353

Перничанин

преди 5 години

То пак добре че не ядаха боя.

352

деградация

преди 5 години

ами щом преди ги учеха че Ленин е написал азбуката какво може да очакваме днес от тях

351

Берлин

преди 5 години

Някой канил ли ги е тези руснаци в нашия Европейски съюз?! Айде - чемодан, вокзал, Масква!

350

До 366 ха ха

преди 5 години

Сродна душа. И аз така правя. Все пак не подхожда на началника да говори на езика на подчинените. После може да ми каже че някъде съм объркал.Иначе и аз говоря доста добре руски - когато подхождам към някоя красотка например.

349

айде пътеката

преди 5 години

Просто руснаците трябва да изтрезнеят и да разберат че не са всьо и вся.Все пак колко години трябваше да ги търпим.

348

Митев

преди 5 години

До СпортНие руснаците ги изпратихме по живо по здраво,но те, за съжаление искат да се върнат.И пак с танкове

347

ами така е

преди 5 години

Просто прекалено дълго ни досаждаха, досаждат и сега с Русия.Те все са големи - ние все сме малки.Те били богати, пък ние бедни ... и т.н.Естествена реакция. Просто момичетата платиха за нахалството и безочието на своите родители.

346

Анонимен

преди 5 години

Стойте си в Азия.

345

Анонимен

преди 5 години

Българската е объркала състезанието с футбол. Това са гимнастички, за Бога! Какъв нерез трябва да си да отидеш да освиркваш състезание по художествена гимнастика, бе ***?!?!?!?

344

Ах гниди...

преди 5 години

.....руски.Тия ****ските номера не тук.Ама от руския евреин дори евреите бягат.Значи така: Не ни приеха топло в България!А когато идвате по нашето черноморие като цунами,нагли и нежелани,тогава не пищите,че на са ви приели топло,а си налягате парцалите и се радвате на всяка минута тук.Аз имам предложение.Щом така силно сме ви обидили,нека си затворим границите за руски туристи !За 10 год. !Какво,нали сте обидени?Тогава 'шъ го играйте обидени докрай.

343

Анонимен

преди 5 години

С АНГЛИЧАНИТЕ ОБАЧЕ на какъв език говориш?

342

Ха ха ха ха

преди 5 години

Просто руски егоцентрични болни мозъци които ВСЕ ОЩЕ не знаят,че всъщност слънцето е център на слънчевата система.Единственият логичен отговор е тотално пренебрегване на тяхната реакция.НИКОЙ НЕ Е длъжен нито да помни,знае или говори руски.Още повече,е цялата им руска *** пише с НАШАТА АЗБУКА!!!!!!Когато ми се наложи да говоря с руснак,винаги говоря или български или английски въпреки,че ползвам руски на доста прилично ниво.Пък оня отсреща ако иска да разбира:))

341

Анонимен

преди 5 години

Поредна евросъдийска тесла за българските участници в евротурнирите. В двата мача на ЦСКА с Копенхаген турската и немската съдийски бригади с безобразни отсъждания решиха ЦСКА да отпадне а Копенхаген да продължи. Пресилен червен картон, отменен гол, гол за датския *** от засада, недадени жълти картони, нееднакъв съдийски критерий. Ето така Европа ни подкрепя спорта.

340

Анонимен

преди 5 години

Лошия Съветски съюз ни даде българския спорт. Не ви ли прави впечатление, че в каквото е силна Русия като спорт в това сме силни и ние. Днешните ни големи братя, които са няколко а не един, не ни дават ноухау в нито един спорт. Ей този коментар го изтрихте, с което признахте че ви пречи на пропагандата.

339

.

преди 5 години

Преди малко със стар Зил прегазих семейство русофоби !! Да убием всички костоявисти ,да ги разчленим и изгорим в екарисажа !

338

голд гърлс

преди 5 години

те какво очакват тука е България и естественно си подкрепяме нашите си момичета а конкуренцията отсвирваме

337

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 358Фашизмът като идеология възниква не в Германия, а в Италия..........Мусолини е идеолог на фашизма, той създава фашистка партия.В Германия по времето на Хитлер има национал-социализъм..........той е развитие на фашизма.

336

Анонимен

преди 5 години

В Русия действително минималната заплата е ниска. На нея работят доста по-нисък процент отколкото в България. Затова и средната заплата там е по-висока отколкото у нас - там е 610 евро. В Чукотска област са най-високите средни работни заплати - 1460 евро. Там е стигнато европейско ниво на заплатите. Район Москва е на трето място с 1270 евро средна заплата. В София колко е средната заплата?

335

Анонимен

преди 5 години

Тук целенасочено като политика на сайта се оплюват всички православни народи - българи, да и нас българите оплюват по хиляди завоалирани начини, руснаци, гърци, румънци, сърби, белоруси, единствено се хвалят украинците и то не украинския народ а хунтата.

334

двоен мутростандарт

преди 5 години

Преди 1877 година народът е бил както днес 90 процента русофили и десет туркофили. Десетте са доносничили на турските власти и са предали Левски. Английския консул признава ориентацията на българския народ с думите - лъжливи и заблуждаващи пред българи в Сливен - на вас ви остава една надежда да се обърнете към Англия, която както знаете е силна. Англия ще ви даде всичко, но при условие, че веднъж завинаги се откажете от Русия. И днас Англия и западът пак дават всичко за тая непостижима за тях ц