6

к0нсерва

преди 5 години

за Бога Братя - Не Купувайте! Научете мутрите с джоба си!!

5

тоти

преди 5 години

Прав е. Я се откажете да ядете зеленчуци и пазара ще полудее,щото ще се разложат за демица,нооо *** лапат ли не лапат.А точно такива балъци търсят търговците дето един корен не сда полели,но ви свалят кожите.Няма прости Софиянци,а *** *** дошли тук да лежат вместо да си копат земята и лозето.Сами се пшродадохте,сега не плачете.

4

повече знаещ

преди 5 години

Идват от село в София и викат "Скъпо е". В София никога не е било евтино.

3

Анонимен

преди 5 години

Докато иамаше селско стопанство дините доматите пъпешите ги купувахме по 20 ст. килограм. Баба и дядо имаха бостан с пъпеши дини и грозде всичко даваха на бугарплод срещу символична сума. Техните продукти се продаваха по пазарите й плод зеленчуците. Екологично чисти сладки и качествени. Такива като тях бяха хиляди и пазара беше пренаситен с качествени плодове и зеленчуци. Дойдоха педелвай сите и всичко унищойиха макяим фустата.

2

Анонимен

преди 5 години

Онзи ден купих розови домати по 5.50. Наистина е много, но поне ям истински домат а не турски *** от 2,50.

1

знаещ

преди 5 години

Очаквайте още повече внос на плодове и зеленчуци и още по скъпи да са. Така е защото в България на никой не му се работи тази работа. Всеки иска наготово. Е ето ви наготово, хем вносни, хем скъпи и некачествени домати. Така ще е и при всички други плодове и зеленчуци. Онзи ден видях табела: Ябълки: произход Чили. Ей какво доживяхме, чилийците да ни снабдяват с ябълки...