393

анонимен

преди 5 години

По голяма глупост не бях чел, хайде много ни омръзнахте и посредственото форумче " Днес" почва много да ми омръзва, ззщото започва да се превръща в сайт "Вчера". Русофобите докараха България до две национални катастрофи, обиждат сериозните българи и не си виждат нааканите д*пета - такива ще си останат - гърбица само в гроба се изправя

392

Спиро Киров

преди 5 години

Друго си е нещо американско-изпускане на газове, оригва ния, патлаци, стрелби и т.н.

391

Анонимен

преди 5 години

Руснаците лъжат, убиват, нападат приятелски държави, общо казано причинчиняват само мизерии от всякакъв характер из цял сват, и сега учудени - ама защо не ни се радвате? Абсолютни нещастници. Ако до преди години руснаците ми бяха просто безразлични, то към днешна дата определено будят в мен единствено погнуса и неприязън.

390

Мосю Густав

преди 5 години

Защото дребните територии, раждат дребни душици - така е и с България!

389

анонимен

преди 5 години

До sofeto - ти като не понасяш "русняци", ходи да се переш в Ла манша, какво ме интересува; Ще ти кажа от личен опит, че в Западна Европа не уважaват нито българи, нито румънци, нито поляци, нито чехи - уважват единствено руснаците и на тях им правят жестове, а на нас ни показват среден пръст, защото ни имат за нещо като балкански м*ангасари

388

Анонимен

преди 5 години

413 Тони Но не виждам същото отношение към Англия? Същите които настояваха да продължават бомбандировките над България. Тези дето умишлено бомбандираха цивилното население и с гордост го наричаха ''лекарство''. Как така няма англофоби или американофоби, а напротив. Ходим на шопинг, фадъра как е, ок, ок, иес, готини шуус си купих. Вместо фобия след толкова действия срещу България, ние пък им се радваме още повече, че чак заместихме нашата култура и език с техният.

387

Анонимен

преди 5 години

411 може би защото тази газ идва от украйнската тръба и докато дойде до нас плаща мита на няколко държави? Може би защото купуваме малки количества? Дори не знам дали взимаме 1% от количеството пусната по нея. Колко заавно че отказахме Южен Поток заради робовладелците ни, а Украйна урева урталъка като разбра че я заобикалят да не получава такси.

386

Тони

преди 5 години

Ами просто вече не пишете вие учебниците по история. Знаем, че сте дошли не да освобождавате, а да завладявате. Знаем, че благодарение на вас и британците не съществува Санстефанска България. От там злините тръгват една след друга - войни, национални трагедии.

385

Анонимен

преди 5 години

409 А тези днес не са ли същите дето бяха на началнически позиции преди 1989? Герберите имат повече БКП членове от БСП, което е смешно. А защо ги сложиха на власт през 1945? Защо някой не припомни 2то преврата преди 1945? Като си почнал защо да не сравним жертвите преди и след 1945? Също защо не сравним БВП листата преди и след 1989 да видим къде се класира и къде се е класирала България?

384

анонимен

преди 5 години

Докажи, че ни продават най-скъпия газ. През последните три години цената на газа беше около 150 долара за хиляда кубика. Това че държавата ти го продава на тройни цени е съвсем друго нещо; все пак човек трябва да може да раздели две купи сено на три магарета, а на вас нищо не ви е ясно

383

Анонимен

преди 5 години

403 Е прав ... донякъде. Дори на футбола не трябва да ги избива толкова, виждал съм как дядо покрива внучето си с тяло. Вече е едва ли не забранено за деца да ходят на футболни мачове заради така наречените ''фенове''. На тях не им пука за мачът а да се целят с бомбички и да се бият. Помня и Италианците като бяха тук, ги вадиха с кордон, защо? Защото запалиха българският флаг, а защо? Защото нашите запалиха техният и освиркваха техният химн. Това се превърна в ''традиция'', простотия!

382

Анонимен

преди 5 години

Кой каквото сам си направи,друг не може да му го направи,та и руснаците така.Русия може да очаква раболепие само от социалистите интернационалисти защото те са *** които руската армия окупаторка постави на власт на 9 септември 1944г.

381

Анонимен

преди 5 години

Не им е комфортно на руснаците- западът ги нарочи яко и се чувстват зле, като обсадени. Навсякъде вече им се привижда недоброжелателство, че и агресия. Така изолирано населението в един момент ще изпуши и недоволството расте. Това, което се вижда сега по морето са обеднели руснаци, които си броят парите за разлика от преди няколко години, а и си продават масово имотите.

380

анонимен

преди 5 години

Какво е това CC? - Защо не си напишеш направо, че си есесовец, да те разбере цял свят.Вие сте против Русия, защото сте нацисти. Само че трябва да знаете, че хем сте ***, хем сте омръзнали на българския народ много

379

До 368

преди 5 години

Като няма какво да кажеш,не е срамно да помълчиш! Тоест,не ръси мозък за да не се подхлъзнеш.

378

Анонимен

преди 5 години

402Че то Империя на злото казват на Щатите хаха, макар че и двете империи са сестри

377

аз

преди 5 години

Този автор ми омръзна с русофобските си статии

376

Анонимен

преди 5 години

Като оставим настрана вечния спор за и против Русия, ние действително сме доста големи диваци, свикнали да третираме всеки спорт като футбол. Доказвали сме го многократно, дори в спортове, където е особено недопустимо, например тенис. Вместо да разсъждаваме над другите, по-добре да се съсредоточим върху собственото си поведение, защото същото просташко отношение имаме и към европейски и изобщо световни спортисти, отбори, ансамбли. Заради комплеса ни, че задължително трябва да сме най-най.

375

СС

преди 5 години

Граждани на Империята на Злото нямат място в европейска страна като България!

374

nnn

преди 5 години

Българските фенове са фенове на националния отбор на България .Само промитите псевдопатриоти рубладжии са фенове на русия .Тея *** не знам защо считат ,че трябва тука да им говорим на руски и да им се кланяме .Писнало ми е от тях .В България са се заселили само разни корумпирани настоящи и бивши държавни служители и някви дребни селски тарикати от т.нар .новие руски -невъзпитани и нагли *** ,келепирджии и свестните възпитани руснаци са малцинство .Няма защо да ги обичаме.