13

Анонимен

преди 5 години

Какви бежанци? Преминали през 6-7 държави за да стигнат в Германия- е какви бежанци? Мигранти, търсещи добра социална система. България може да приема бежанци само след като влезе в Шенген. Инак ги затваряме тук, а това им нарушава правата. Трябва да имат възможност да си изберат Германия.

12

Анонимен

преди 5 години

Араби и африканци нямат никаква работа в европейските християнски държави.Африканците имат цял континент много по голям от Европа.Арабите имат огромен ареал на произход и разпространение в Близкия и Среден изток.Нахлуването им в Европа е само с цел унищожаване на бялата християнска раса.Нищо друго.Затова само РЕКОНКИСТА в Европа и кой от където е.Ислямът няма място тук.Да живее Орбан.Меркел,Юнкер и Макрон на съд за предателство към християнските европейски народи.

11

Ели

преди 5 години

Задължително трябва да се приемат само жени и деца до десетгодишна възраст, старци над 65 г., идващи от райони на активни бойни действия, без право на прием на родата им.Език на елементарно ниво се учи за три месеца, дори най-трудният (шведски, японски).Ако нямат желание да учат език и да работят, да ги връщат в страните им.Защо не ги приемат в ОАЕ, СА, Йордания, Египет, Кувийт, на местата за поклонения имат безплатни хиляди домове с климатици, какво се правят на ударени?Там ги стрелят на гр

10

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече бежанци се приемат, толкова повече ще идват. Желаещите да легнат на европейските социални грижи са стотици милиони. Ще сменят цвета и религията на Европа. Това е заговор! Какъв е проблема да им се осигури убежище близо страната им.

9

Анонимен

преди 5 години

Задължително трябва да се прави разлика между бежанци и мигранти.. или според ЕС е дискриминация

8

Анонимен

преди 5 години

Еврогейците са самоубийци и мазохисти.

7

Желю

преди 5 години

Ми тогаз кво се оплакват ва!

6

Анонимен

преди 5 години

Ама вие само кажете колко ви трябват,сръчни и безскрупулни имаме ги в излишък,а за останалото не берете грижа животеца ви не струва пукната пара.

5

Анонимен

преди 5 години

Испания,Холандия ,Швеция-все държави където разни нестандартни типове са мнозинство.Специално никога не съм смятал Испания за еврипейска държава нещо много чернички там освен тва и в швеция и в испания са некви либерасти (не либерали) на власт и нещата са ромски.Неотдавна бяха правили митинг че искат повече бежанци,другите искания бяха за безплатна вода,ток,храна и високи социални помощи.В Швеция са толкова разглезени че масово са изкукали от охолен живот.Холандия-там нещата са ясни от отдавна.

4

Наблюдател

преди 5 години

Явно мигрантите малко колиха и убиваха из Европа, може и още.

3

Анонимен

преди 5 години

Ето как зорлен ще докарат хитлер отново на власт.историята се повтаря

2

Анонимен

преди 5 години

Това е чудесна новина, нека страните, които искат бежанци да ги приемат , а държавите, които не ги искат да не ги товарят с тях !

1

Тази статия

преди 5 години

дори не е и манипулация,а откровена щуротия!Ама като плаща сорос,така ще е!Парите не миришат,нали!?