35

Шофьор

преди 5 години

Потребителите на Фейсбук няма какво "да се питат", ами да питат КАТ дали си гледа работата, че тяхна кола не съм виждал на околовръстното нито в лявата, нито в дясната лента, нито край пътя!

34

Анонимен

преди 5 години

Европоооо, ха ха ха, огледай се бе Европооо какви *** прибра при себе си ! Това на Пожарникарят състезателите ли са ?

33

VINETY

преди 5 години

SAKYN NE GO PIPAITE IZBIRATEL NA GERB

32

Анонимен

преди 5 години

Два пъти се обаждах през 112 да ме свържат или съобщят на 6. РПУ за каруца, идваща всяка сутрин в най-оживеното време - около 8 ч. - от бул. Бъкстон, наляво от дясната лента към и по Околовръстното - трилентов път с разрешена скорост 80. Очевидно милиционерите не го възприемат като проблем, човекът си продължава с каручката, свършва си работата и се връща в обратна посока - все пак нацелва ленти за посока!

31

Българин

преди 5 години

По долу "въпросите" които задавам са риторични /за който не е разбрал/ и друго "да ни си опрай" държавата означава "да ни се опрай" и отношението и по тези въпроси. Как така търпим всичко това, в 21 век? Само да си дерем гърлата крещейки по мегафон не е достатъчно, трябват да се чува и слабият гласец на обществените етични, морални и нравствени норми. От тук започва "оправянето на" държава, а не от чужбината по чата!

30

Анонимен

преди 5 години

До Жорои аз така ,преди години един единствен път наех братчеди да свършат една работа и след седмица се опитаха да ме оберат,след като имаха информацията,която им трябваше,но дъртия пес се беше досетил за тяхната същност и намерения и удариха на камък,никога не се доверявайте на тъмни индийски субекти,ако пък ви се наложи,то в последствие променете цялата ситуация в която са присъствали

29

Българин

преди 5 години

Когато виждам подобни "гледки" се питам, как ли е протекъл живота на това впрегатно животно досега, дали е било подложено на гаври и нечовешки мъки и лишения, дали пък е отглеждано с любов и топли грижи? Питам се също така, дали трябва някоя от Българските институциите да знае всъщност какво се случва с това животно, но и за всички други животни в подобно положение, за чиито живот аз само мога да гадая? Чак после се питам защо и породи каква причина се намира в лявата лента.

28

Анонимен_777

преди 5 години

''ЧакХам да падне последното парче от тИбелата за Перник баЦе.. да си го наберем...''

27

Анонимен

преди 5 години

тръгнал е да изпреварва ама се откачил кардана,водача дебне пролука в другите ленти за да отбие в аварийната,споко ситуацията е временна,да знаете наблизо сервиз за коне с каруци,ако да ,дайте визитка на водача изпаднал в затруднение.Забележка*- не дърпайте до там ,има опасност ако влезе на заден в пункт за скраб,да се окаже,че той е дърпал вас до там и да продължите пеша

26

Анонимен

преди 5 години

Преди една седмица след кръговото на драгалевци - 2 прасета в средна лента. Щяхме да се изтрепеме... Пълна пародия - успоредно с увеличаването на пияните, дрогираните и без книжка шофьори и пътищатата стават все по-несигурни и строшени... Трябва да се вдигнем и да изметем тоя цирей КАТ!!!

25

Жоро

преди 5 години

Писна ми от тая Толерантност към водачите на каруци. Идват двама негови братчеди в гаража ми да ми правят покрива и аз защото съм *** и вервам на медиите, че ги интегрират се съгласих! от тогава ме гризе съвестта как можах да се хвана с тия. Направиха ме на нищо и ме обраха. Питам се как може да има хора които да карат другите да са толерантни! Все едно да караш туристите да са толерантни с крокодилите и да ги доближават смело нямало да ги изядат!

24

Анонимен

преди 5 години

ТОЛКОВА ЖЕЛЯЗО ИМА В ЛЯВО, ПРАВИ СЕ ОГЛЕД С ЦЕЛ ЕВЕНТУАЛНО БРАНЕ.

23

Мда

преди 5 години

Гербаджийският електорат е над закона!Така че налягайте си парцалите и заобикаляйте внимателно,за да не обезпокоите VIP-а!Че БХК дебне!

22

Христо

преди 5 години

Нищо чудно няма в това....Нали все пак сме страна от 4-тия (четвъртия) свят...

21

Анонимен

преди 5 години

Кон пред каруцата, магаре в каруцата...... Само да питам КАТ - ако някой го блъсне тоя дори и с 80 км/ч кой ще е виновен? Нека позная - задно стоящия защото "се е движил със скорост (позволена от закона но) несъобразена с пътните условия (препятствия)". А чия застраховка ще търси шофьора ако все пак каруцаря излезе виновен?

20

Анонимен

преди 5 години

Понеже тръгвам от БП към Пулса на България, та да питам дали тоА кон още виси там.

19

Анонимен

преди 5 години

Паднала му е компресията. От една конска сила на нула

18

Анонимен

преди 5 години

с четири крачета олееееи едно резервно -мале елеее

17

До долния

преди 5 години

Това ако не знаете е: - 1 тиквова електорална единица!Сега какво прави там и т.н. няма значение, щото той е за тиквата.

16

БXK

преди 5 години

Е па она животинската Тяга си има технологични почивки... А може каруца-драйверът да е с английска шофьорска книжка, мдам...