56

Брокер Бадка

преди 5 години

Балона може да се спука за около 3-4 месеца,но Иво Христов го каза за ***.Гледам разни хорица отрудени идват в Пловдив и плащат по 100 бона за издънени панелки в крайни квартали,заробвайки се с доживотни кредити...Ако просто за 3-4 месеца спрем да купуавме имоти ще гледате сеира на банки,инвеститори и брокери.Ама не българина иска сега веднага да си купи панелка или тоалетна с чакалня в "нов суперлускозен комплекс".

55

123

преди 5 години

В Букурещ средна цена жилищна площ 1200 EUR./само жилищна/. Ако към жилищната прибавим и не жилищната средно може би ще е 700-800 EUR. В София жилищна и не жилищна са една цена 1300 EUR. Продават ти не жилищни площи на цената на жилищни. Ако извадим не жилищните площи цената отива 2000 EUR.

54

дзъ

преди 5 години

Цената на стойностните имоти само ще се покачва. Те ще стават все по-малко на фона на избълваното ново строителство при което си давате парите основно за гипскартон и стиропор. Да му мислят стоителните фирми.

53

До 42 Анонимен

преди 5 години

''Инфраструктура има'' .......................Ко каза, ко? Кал, мръсотия, локви, дупки, прахоляци, разпръснати кофи за ***, кучета, котки, разбити тротоари, ............. още да ти изброявам ли?

52

Анонимен

преди 5 години

ЛИХВИТЕ СКАЧАТ!

51

Анонимен

преди 5 години

БАЛОНЪТ СЕ СПУКА! ЦЯЛАТА ПРОВИНЦИЯ СЕ ПРЕМЕСТИ В СОФИЯ И ЧУЖБИНА И НЕ ОСТАНАХА ХОРА!

50

Динко

преди 5 години

Ама това,че българите имигрират нищо не значи!Те са точно хората , които копуват!Къде мислите,че си влагат парите заработени в чужбина?!*** иска с 2 лева да яде пържола,не става така!Като нямаш пари за пържола,ще ядеш баница!Отидете да купите в Англия или Германия,да видите как се копува!Има и евтини разбира се , на около 200 километра от градовете!:)

49

Lui XIII

преди 5 години

Селските мераци за ниски цени край нямат.....мъкааааас

48

Анонимен

преди 5 години

Излишни са коментарите. Агенция по вписванията вади статистики, които всеки може да провери. Гледате, мислите. Има сделки и то много. В последните месеци- по-малко. Кой купува? Млади хора, работещи в западни фирми с общ доход на 2-членно семейство над 70-100 000лв. годишно. Колко такива хора има в София? Десетки хиляди. Хора с по-скромни доходи също купуват. Средната заплата в София е над 1500лв., това прави 36 000 годишно на 2-членно семейство. Достатъчно да се плаща ипотека 500+лв. месечно.

47

Жоре Реституто

преди 5 години

Били паднали...абе аланколу айде някой да ми обясни как тристаен в олющена панелка от 1975 година из крайните квартали на София ще е продаде за 160 хил. евро- толкова кандидат купувачи аутисти няма все пак..Не охлаждане ами замразаяване ще има с тия цени, а да не говорим че квото успя се намърда в София вече- повече приходящи няма и няма от къде да дойдат, щото България се поизпразни, а наплив от чужденци няма. И 1000 нови блока ще се завършат през 2019...край на приказката!

46

Анонимен

преди 5 години

Май всичко 'пада' в тая наша скапана държава. Пълен Клексит!

45

AZ123

преди 5 години

До Анонимен 43Тоя пък какво изказване направи. Пич не помниш ли периода 2008-2013, небеше преди толкова много години. И тогава както и днес спекулантите надуха цените, с разликата, че тогава много чужденци купуваха с идеята влизането в ЕС и растящи цени. Сега ги няма чуждениците, с поне 1 млн. сме по малко цените лично според мен са по-високи от тогава. От 1997 до сега се раждат по 60к деца на година половината от които ромчета. Е кой толкова да ги купува тия имоти по 100к и нагоре...

44

Анонимен

преди 5 години

И по-надолу ще вървят. Хора не останаха. Пари ще вложа в жилище. Ама не в България.

43

Анонимен

преди 5 години

До богат мафиотСледя една вила до Пампорово, от м. април.От обявената цена падна с 25%, държа я така 3 месеца, а преди месец и половина свали още 10%.Още може!

42

...

преди 5 години

Епа при 2-3к евро на квадратен метър, при положение, че метъра е само 50-60см и при положение, че годишно получваш 10к евро! Е как е възможно това!? От друга страна го има и това, че след 20-30г може да няма и българи а само индо население! Ама цените на имотите явно требе да растът! Не знам как става това освен ако не се перът пари я от наркотици я от проституция я от оръжия я от кражби от държавни поръчки я от нещо друго! Ми това е!

41

Анонимен

преди 5 години

А дано, ама надали! Но след около година може и да тръгнат надолу

40

Българин

преди 5 години

Хора не остават вече на територията, до десетина години ще сме под 5 млн. ( извади пенсионери,ученици и ***) , бизнесмените - мутри стоят ли, строят...

39

Анонимен

преди 5 години

Ох това с 'балона се надува' го чета вече не знам коя година подред и нищо не се е случило. Който има пари- купува, който няма- говори за балони. Никой не ви кара насила.

38

Анонимен

преди 5 години

До ДинкоНямаш абсолютно никаква представа за районите около София, така че моля те престани с глупостите.Инфраструктура има. И детски градини и училища има. Магазини и аптеки има. Ток, вода и интернет има. Само топлофикация няма, но това е бонус.

37

K6

преди 5 години

Имам апартамент с 3 стаи 12 стени, страх ми е да си помисля колко нищожно струва материала бетон/метал/тухли за да се изградят