закуска ръси трета лъжа .И този номер го прави вече 10 години .

24

Анонимен

преди 5 години

Орбан с право е против Фронтекс. Разположена в най-модерната сграда във Варшава, тази структура с 1.7млрд бюджет е основният "спасител" на мигрантите с лодките и превозването им през Средиземно и Егейско море (операциите Тритон и Посейдон). Сега се планира увеличаване на бюджета на 10млрд за създаването на паралелна структура за брегова охрана на средиземноморските страни, което те самите,и Орбан и Бабиш смятат за излишно.

23

Анонимен

преди 5 години

ще дооформят БГ като бежански лагерВ България на заплата 300-400 еврака на месец могат да стоят само българи, човече... Дори емигрантите не са такива балъци. Така че, не се притеснявай, никой не ти иска ни работата, ни парите, но социалката :)

22

Анонимен

преди 5 години

Тоя пак ли е на екскурзия?

21

ами

преди 5 години

Ако един ден,след две години.................я камилата,я камиларя....