38

Анонимен

преди 5 години

Е то и най верните ги връхлетява старостта и самотата.На кой каквото му е писано.Обаче те пари изкарват,стандарт на живот търсят,който в България не може да се придобие по друг начин.

37

Анонимен

преди 5 години

Тая я искам за 6 часа

36

Анонимен

преди 5 години

Лелеее, че то цял турски сериал! Али бил влюбен във Ферхунде, ама тя обичала брат му, *** той пък имал дете от братовчедка й, която преди това имала връзка с чичо му... голЕми драми, голЕмУ нещо!

35

Анонимен

преди 5 години

Древна професионалистка и нашарен футбалерко.

34

Ха-ха

преди 5 години

Какви драми ...

33

Pillar

преди 5 години

Кой каквото ще да казва Златка си башка бохча ! Най - важи от сите , класически модел е!

32

Стоян

преди 5 години

Каквато държавата, такъв и шоубизнеса.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13И какъв им е стандарта на тия?Карат нови коли, висят по чалготеките, имат вероятно по някое апатаментче.Имаме две нови коли, не са гъзарски марки, но пък съм си изкарала парите с акъл, не с ***; имаме жилище, по кръчми не ходя, защото не ми е приятно, не защото не мога.И имам един мъж, с който сме заедно повече от 30 години, защото във всеки един момент знам че можем да разчитаме един на друг. Тая на кого може да разчита? И с какво и е по-добър стандарта от моя?

30

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера какво си размяткват чаршафите по медиите. Да си сменяш мъжете през ден добродетел ли е вече? Ако бях преспала с половината държава, щеше да ме е срам, не да се хваля с това. Не че бих го направила, и тях не ги разбирам защо го правят ... Аз ли съм нещо сбъркана или светът изтрещя?

29

123

преди 5 години

Аре стига бе само да си го вкараш и половин София ти е баджанак. Тези какви ли болести си предават. Ниъск елт какво ли е това?!

28

Тигър

преди 5 години

Много батак е останал в България.Аз съжалявам за тези бедни хорица, които се отдават на временните удоволствия и след време ще изгният самички, никой дори няма да им сложи едно цвете на гроба. Колко много говорят за любовта, а колко малко я познават.Аз предпочитам да имам една жена в живота си и да знам, че ще ми бъде вярна до гроб и когато имам нужда от чаша вода ще ми даде. Жена, която да я боли когато и мен ме боли.Тези днешни модерни връзки са лишени от всякаква любов, само похоти и смрад

27

21

преди 5 години

Ще се появят нови видове венерически болести и много устойчиви мутации на старите

26

Анонимен

преди 5 години

Плеймейтките не разбраха ли, че всяка година излиза нов модел на пазара. Предишните бързо се амортизират. Остава им да се пробват в порнобизнеса с няколко негроиди :))))))))))))))))))))))))))))

25

Анонимен

преди 5 години

Ама тая нали имаше пръстен, щеше да се омъжва.

24

,,,,,

преди 5 години

Вече ми е жал за тия плеймейтки. Не осъзнават колко зловещо ще ги връхлети старостта и самотата. Без нищо истинско в живота, така става накрая.

23

44444

преди 5 години

Май най- потърпевш е Георги, на който Благой му се пишеше приятел, а Златка годеница.Демек и двамата го прецакаха за да си начешат някои работи.Но от два *** какво може да очаквате освен смрад.Жалко че и деца отглеждат тези хора, много жалко.Но за това кухо футболистче принципно няма никакви ценности, дано гние в ада с измислените му татуировки.А русата тъпня не е мръднала на милиметър от онова предаване в което показа каква е.

22

Унуфри

преди 5 години

Това не е Библейско

21

Шундата хабене няма

преди 5 години

Само се подмива о е готова за следващияЛошо няма повече народ Да смаже каеала

20

Анонимен

преди 5 години

След две водки и тази полезна информация ще спя по-добре.

19

ИВАН

преди 5 години

До Киро Кардана Важна новина на първа страница... за обществото,а може би то заслужава такива простотии?