13

а бе,Радев

преди 5 години

Стара истина е,че всеки компромис води след себе си друг,още по-голям!За Орбан въпроса е принципен,и там място за компромиси няма!Въпроса е,къде ви събират такива калинки!?

12

Историк

преди 5 години

Сигурен сам, че Алмош, Арпад, Св. Ищван, Сигизмунд, Янош Хуняди, Матияш Корвин, Лайош Кошут, Дюла Андраши и адм. Хорти са горди с политиката на Орбан! Земята на Св. Ищвна ще пребъде, за разлика от намиращата се предсмъртна агония България!

11

Гoшу

преди 5 години

Преди да псувате човека, що не го изслушате какво точно говори бе, чугунени тиkви? Ами че той защитава точно вашата гледна точка, ама нали за чукчата писател знаете какво е казано...

10

Професор

преди 5 години

Призовавам ДАНС да се самосезира тук ме заплашват . Комунистите искат да ме убият. ДАНС, ГДБОП, Прокуратурата да се самосезират.

9

Историк

преди 5 години

Бъдещето на Европа е в силни и авторитарни лидери като Орбан и Путин, трябва да ви е ясно тъ-пи български тик-ви! Парламентите са сбирщина от безотговорни крадци, и трябва да имат съвсем второстепенно символично значение. Само такова управление може да вдигне тоя умиращ континент на крака! Нашият ген. Радве, за сега не показва такива качества, въпреки че е най-читавият президент който сме имали след Т. Живков насам.

8

до професорчето

преди 5 години

да наложат но не им стиска, щото ще тръгне доминото на рекзитите и туто финито ЕС и Путин ще щрака с пръсти....май тоз път се изказа неподготвен

7

Професор

преди 5 години

Само ГЕРБ! Да живее Генерал Борисов!

6

Анонимен

преди 5 години

Да съровците от мерб(мутри за европейско развитие на България) не могат да стъпят на малкия пръст на Орбан.

5

Анонимен

преди 5 години

Точно гербаджия да дава оценки е несериозно.

4

Човек от народа

преди 5 години

Орбан не е сбъркал, даже е прекалено мек с евроогъзените сви-не, а вие сте сбъкани, изчадия български от хуйосмукачи и гъзолизачи. До 1989 лизахте съветската "***" и съветския "хер", сега лижете Брюкселския "аесс" и смучете американския "дик"! Жалки и долни български "политици" хора без лична и национална чест и без достойнство, независимо дали сте герберасти, бесеперасти, седесерасти, вси сте родни ***-де-ра-сти!

3

Професор

преди 5 години

Да се наложат санкции и ще клекне диктатора. Дори е по добре Унгария да бъде изключена от ЕС. Да ходят при Путин и Ким Чен Ун.

2

Анонимен

преди 5 години

Кой ги пита ГЕРБ? Те са по-безгласни даже и от Орбан.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Радев, не Орбан е сбъркал. Орбан се бори да спаси не само Унгария, а цяла Европа от нашествието на така наречените бежанци.Орбан е смел и отговорен мъж !А, вие сте жалки същества.С една дума Орбан е герой, а вие сте слуги !