23

Панахида за Цска

преди 5 години

На 9.9.2018 г. се навършиха две години от смъртта на достойния съперник на Левски-автентичният Цска. 68 годишното противоборство между Левски и Цска завърши окончателно на 9.9.2016г. с188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

22

CSKA forever

преди 5 години

... Възраждането на подуене май приключи вчера в Пловдив, ама за по- сигурно ще им бием още един шут на 29 ти, да знаят къде им е мястото

21

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До ????ами щото хеликоптера требваше да кацне на геарена. щото цола, бкп, народна милиция, шумкаре, списаревски по хълбоците. прочие, как свърши мача на фк говедорес? биха ли майните или биха център

20

????

преди 5 години

ЗАЩО на АРМИЯТА на 09.09.2018г НЯМАШЕ ВЕРТОЛЕТИ,ВЕТЕРАНИ,"фенове",за ОТПРАЗНУВАНЕ на ДВЕГОДИШНИЯТ ЮБИЛЕЙ на "отборчето" "ПРИПОЗНАТО от УЕФА с ЧУЖДАТА ИСТОРИЯ,ИМЕ,ЕМБЛЕМА........????????????

19

Фалшива новина

преди 5 години

Чавдар от Етрополе, преименуван после на Латекс и ЦСКА-СОФИЯ, не е ЦСКА. ЦСКА фалира преди две години и такъв отбор няма.

18

ЦСКА за смях

преди 5 години

За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата, чичо Венци Стефанов (шкембето) и турските сериали...

17

Беновска пита ?

преди 5 години

Докога хибрида Литекс-Етрополе ще играе в София?

16

Това не е ЦСКА

преди 5 години

Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.

15

Пената от Мировяне

преди 5 години

Всички знаят ,че през 1992 година купи ,,Левски ,, и оттогава той е друг отбор -с 26 годишна история ! Така че ,за какъв ,,Левски,, говорите !!!

14

Бейб

преди 5 години

Стига празнежи! Елате и си направете отбор в Managerleague и влезте в Българската лига. Това е най-добрата on-line футболна мениджърска игра стратегия, симулация на национални футболни първенства, купи на страните и евротурнири. В Първа Българска дивизия ви чакат грандовете Ветрен Юнайтед, ФК Джебел, Дондуково, Маниш Даскалово, ЦСКА Люлин, Нафтадон Бургас, Тропанчо, Доростол, Левски България, Големите Топки и други. ------ ЛИНК ------ managerleague/index.pl?ref=968405

13

Син Кестен

преди 5 години

С тази гръмка победа, Mikre United ще стане шампион.

12

Шопо

преди 5 години

Нема ,,Левски,, ! Он умре през 1992г ! Оттогава е ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992 !!!

11

Ловчанлия

преди 5 години

Гордея се с ЛиТЕКСа!

10

Анонимен

преди 5 години

Напред Литекс към 5та титла!

9

гого

преди 5 години

че ЦСКА си е ЦСКА е факт както е факт че Крим е руски или северен кипър турски.Ако щете и че Земята е кръгла и се върти.

8

Анонимен

преди 5 години

Толкова ли няма един български вратар , та са докарали този литовски некадърник? Такива изпълнения и при аматьорите няма

7

Препоръка

преди 5 години

Господа журналисти , много моля пишете цска-софия за да знаем , че говорите за Литекс!

6

Цска-фалшива новина

преди 5 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече няма. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

5

Щерю

преди 5 години

Черниаускас вкара автогола си директно в YouTube...

4

Бай Тошо

преди 5 години

Ама това е Литекс, бе, другари.