25

Анонимен

преди 5 години

Само ще ви кажа.....Така че няма да се учудя записът са е манипулиран

24

Анонимен

преди 5 години

Само ще ви кажа, че в Германия ситуацията относно омаловажаваето на истината, когато се защитават нечии интереси - в случая политика са на Меркел, са на същото ниво както в България, когато се налага да се брани управлението. Мснипулстивни и неточни новини. Пример - за турския гражданин от Германия, който бе задържан във Варна и предстои да бъде екстрадиран в Турция, медиите казват че е задържан в Турция при почивка. За българската *** убита от мигрант, изобщо не се споменава.

23

ГДР

преди 5 години

По-лошо от комунист е стар комунист на нова длъжност, сложен там напълно демократично с фалшиви избори.И Хонекер все с болшинство го избираха, докато народът не излезе на улицата.

22

Анонимен

преди 5 години

Ако някой не знае или не е чувал, те това е комунизъм в действие - унищожаване на политическите опоненти на всяка цена. Добре че не го пратиха в Белене.

21

Анонимен

преди 5 години

Значи - Правото на мнение - майната му.....Много либерално го караме май, а?

20

hans

преди 5 години

В добавка не само комун щайга по-зле е ,... еврейка с натрапчива мисъл да съсипе Германия като цяло ,да било станало като навремето източна зле, западна са били добре.Сега има го връща...откачена чифутска кратуна

19

Анонимен

преди 5 години

Старата комунистическа щайга от Източна Германия заслужава публика пред новото канцлерство и на площада пред него гилотина...

18

Циник

преди 5 години

Както правилно е отбелязъл колегата с коментар 8 - вместо да му извадят очите - те му изписват веждите - 30 000? повече заплата в министерството на Хорст Зеехофър.Цялата акция беше - да се очерни името му - защото той критикува безумната политика на Мурксул с навлеците.От 16 години - тази посткомунистическа *** унищожава кариерата на абсолютно всеки позволил си да я критикува! Долна...подла....отмъщението на Хонекер!

17

кукла

преди 5 години

СТатията е малко попреиначена. Тоя другар е начело на германската държавна сигурност. Тия дни социалистите искат държавната им сигурност да подхване Алтернатива за Германия. А тай като шеф на ДС *** не ги слуша съвсем. Имало е и някои други по-стари причини. Сега го изместват на малко по-странична работа, но на по висока заплата. До сега е вземал към 11 хиляди евра, сега ще взима с 3 хиляди повече

16

нищо де

преди 5 години

Щом симпатизира на несистемната партия, ще го върнат скоро.

15

23558

преди 5 години

А Гочи смени листчетата. Днес стана ясно, че на Радев му е разрешено от Биби да стане президент. Така че..

14

Гочи маратонката

преди 5 години

Значи и наш Румба трябва да уволним, защото симпатизира на Корнелината левица.

13

Анонимен

преди 5 години

В България никой не знае кой е шефа на контраразузнаването! Има ли значение на коя партия е човек?

12

Анонимен

преди 5 години

Да го преместят в разузнаването - поне знае как работи контраразузнаването. С тия политически игри един професионалист няма да остане, а само послушковци. Целия свят стана само от хора имащи твърда позиция в нямането на позиция.

11

Fake news

преди 5 години

Контраразузнаването? Много дълги думи пишеш, без да ги разбираш, Веске. Но шараните под мен лапнаха. Нема как, от 80% са. Като тебе, Веске.

10

Анонимен

преди 5 години

"...след като той постави под съмнение автентичността на видеозапис, на който крайнодесни преследват мигранти по улиците на Кемниц."===Ето на това му се вика диктатура. Изразяваш съмнения срещу доктрината на управляващите и веднага ставаш враг. Време е шайката на Меркел да си ходи.

9

к0нсерва

преди 5 години

Изперкел не я чякя нищо добро, щом и разузнаването й вече са анти-мигантите... май май ще свърши като фюрера, но по точто обратната причина. обаче, така е, всяка крайност е лоша и Изперкел залитна много крайно по претопяването на Европейската раса!

8

Анонимен

преди 5 години

Те го повишиха ,става държавен секретар в МВР от В 9 на В 11 ,което значи преди е получавал месечна заплата 11 500 ? ,сега 13,500?

7

Анонимен

преди 5 години

Ако симпатизираше на *** левицата щяха да го направят президент, минимум. Какво значение има на кой симпатизира, ако си върши работата!

6

Анонимен

преди 5 години

Меркел трябва да бъде свалена, това е приоритет номер 1. Следващите избори са на 14. октомври в Бавария. Viva AFD!