33

Анонимен

преди 5 години

Турците скоро ще ядат дървото.

32

Реджеп

преди 5 години

Тези са толкова ***,че ако Ердоган им каже че сега е нощ и на това ще повярват.

31

Реалист

преди 5 години

Опитвам се да гледам реално на нещата.В България обявяваме,че сме една от най стабилните държави в Европа,но в същото време нашите бащи и майки получават едни от най-ниските пенсии може би в света.Държавата от която избягаха над 3000000 души за да търсят по-добро място за живеене.Ние нямаме моралното право да злорадстваме за това което се случва при съседите,по добре ще е да си насочим вниманието към нашия двор.Сигурен съм че съседите ще се оправят по бързо от нас.

30

Solar Power

преди 5 години

До 12:Борсите са мошеници, но Ердо пуска там облигациите :) Някак е странно.

29

Solar Power

преди 5 години

До 22: Няма как да не я мисля брат. Инвестирал съм маса пари в турски облигации на 17%. До 5 години трябва да си удвоя парите на падежа. Никъде няма да ходи Ердоган. Искам да е там още поне 5 години. Да не ми обяви банкрут ! Как няма да си мисля парите и Ердоган.... Ще ги мисля разбира се.

28

Анонимен

преди 5 години

Реалната икономика на Турция е имагинерна.

27

ШахинПасифЕшчинсел

преди 5 години

До пишещия на шльоkaвицаВ такъв случай българските оръжейни босове да увеличат доставките на оръжие за кюрдските борци за свобода от ПКК!

26

нн

преди 5 години

В момента Турция е скарана и с ЕС и със САЩ. Ердоган постояно говори , добре сме. Е, няма как да не се отрази скарването, Турция не е цъфнала толкова много колкото и се иска. Големите заеми вече спират, инвеститорите и те спряха. Защо спряха големите проекти в Турция? Защото имат пари ли? Ще видим какво могат сами. Турците са малко като гърците, заеми колкото искаш. В най-скоро време банките ще ги притиснат да връщат и тогава ще се види колко струва Турция.

25

голю босев

преди 5 години

Финансовата дупка е хлъзгава и няма дъно.Всяка изречена финансова глупост от Ердоган, действа като пързалка по надолнище.

24

Мехмед

преди 5 години

Снощи в наща кафана разпраяха че кюрдите са виновни.Имали много лири и ги обръщали в долари и левове да ни сринат икономкита.Тръмп им ги давал умишлено.

23

Мустафа

преди 5 години

Не,най-добрия икономист от 80 милиона поданици на Султана е Зетя!Така каза Дъщерята!Кой не вярва-гюленист!

22

Амуджа

преди 5 години

Турция не я мислете драги ми присмехулници.Там,където хората се изправят срещу танковете без да им мигне окото-там тези кризи ще минават и ще отминават.Там,където държавата си е на мястото и всички институции работят тези трудностти само сплотяват хората.Ето защо чичо Дончо в скоро време ще преосмисли политиката си спрямо тази страна.

21

Ганчо

преди 5 години

Тази година ходих на почивка в Кушадасъ!Беше супер!За 5 лева турците ми миеха краката и пиеха водата!Хаирлия да е!Догодина за левче!

20

Анонимен

преди 5 години

Нии ша са оправим гат таковами танковата на уния деблти отгоре.

19

НЕбългарин

преди 5 години

Българите са най-добрите икономисти те от всичко разбират!

18

Анонимен

преди 5 години

До ШахинВарКючюкСикиERDOGAN I PUTIN shte vi razkazat igrata skoro shte celuvash krakata na sultana pleme divo

17

Анонимен

преди 5 години

Турският Жан Виденов...

16

Мехмед

преди 5 години

Кога ша има пак избори,да дойда пак на бесплатната ескурзията до България,да си купа пак месо като тази година?*** само по 20 кила ни разришават да вкараме в Турция.Алла да ги тръшне

15

иван

преди 5 години

Истината е в биткоина копам че чак се потя ама се къпя в пари и не вервам на бедняка

14

Мюмюн

преди 5 години

Зетя и само Зетя ще ни оправи икономиката!Така каза на падишаха дъщерята!