137

dna

преди 5 години

Тоя все едно че е клонинг на онова арогантно кукуригу Джамбазки. Един друг от тая коалиция вилнее по самолети и магистрали, друг по Слънчев бряг... Честито дами и господа, тия ви управляват.

136

Контрас Карлера

преди 5 години

На такива типове ако се даде повечко власт ще ни върнат в епохата на тирано-деспотичните системи от дълбока древност. Един сатрап ,дерибейства, останалите са в робско покорство. И най-лошото е, че някои съграждани си мечтаят точно за такава система.

135

Анонимен

преди 5 години

Сега ако сме такъв народ, какъвто всички искаме да бъдем, ще поставим ултиматум на Каракачанов, като преди това обявим гражданско неподчинение дотогава, докато желанието ни не бъде изпълнено - или публично изгонваш селян.че.то от партията или ти си подаваш оставката като министър, а на общината - или го изгонвате публично от общината, или Фандъкова да подава оставка... Ако друга партия го приеме пак така - или ръководителят аут, или Контрера аут... И така след всеки такъв случай, с всички...

134

Общ. договор

преди 5 години

Трагедията е, че това разгърдено същество с цигарката не е един изолиран случай. Това е повсеместно при решаването на битови конфликти от всякакъв род. Има нещо дълбоко сбъркано, когато толкова се е свикнало с агресията, че дори не се смятат за нередни повсеместните и прояви. И после защо такива като този господин "Сега ще видиш кой съм аз!" са на управленски позиции. Съжалявам, но това общество е излъчило този индивид и други подобни нему за "елит".

133

Лицемерие

преди 5 години

Как се появи латиноамериканец във Вътрешна македонска революционна организация (ВМРО).. кво общо има тоя хибрид с България?

132

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 120Ама много хубаво си описал комунизма!

131

Ерген дедо

преди 5 години

Много си лоша, бабо. Защо нападаш тия хубави хора, патриотите. Не знаеш ли, че са *** и малко им трябва да им падне маската на нормални хора и да започнат да буйстват. Лошата баба да се извини на отговорния фактор и да се порицае обществено.

130

Некро

преди 5 години

Как е възможно български националист да се казва Карлос Контретра??????????????????Ти не си българин бе. мелезз долен!!!!!!! *** и баща ти българи ли са?

129

Герберастията убива

преди 5 години

Карлсо, искаш ли спаринг, НЕбългарин? Вреем е да опиташ конфромтация и с други освен безпомищни женици! Чакаме те, ***!

128

Бонго Нгуено

преди 5 години

И аз съм български националист. Плод съм на любовта на всеотдайна българка от село и ганайски студент. Дайте ми пост в държавата. Дайте ми право да ритам стари хора по подлезите.

127

Анонимен

преди 5 години

тая баба е едан провокаторка, платили са й да са каже че Контрера я е ритал. Най-добре ако може да го провокира, да го ритне, за да го засекат камерите, ако не - да иде да се бута в него. Ето преди два дни Джмбазки защитива ОРбан, Станишев скаач срещу него, днес Кутев с атаки към двамата вицепремиери. Ясно е откъде идва атаката.

126

Анонимен

преди 5 години

свидетели имало. Свидетели не значат нищо. Навремето имаше от полицията намериха свидетели, че съм бил полицай, след като полицаят ме бе бил. не вярвам на историята бабата. спала е скоро в сградата на ВМРО, а не знае кой е Контрера - глупости. Тя е спаал там за да запомни лицето му.

125

Truth

преди 5 години

Глупости, бабата го е нападнала в гръб и го е наритала, поле е влачила свидетелите и е казала "Аз съм полицайка! Сега ще ви покажа!" После се е държала грубо с истинските полицаи. А сега отказва коментар по случая. Знаем ги такива бойни баби по на 80-90.

124

Cam

преди 5 години

Какво се вълнувате, ще се пише/говори още ден, два, после всичко ще се покрие. В колко случая с участие на височайши особи свиделските показания се променят или свидетелите ги хваща липсата, ако има доказателства с тях се случва същото като със свидетелите, битият-бит и т.н. И така до следващия път. Български "елит" от началото на 21 век.

123

Анонимен

преди 5 години

109 - къде са доказателствата, че той я е нападнал. И не ми казвайте че има свидетели. Свидетелите се купуват. Снимки искам как рита багажа на бабата. и въобше нека камерата покаж цялата случка. Тук Бабата отива към него а той е с гръб.

122

Анонимен

преди 5 години

Първо - отразено Неделя. В Неделя няма как да има официално съобщение нито от ВМРО, нито от МВР, днес по традиция медиите предават само стари новини, даже и тази новина е от един ден вече. Най-логично е ако има някаква информация, опровержение и т.н. то да стане през седмицата.

121

Анонимен

преди 5 години

Карлос Контрера къв е тоя Б.*** и що за джендърско име е това недоразумение

120

птрт

преди 5 години

До Анонимен 119Попитах знае ли някой дали са направени тестове за алкохол и забранени вещетва, което в такива случаи е стандартна процедура. Ако не са, значи родната полиция нещо е "забравила". А за джендърчетата, дето оср.ха Ректората на СУ през 2013 съм съгласен- тин.та на ЮФ, ИФ И ФФ се беше събрала да вземе някой лев за водка и да излезе и тя победител в тоя живот, най-после.

119

Анонимен

преди 5 години

112 - да, един призрак броди из ЕВропа но не е на фашизма, защото фашизъм значи нещо друго...а призракът на розовия социализъм.Абе приятелчета вие знаете ли каков значи ФАШИЗЪМ? фашизъм значи в България да има САМО ЕДНА ПАРТИЯ, и вие всичик да сте взеит наорни войници от 18 годишните до 60 годиншите - ама не за 6 месеац, а поне за 4 години. фашизъм е ад подчиним индустрията на армията. Фашизъм е за "замразим" Конституцията и да подчиним медиите на тази партия.

118

Анонимен

преди 5 години

117 - а защо приемате думите на жената за чисат монета? Добре си спомняма, как като бяха протестите срещу кабинета на Орешарски един старец дари 600 лева на протестиращите студенит в Университета. Коло старци имат такаав пенсия? И не е ли истина че от една дясан партия са дали пари на стареца, а за него има някакъв остатък?