12

АЗ

преди 5 години

Не е възможно, как така ще им се намаляват парите за крадене на ГРОБ-ерите?!

11

баба мара

преди 5 години

10 процента ддс за хранителните стоки в германия е 7 процента днес хлябьте 1.20 лв

10

Анонимен

преди 5 години

ДДС за храните и книгите трябва да е 5%. При днешната ситуация ГЕРБ се хвалят ,че държавата има 2,5 милиарда лева и те се чудят как да ги изядат. По данни на ООН ако едно семейство харчи повече от 16% от доходите си за храна то е бедно. У нас този процент е над 30.

9

Активист на БКП

преди 5 години

До 6:Доларът и печатането на парите не тръгна при Жан,а при Стефан Софиянски!!!

8

Дания

преди 5 години

В Дания - ток, води, газ, данък смет и сгради, им е 5% от средната заплата.В БГ е 35 % от средната заплата, а с новото поскъпване, не ми се мисли!

7

Анонимен

преди 5 години

Явно сами ние и Дания не сме популисти. Всички останали държави в ЕС са популисти. Тяхното ддс върху храните от първа необходимост са много по-ниски от нашите. Процента е над десет. Какъв популизъм само от тези държави. Предлагам данък популизъм. Всеки политик, експерт или икономист, който изрече думата популизъм (както и разновидностите и) да плати синволичните 20 стотинки. Сумата ще е колосална.

6

признаха си

преди 5 години

Очевидно социалистите са загубили надеждата да спечелят изборите.Социализъм означава "Държавно управлиение"Държавното управление включва плащане заплаи на държавни служители и държавни инвестиции. Ако не събира пари с данъци, трябва да взема пари за услугите които предоставя държавната администрация и от това следва да вдигне таксите.Другия вариант е на Жан Виденов с печатане на пари и инфлация. Това означава да отхвърлят борда и после долара да тръгне нагоре. Като при Жан.

5

Анонимен

преди 5 години

*** как ще се намали ДДС за нужните стоки от първа необходимост? Ми хазартът? Какво ще правим с него? Сега той, като нещо от първостепенно значение, е с по-ниско ДДС!

4

Смешник

преди 5 години

Във други по богати части на европа за хранителни стоки има драстично по ниско ддс

3

Анонимен

преди 5 години

Наблегам основно на хлеба. Боко Тиквата и сие повеке да ядат, да ядат, та да.................

2

Анонимен

преди 5 години

Да не мислите, че цената на стоките от 1-ва необходимост ще спадне ако им махнете ДДС-то? Само печалбата на търговците ще се увеличи.

1

Анонимен

преди 5 години

Хранителните стоки от първа необходимост трябва да бъдат без ДДС.