12

казаХ

преди 5 години

Меркел ханъм,алкохолния ишиас Юнкер и френския мАкарон да обявят по всички световни медии,че ЕС прекратява приема на "мигранти" а вече нахлулите връща обратно от където са дошли.И ТОЧКА.Няма нужда излишни сбирки на европейски лидери.

11

Анонимен

преди 5 години

Сибир е свободен да хващат пътя за там

10

Шахин Османоглу

преди 5 години

турция трябва да бъде разделена на няколко автономни зони, в които да се заселват бежанци, а и да се обособи кюрдска държава! Добре е европейската част на страната да се отдели от Анадола. Проливите и Истанбул да минат под международен контрол.

9

Анонимен

преди 5 години

Преди 10г Берлускони и Кадафи се споразумяха италианската брегова охрана да връща лодките с мигранти обратно в Либия.После обаче Европейският съд осъди Италия за нарушаване на човешките права на мигрантите и лодките пак тръгнаха. Сетне пък Италия и Фронтекс организираха операциите Маре нострум и Тритон за "спасяване" и превоз на мигранти през Средземно море. И така от много спасяване положението стана неспасяемо.

8

Шахин Османоглу

преди 5 години

До 7Слава на Кюрдистан!

7

Анонимен

преди 5 години

Пратете ги в БГ.

6

Анонимен

преди 5 години

Чакай помощ от Арабската лига - те се надяват Брюксел скоро да им е седалище, ще се съгласятда спират миграцията и да приемат мигранти - че те си имат маймуни бол, за ккаво са им още

5

Анонимен

преди 5 години

Докато ги приемат, ще идват. Не е луд тоя, дето яде зелника, нали знаете? Казали са го преди много време.Извода е, че баба Меркел е луда, няма ли кой да я освидетелства и да се свършва?!? Щом Германия иска мигранти - да си ги приема, ама защо товари Италия, Гърция и България? То на чужд гръб и сто камшика са малко(пак народна поговорка).

4

Анонимен

преди 5 години

"Намекът е насочен към Италия, чието ново правителство отказа да приеме няколко кораба със спасени в Средиземно море мигранти..."Спасени от какво? Спрете да ги наричате "спасени", а почнете да казвате истината: докопали се до обетованата земя.

3

Анонимен

преди 5 години

Докато умуват либералните им умове европа просто ще умре! Това са абсолютни загубеняци - от центъра на икономическия и културен свят ще направят коптор просто защото ще го превземат *** по джапанки... Няма такъв позор в историята!

2

хехехе

преди 5 години

Туск какво разбира под справяне с криза? Приемане на цяла Африка и равномерно разпределяне и отглеждане в ЕС? Защото друго освен празни приказки и пак приемане на мигранти не се предлага.

1

Шахин Османоглу

преди 5 години

Нека да пратят всички нелегални имигранти обратно в турция, за да обогатят генофонда на страната!