7

До Телец

преди 5 години

Ти като не прощаваш, защо си мислиш, че ти си всички. На мен много не ми пука, дали ще ходи да се оправи с някой друг. Нали после е при мен. Такива трагедии чак. Кодекси на честта и други глупости за непростими неща. Ти да не ги взимаш девствени. Аз и не ща. Както преди мен, така и след мен ще има други партньори нормално е.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Много тъгуваш за Козирога. Не можеш да го забравиш, май.

5

Анонимен

преди 5 години

За Девите сте написали абсолютни глупости. Девите постоянно изневеряват- и мъжете, и жените. Това е в природата им. Нищо няма да направят, ако разберат, че партньорът им е изневерил. И те ще започнат още по настървено да кръшкат.Овните са хората, които преглъщат изневяра. Поради ината си. Вкопчат ли се в някого, няма отърване. Те са мазохисти- страдат, мъчат се, но на инат стоят с партньора дори да изневерява пред очите им, дори да води третия човек в дома им. Като до.битък са.

4

Анонимен

преди 5 години

Пак някакви бози на философски теми. Никой не прощава лъжата, просто понякога в интерес на децата примерно човек се опитва да сложи настрана собствените си емоции. Когато обаче деца все още не са ес появили, просто няма причина да се продължава заедно.

3

Телец

преди 5 години

Никой не прощава изневяра! Евентуално някой може да се престори, че прощава, за да има възможност да опече супер гадно отмъщение, от което на другия да му е зле поне до края на живота, а защо не и след това. Изневярата е голямо предателство, което човешката същност трудно понася или забравя.

2

ГлупОсти

преди 5 години

Както винаги тъпотии нантая тема.. Да има с какво се запълват каретата.. Аз съм рак.. Прошка ли? Събира си багажа на момента.. Да не е една на света.. Насърчавам изневерите.. Моногамията е най-вредното нещо за човека

1

Анонимен

преди 5 години

Както е общоизвестно, по-голем *** от козирога НЕМА!