166

1

преди 5 години

До БАБА КУНА,да знае,нали е събирал такса ,на същия паркинг,където младенов е спирал колата с мето илиенски.

165

Sona

преди 5 години

Бо тиквуня да го продуха на Радев. Като простинал кон се расожда по европата. Толко е смотан и повече става. На изборите требе го отстраним че цв цв да си удари газо у тавано

164

Анонимен

преди 5 години

А ГЕРБ не е нищо повече от поредния обръч около същата комунистическа клика. И те отговарят за също толкова важни неща като контрабандата на оръжие и наркотици, източването на евро средства, заличаване на малкия частен бизнес и монопол на големи компании, които нищо не произвеждат, но записват огромни печалби. ГЕРБ са милицията на мафията, работят и с БСП и с Доган и с Атака, креатура създадена да обслужва олигарсите.

163

Анонимен

преди 5 години

Според прогнозите на Любен Гоцев, Борисов няма да има силен опонент в следващите 5 години. Всичко е добре проектирани от червената партокрация, която яде от плътта на народа вече почти век. България е ограбена от комунистите, парите са изнесени, престъпленията им са неизброими. Единственият изход беше СДС, за съжаление компрометирано, напълнено с червени кукли и саботьори. Напразно скачахме, Луканов вече беше задействал адската машина, години преди това. Трябваше да има убити комунисти.

162

Анонимен

преди 5 години

Браво на Президента! Пази България от мутрите на боко тиквата!

161

Един от Северозапада

преди 5 години

До ивановГенералът е само един.Другият е произведен в генерал от старши лейтенант, с ходатайството на Царя и Доган. Така че, не пиши за двама генерали.Единият е парашутист, спуснат отгоре, защото им е удобен, другият-сам си е заслужил пагоните.Както се казваше на времето-Ефрейтор и генерал се става само по заслуги.Не по назначение от този, на когото си бил охрана.а и като интелект са несъизмерими-единия знае езици и се изказва без да му пишат речите-другия 2 смислени изречения не може да каже.

160

Винету

преди 5 години

До 165 анонимник. Ами това тиквено недоразумение има степен доктор на науките (така че тезата ти за едната книга я забрави), бил е главен секретар на МВР, два пъти кмет на столицата, три пъти премиер - дали всичко това е случайно. А ти какво си постигнал в жалкия си живот, та си тръгнал да го плюеш, бе галошш? Има ли и една стотна от неговото, кауун?

159

изнервен

преди 5 години

До Баба Куна и другите като нея. А кой подписа указ преди година и половина за назначаване на същия този Маринов за главен секретар? Сега ли се сетихте на кого е бил шофьор, или на кого гастрольор, бе да *** в подляците? Защо тогава никой не реагира, защо е бил сложен на най-важния пост в МВР? Или сега ви дразни, че става министър. Ама много плоско бе, много.

158

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно прав и му стиска да говори. Не може да ни пробутват бивша мутричка, син на митничарски шеф и пет пъти кмет. Какви са тия кадри, каква е тая гавра. Младенов и баща му трябва да бъдат разследвани, а не предлагани на позиции във властта!

157

Хмм

преди 5 години

А към Татю ти?

156

Анонимен

преди 5 години

Не мога да си представя в някоя изискана страна от Запада премиер да се хвали с единствените си преимущества, ча три папи са го галили по главата, че е прочел една книга. Общо взето това са нещата, друго няма! Такова унижение за всеки интелигентен човек е това тиквени недоразумение в политиката...

155

БАБА КУНА

преди 5 години

ПРАВ Е ПРЕЗИДЕНТА. И БОКО ЗНАЕ, ЧЕ МЛАДЕН МАРИНОВ Е БИЛ ШОФЬОР НА МАФИЯТА, НО СЕ ПРАВИ НА ГРЪМНАТ !!!

154

Анонимен

преди 5 години

Квачка Квачева кога ще бъде заменена с някой некалинко подобен

153

Голям смях

преди 5 години

Голям е президента ни. Умен и достоен човек. Дори глупавите тикви тайничко завиждат, че превъзхожда по всичко тяхната баш тиква. При всяко изказване на президента, тиквите *** и се плезят, като вожда си - еднокнижник.

152

иванов

преди 5 години

м,даа ,войната на генералите ще досъсипе България Това е изгодно само за Русия.Единият от генералите трябва да бъде "убит "политически. Радев вече се наведе на изток.А едни кресльовци свалят правителството от 3 дена.И ще дойдат на власт отново онези дето бяха преди.СЪЩИТЕ.Дето бяха свалени от власт от народа ЗАБРАВИЛ.КАк не разбра този народ че шамарите които си бият генералите ги отнася ТОЙ НАРОДЪТ.Както каза другият генерал "лош матриял"

151

Анонимен

преди 5 години

До Българинне ме ли стигат тримата патриота да се подмазват, малко ли са му...

150

Анонимен

преди 5 години

Гербави по колко ви плащат та не спите? Корнелия е десет пъти по-добра за премиер от вашия айдъл въпреки подлата ви кампания с черен пиар по нея.

149

Българин

преди 5 години

да се подмазва

148

Българин

преди 5 години

Радев ако беше хитър щеше да се подсказва на Бойко, не на ***.

147

Българин

преди 5 години

Много се радвам, че президента не харесва Маринов.