26

Чиновник

преди 5 години

Абе, нали на 16.09 щяхте да "изметете властта", а вече сме 18.09 а властта още си властва. К'во стана с "грандиозните протести"?

25

zeus

преди 5 години

Яжте домати по 5.50 и се радвайте, че по магазините има банани. Едно време банани нямаше, ама имаше зеленчуци да изхранваме и СССР.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Ееее всеки има пред тях на тротоара по 2-3 трошляка и е горд че кара "западен автомобил".

23

Бай Кольо

преди 5 години

До ГoшуАз не съм виждал домати по 5,50 лв. Не казвам, че няма, но наистина не съм виждал. Най-скъпите, които съм виждал са по 4,50 лв.

22

Гoшу

преди 5 години

До 32Ама виж сега - всички знаят, че Ердоган и Путek са си първи дружки и се разбират прекрасно, въпреки сваленият самолет. Така че където има диктатори, има и проблеми с икономиката. Ето, турската лира падна, сега зеленчуците се качват, Путлeрлaнд е под санкции и ни вдигат цената на газта. Ами радвайте се путинoпитеци, това все вашите любими хора ви го причиняват, така че развързвайте кесиите и пейте пак хвалебствени дитирамби за Вожда джудже:))))

21

Анонимен

преди 5 години

До Гoшу 33То па едно мессссоооооооооооо...............вода и антибиотици........

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27Хи-хи-хи..................ами това си и заслужаваме...............да си УНИЩОЖИМЕ държавата, за да се превърнеме в М-А-Й-М-У-Н-И и да ни трябват само банани!!!!! Нали ТОВА ИСКАХТЕ - банани и тоалетна хартия!?? На ви сега!!! Какво плачете!!!! Това, което човек САМ СИ НАПРАВИ...............

19

Анонимен

преди 5 години

Яжте Пасти.

18

Гoшу

преди 5 години

За 5,50, колкото е кило домати ще си купя кило пържоли :) Май да се яде месо вече е по-евтино, отколкото да ядеш зеленчуци

17

Анонимен

преди 5 години

Тука имаше едни приятели дето се кефеха че турската лира се обезценява, сега ще духате супата заедно с турците защото се увеличава себестойността на внесените от там стоки, вкл. и газът. Айде честито.

16

Анонимен

преди 5 години

И така до изчерпване на населението - гарантирано от ГЕРБ!

15

Анонимен

преди 5 години

Няма как - вместо домати ще муаме свинско и пилешко без хляб. По-изгодно излиза.

14

Анонимен

преди 5 години

Зарежете доматите, нали има банани

13

Търговец

преди 5 години

Продавам домати на двойна надценка. Ако ги взимам 1,20 ги давам 2,40. На месец не падам под 2000кг. продадени. Сметнете ми вие печалбата и се пукайте от яд.

12

Гунчо

преди 5 години

До СофиянецА на кой му пука за теб? Вероятно дори на *** не й пука...а тези 5400 ги даваш за платена любов. Изобщо..защо реши, че е добра идея да търсиш човешки контакт в новинарски форум?

11

Анонимен

преди 5 години

Стойте си вкъщи, и гледайте как разни експерти ви обясняват че тия дето протестират са невежи миячи на чинии от Лондон. И помнете - мияч на чинии в Лондон взима повече от млад инженер в София и мияча има по-висок стандарт на живот от инженера. Нека е невежа, вие учените си стойте у вас и псувайте при поредното поскъпване

10

Анонимен

преди 5 години

3.5 на сто инфлация, хахаха - като сложим цените на пиана и контрабаси, ПРИМЕРНО в потребителската кошница - много ясно.

9

евро-зона

преди 5 години

До тоя дето пита за тоалетната хартия - нямаш грижи, скоро левчетата само за това ще стават!

8

Истината

преди 5 години

Народе ИСТИНСКИ ДОМАТ не съществува. Днес ако не се слагат препарати, торове и подсилващи растежа торове нищо не става. Първо вече се садят само хибридни сортове, които изискват много грижи за да има много род, което пък е крайната цел на производителя. Второ в България останаха много малко хората които се занимават с това. Трето затова ще ядеме вносна продукция.

7

Унуфри

преди 5 години

У нас има все повече интелигентни бизнесориентирани фермери, които произвеждат зеленчуци с топ качество. Те разбира се регистрират продуктите си като "Био" и ги изнасят на много добри цени. Българския потребител поради ниската си покупателна способност консумира некачествена вносна продукция, която парадоксално в мното случаи дори не е особенно евтина.