86

extremist

преди 5 години

ТИКВАТА ДА ВИ ОСИГУРИ РАБОТНА РЪКА, И ЕВТИН ЗАРЗАВАТ СЛЕД КАТО СТЕ СИ ГО ИЗБРАЛИ.

85

Анонимен

преди 5 години

мухобойко оставка вън недоразумение

84

Анонимен

преди 5 години

Не е скъпо, ние сме си бедни. Заплатите и пенсиите са смешни.

83

Анонимен

преди 5 години

Доматите са за селинджърите.Ний гражданята йедйемь банани.

82

Анонимен

преди 5 години

Няма домати, защото няма вече селяни.Жл лю Же лев навремето ги покани да дойдат в София.Така както Меркел покани мигрантите в Европа.

81

Анонимен

преди 5 години

Абе защо не виждам никой да протестира.Дойдоха едни смели момчета от Европа да будят стадото,но стадото не еВава.Пра сетата са си добре в Ко чината. Свикнали са.

80

стефчо

преди 5 години

Щом има банани,за какво са ви домати? догодина ще вкарат пресни домати от Нова Зеландия за 10 лв в ЛИдъла,така че грижи нема..всеки е доволен!

79

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 87 Прав си - но слава на БКП(май го прекръстихте на БСП),та да не го лови закона за престъпниците проруски.От 1989г. ви управляват едни и същи ***.Питам ДОКОГА.Изпразнихте Родината ми наполовина-за първи път от създаването на тази държава.Затрихте тази държава---дано Господ ви възнагради.

78

Анонимен

преди 5 години

Няма вече села и селяни които да произвеждат.Балами няма вече.Затова само вносни *** ще ядете.

77

БАБА КУНА

преди 5 години

ВСИЧКО Е ОТ СКЪПО ПО-СКЪПО, А КЪДЕ Е СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ, С КОЕТО ГЕРБАВИТЕ НИ ЗАЛЪГВАХА ?!!

76

Анонимен

преди 5 години

Никой не иска да работи и на полето и в магазините . Като искате само в държавната администрация и 5 лева домата ви е малко :)

75

бай ПЕТКО

преди 5 години

На тези тър..еи, прекупвачите и стотинка не давам. До като има още наши зеленчуци и плодове купувам само от работливите баби. Оставете ги до като им изгние стоката, да видим какво ще правят !

74

az

преди 5 години

проблема идва от прекупвачите и търговците - купуват по 40 ст. продават по 2лв. Пък като и малкото български производители се откажат да гледат нивите , ще ядете вносна пластмаса на 4 лв килото .

73

Victimized

преди 5 години

"Важното е че сме стабилни и никой не протестира"Възможност да протестират имат само трудово незаети и студенти, другите се мъчим да вържем двата края.Отделно с протести нищо не става, скачате там с дни пред парламента, а онези от вътре си го местят от единия крачол в другия. Изисква се гражданска инициатива, бойкот не големи вериги, бойкот на данъци, бойкот на правораздавателни органи, за да видят Управниците, че хората движат държавата, а не Бате ви Бойко.....

72

BatBulgar

преди 5 години

не са виновни нашите търговци, а тия в парламента, които контролират границата. От там идва проблема, от тия големите, които се отчитат в парламента, за да правят огромни печалби. Купуват се домати в Турция за по 30-40 ст/кг и се продават във Варна на 2.5 лв кг. Нито фактури дават, нито нищо.

71

Анонимен

преди 5 години

Абе вие какво очаквате от мутроолигарска кочи.на ниски цени високи заплати и пенсии ли. Ама че наивитет. Как да си сменят джипчетата й яхтите. Толкова народ отидоха в КАН да си купят яхти й как мислите се купуват тези яхти С наду..пване ли. Не с милиони които трябва да ги вземат от някъде а това отнякъде е от вас мака.цитЕ.

70

Анонимен

преди 5 години

Някога ние хранехме почти цяла европа с домати, с наши много вкусни сортове.Сета по веригите ни пробутват "пластмасови" полски домати.Чакаме да ни внасят и домати от Финландия. Тези ще са не двойно а осморно по-скъпи, защото в Полша ги гледат в парници и на студено, а във Финландия ще са ги гледали направо в снега.Това е "модерна" Бъгария - територия, дадена на ангария на "началниците".

69

баба мара

преди 5 години

кьде са турските стоки нали лирата пада трябва да са с мин цени а те са на двоинацена чушките и доматите са отвратителни големи криви с бял корен течат междупрьстите на рьката за какво изобщо се изкупуват от тьрг вериги подиграват се сбьлгарите чесьньт в била е 10 лв кис мляко отдавна мина 1 лев хляба поскьпна драстично сметката за този месец на топлофикация е 6 лв

68

Анонимен

преди 5 години

Продават ни фуражни домати, подходящи за *** на завишени цени.Какво падение от страна на едни от първите места в света по производство на домати да стигнем до внос на фуражни.Сигурно ще е от добрата политика водена от правителтвата вече 30 години.

67

Анонимен

преди 5 години

Сезонни зеленчуци си купувам директно вече доста години от възрастно семейство в едно Софийско селце на доста под пазарните цени. Пресно откъснати от градината - неповторим вкус.Те също са много доволни, че си подпомагат семейният бюджет, че пенсийте им не стигат.