46

Анонимен

преди 5 години

ако *** си беше стояла в крушовица, и да сади домати, вместо да краде техноимпекс, всичко щеше да е наред.

45

реалист

преди 5 години

до ГошуТи *** ли си и държиш ли? Не вярвам този въпрос да те обижда, защото Вожда ти искаше да я наложи през задната врата.

44

Гошу,

преди 5 години

то хората това и правят - емигрират. Затова тук няма кой да работи и да ядеш нашенски домати. Нищо, на теб ти плащат гърбавите да пишеш безсмислици, но от това те келепир вече нямат. Не виждам кого ще заблудят. Здравото и читавото замина.

43

Анонимен

преди 5 години

Скъпо е, защото се плаща такса "ГЕРБ"Ако не платиш, започват ти проверки хайлазите от всички възможни институции.И таксата се начислява на шараните, които гласуват за ГЕРБ.

42

Манолски 57,

преди 5 години

нищо лошо не му става на "младото поколение". Съвсем нормално е хората да искат да получават нормално заплащане за труда си. И го търсят. Тъй като у нас плащането за труд е подигравка, хората си намират място, където не е. И работят там.

41

Анонимен

преди 5 години

До МанолскиТи пикам на златната плодородна земя.На тебе ако ти стига 100лв/месец текезесарска заплата, на младите не им стига.

40

Манолски

преди 5 години

Имаме златна плодородна земя, България винаги е задоволявала нуждите си от плодове и зеленчуци и дори изнасяла, какво им става на младото поколение само наркомани и хайлази излизат нямам идея какво ще става занапред.....

39

Анонимен

преди 5 години

Виждам че геребасткия *** Гошу отново е активиран. Този път и под статията за доматите.Здравей, Гошу, как си ?Поздрави на Цветанов.

38

Гoшу

преди 5 години

Вижте, на който не му отърва, винаги може да емигрира в проспериращият Изток, към Путилeнд или Северна Корея примерно. Там ще яде БИО ориз или гречка, както и супа от брезова ***. Много е питателно и полезно и не е ГМО :) Цените също са много евтини, не като тук

37

Анонимен

преди 5 години

Работна ръка има, работодатели няма.

36

...

преди 5 години

Епа хора за земедалска работа наистина няма! *** то е и нормално тук плащат по 20-25 лв на ден земедлска работа! У европата плащат по 60-70евро на ден, някъде ти дават и храна за деня! После и защо да работиш тука в БГ като така или наче тия пари за ден няма да ти стигнат дори само за пътя цигарите и хляба за деня!? Отделно, че тука е и задължително да те излъжат накрая с парите! Така е и в туризъма така е и в земеделитео така е почти навсякъде с бизнеса в БГ! Та така!

35

реалист

преди 5 години

Щом като няма самозапалили се и протести, има възможност за вдигане. Давай Вожде. Ние сме търпеливи. Можем още да търпим, важното е да има стабилност и видими резултати.

34

иванов

преди 5 години

маиката му е полският ментак , откакто ембаргото лопна се 4удият каде да продават. сигорно ги взимат мах по 20 цента , ама аз си копувам от турция по 70 ст , стото не са в европеската ко4ина пак и имат вкус , за разлика от полския ментак кадето сланцето е лух.

33

Анонимен

преди 5 години

Бг мафия! Преди седмица от Одрин си купихме домати чери на по лев за килограм. От магазин. За другите покупки няма смисъл дори да споменавам. Срам и позор! Най-бедните хора с най-високите цени! От държава - производител на хранителни стоки се превърнахме в сметище за европейски вносни ***, които никой навън няма да яде, особено при такива цени, като за нормална храна.

32

zeus

преди 5 години

До ЗвонимирДържавата фалира понеже вместо 89-а година да избесим комунистите, ние ги оставихме първо да крадат пари с куфарчетата, после да фалират и приватизират всичко, па и сега ни управляват.

31

Анонимен

преди 5 години

Герберските *** с минусите налазиха. Забавни сте : )))

30

Звонимир

преди 5 години

До zeusСтига вече с това "едно време". Заради това "едно време" държавата фалира на два пъти за периода 1990-1997 г.

29

Анонимен

преди 5 години

"Догодина ще е още по-скъпо".....Ами да си ги ядат прекупвачите!!!!Имаше един министър-председател,който викаше:"-За бога ,братя не купувайте!"

28

Гoшу

преди 5 години

До 35"Нали ТОВА ИСКАХТЕ - банани и тоалетна хартия!?? На ви сега!!! Какво плачете!!!!"-----Ами честно казано аз не виждам някой да плаче, освен теб :))) И като не ти харесват бананите и тоалетната хартия, яж джанки и си бърши *** с вестник, кой те спира? :)))))))))

27

Анонимен

преди 5 години

До Бай КольоСамо имай предвид, че доматитУ е 70% вода. Хранителните му стойности са минимални. Не е полезен за почти нищо от организма. Хора, които не ядат домати преживяват без никакви проблеми. Виж, с мръвчака не е така... пробвай да не ядеш мръвка, да видиш как ще се изджендъриш за отрицателно време.