16

Анонимен

преди 5 години

Долу със звездички неумния филтър на сайта ми маркира, че хомосексуалните момичета обикновено не успяват да се самоубият от веднъж, докато хомосексуалните момчета обикновено успяват от първия опит. Родителите на момчета да си правят изводи как трябва да действат с хора, които подозират в опит да променят сексуалната ориентация на момчето им... Като няма държавни закони трябва да се направят! Не приемам държава, която ме възпрепятства да опазя живота на детето си, за правова!

15

Анонимен

преди 5 години

Хора и организации, пропагандиращи алтернативната *** ориентация трябва да се наказват със смърт и за това трябва да има закон. Този тип деяние трябва да се приравни на масово убийство с особена жестокост и утежняващи вината обстоятелства. Под организации визирам съвременните феминистки.

14

Анонимен

преди 5 години

80% от *** - алтерираните или *** - нестабилните правя поне 1 опит за самоубийство през живота си. 40% повтарят опита. По - голяма част от опиталите са носители на ***. Носителите на *** пък са по - успешни в опитите. Драги родители, трябва да знаете, че ако момчето ви стане гей, вероятността да се самоубие успешно е доста голяма. Пазете децата си от смъртоносната гей - пропаганда. По мое мнение, това си е умишлен опит за убийство и да няма закон за него си е престъпление.

13

Сп???нс

преди 5 години

Не им вярвам, помня че гледах едно видео и там правиха хетеро оргия с Мис Пиги и Густаво.

12

Дачо

преди 5 години

Евтин PR.

11

Анонимен

преди 5 години

Това е ясно, кой е булката?

10

Анонимен

преди 5 години

Чели не дочели. Ако бяхте превели статията от FOX до карая там пише че :" ... те си остават кукли и нямат сексуална ориентация." И по нататък " ... отговора на въпросът дали те са г.е.й или нормални е нито едното " . Толкова ви е нивото "журналисти". Просто пропанада.

9

:-)

преди 5 години

Но пропагандата си върви с пълна сила.

8

:-)

преди 5 години

Преди десетина години вървеше анимационен сериал, разклонение на филма "Мадагаскар", в който група мъжки пингвини, играещи си на войници, непрекъснато се забъркваха в неприятности. Те имаха за съседи две мъжки мaймyни, които непрекъснато се караха помежду си. Единият мърмореше на другия защо е толкова разхвърлян, а вторият се оплакваше на първие, че непрекъснато му се кара за щяло и нещяло и вдига скандали за дреболии. Тогава още бях ученик и не схващах за какво става въпрос, но пропагандата...

7

Анонимен

преди 5 години

Салцман, Гласман - все хубави американски фамилии от обетованата земя.

6

Анонимен

преди 5 години

Поредния отвратителен опит за величаене на хомосексуализма - долу ръцете от деца, не им мътете главите с вашите ненормални извращения!

5

???

преди 5 години

Ми то е ясно! Веке секо момченце от едномесечна възраст требе да си знае и да си носи вибратора и да си го бута отзаде! Щото инак ШЕ МУ СЕ СЪРДЯТ че то не се е родило дето на тях им е по-лесно за онождане! Само се чудя добре де когато сичкото нормален мъж, освен тя в кйтай щото там хомотата ги оправят, та когато сичките станем обратни и то от ранна едномесечна възраст, та кой ше ви такова бре!? Само това ми кажете!

4

Анонимен

преди 5 години

Ко? не!

3

WTF?

преди 5 години

А Фред и Уилма Флиннстоун са хетеросексуална и при това женена двойка. Представяте ли си!!! ШОК И УЖАС. След всички извращения рекламирани като нормалност, имало и хетеросексуална двойка и при това с брак в детските филмчета!!! Как са го допуснали това не знам. Нали целта е да извращаваме и изкривяваме ценностите на децата. Отне ми доста време да намеря такава. Иначе са все принцеси с чудовища, жаби и гей двойките във филмчетата...

2

преди 5 години

Новите модерни леви имат нужда от .... и затова ги произвеждат.

1

На Иван брат му

преди 5 години

Всичко детско в мен умря!