8

Totenkopf

преди 5 години

"Когато тръгвала към кмета, жената оставила вратите на имота си отключени и според нея през това време някой ги е откраднал. По случая се води разследване." Тая направо изкърти ***, че и в хладилника ги сложила кукуто.

7

Анонимен

преди 5 години

Така ще бъде защото:1. Народа е глупав2. Полицията е мързелива3. Управляващите не проявяват воля4. Апашите са умни и креативни

6

Анонимен

преди 5 години

Грешката им е, че почват с "Ало бабо/дядо" и то мило и нежно.А да видят мене "Абе ей, дърт бглуоендер с глуоендера ти, квинкунс ги вършиш бе" и следва "ооо, мършляче не доносник, пак ли ще има цуца парцуца, а?" Луда работа.

5

Бай Иван

преди 5 години

Но пъксме в разцвета на демокрациятя,така че не виждам причина за мърморене ;) !!???

4

Анонимен

преди 5 години

Мобилния оператор винаги може да установи с коя клетка се свързва телефона на ало-измамника и да определи къде се намира. При следващото обаждане от същия телефон полицията може да го спипа, стига полицията да има желание да го направи, в което се съмнявам. Ало-измамниците безпогрешно се обаждат само на възрастни хора, което означава, че отнякъде към тях текат лични данни, но никой не си прави труда да проследи кой ги снабдява с данни - може би самата полиция?

3

бях там

преди 5 години

До Анонименна едно контролно по география/преди доста години/ един съученик беше написал-равните долчинки стърчат.

2

Анонимен

преди 5 години

Абе, бабо, кой оставя на днешно време къщата си отключена. Това беше при соца. При капитализма - 5 ключалки и 8 аларми.

1

Анонимен

преди 5 години

В близката далечина нещо черно се белее.