53

Unufri

преди 5 години

Унгария е от последните крепости на белия човек, затова толкова се пънат да я унищожат. Не си правете илюзии, води се тиха война, когата обикновените хора разберат за нея, победителят ще е ясен. И това може да не сме ние.

52

Анонимен

преди 5 години

52 точно след победата му главоломно се срина рейтинга му. Та затова ти говорят. Ама ти нали вятвам само на кретенизми. И този популизъм с мигрантите скоро ще умре. Дори Германия даде назад ама колкото и да ви го казват, вие си знаете фантастиките. И това гледам ви се обяснява

51

Анонимен

преди 5 години

49 ти малко мислиш ли или си поредния плямпач? Писаните от теб са държави в централна Европа. Мизерстващ Изток значи доста по на ИЗТОК. Дори Румъния вече не можем да я причислим там. Какво остава за Словения, Хърватска, Гърция и т.н. Човека ви говори за разликата между белите държави и това, което беше преди 1989 г под руска окупация!!! Повече мислене!

50

факт

преди 5 години

Подкрепата за Орбан расте на всеки следващ избор,а тук некакви шороши разправят,че бил тотално сбъркан!А бе аланкоолу,Орбан вече има собствено мнозинство в парламента,а с коалиционния партньор и конституционно!Сигурно унгарците са хептен бу.дали та го избират!И още нещо-ако някой не приема диктатът на Брюксел не го прави комунист,русофил и пр.,както твърдят шорошите с тяхното черно-бяло мислене!Евро-началниците напоследък само поразии правят и трябва да бъдат спрени!Ако не влязат в пътя-да си х

49

Анонимен

преди 5 години

Емил Радев: Орбан сбърка, че не направи компромис!...Някакъв прислужник на "началниците", без капка държавническо мислене и национална гордост, дава акъл на Орбан?Ами нали вие само компромиси правите, защо тогава България прилича на ***?

48

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименМизерстващ Изток???*** го кажи в Чехия,Полша и Унгария,та да ти се смеят!Уредени,бели страни,без тарамбуки.Верно,стандартът е малко по-нисък от западния,но пък това се компенсира със спокойствието поради липса на мигранти.По-добре с по-малко пари,но да не си в постоянен страх!За България какво да кажем-на нас е определена стаята под стълбите в общия европейски дом,така че няма мърдане!Ако си постигнем нещо сами-ще се оправим,ама ако чакаме на Европата...

47

Герберастия до шия

преди 5 години

Вече и глухите по цял свят чуха, че в България се арестуват журналисти, разследващи корупцията, а метрите се прикриват.

46

Анонимен

преди 5 години

Когато Орбан млъкне ще е много забавно какво ли ще говорят руските *** в България:))) Гледам хубаво е обяснено разликата между Западна Европа и мизерстващия Изток. А на изток е мизерия защото беше тъпкан от великите руски диктатори. Ама е трудно да го обясниш на промивани 45 г мозъци.

45

Анонимен

преди 5 години

Къде ви е статията за задържаните разследващи журналисти, ташшаци? Вече и БНР я пусна, да не говорим за презокеанските медии. Само вие - не.

44

Анонимен

преди 5 години

Тука не става въпрос за мигранти ,а за липса на демокрация, популизъм, свобода на словото,изкривени закони! Не обсъждайте заменящи проблема теми!

43

Анонимен

преди 5 години

И да обяснявате на разни- няма смисъл! Те и тук ревяха как лошия РС щял да ни заселва мигранти. Чак някакви снимки се тиражира в разни смешни сайтова. Беше рев. А тска и не видяхме бежанци. Та същото е и с Орбан. Ще е забавно когато нацяло спрат мигрантите, какво ли ще говори за пред електората си?!?!

42

Анонимен

преди 5 години

42 много хора сме били в Унгария. И в Италия, Франция, Хърватска, Словения, Чехия, Швейцария, Австрия и т.н. И навсякъде е като картинка. И затова тъпеем като четем разни колко била лоша Европа. А като идваме на изток и става доста различно. Колкото по на изток...по- зле. Защо ли? Всичко останало под руско влияние е зле. И сега се възражда с парите на Европа. И Орбан точно с тях вдигна Унгария. И сега да говори е смешно. Още повече че всички казаха че спират миграцията.

41

гого

преди 5 години

миналата събота се върнах от 5 дневна екскурзийка в Будапеща, нямате си на идея къде е този град спрямо нашата герберска софия. Ни един та.ли бан не срещнах, препълнени хотели, музеи, ресторантчета, туризъм като по учебник, този ми е просто жалък като му чета глупистите...

40

Анонимен

преди 5 години

Щом казваш истината за нещата значи си от ГЕРБ. Колкото трябва да си неадекваъен? Истината че Орбан никой не го кара да взема бежанци и никога не са го карали ! Истината е че Европа излезе с решение на спиране на мигрантите. Това колко неадекватници го отчетоха? В следствие на тези неща в кое Орбан има право в приказките си? В НИЩО! Освен да разпалва конфликт. И който не го разбира, значи е тотално далеч от реалността.Самия Орбан даде задна. Защо ли?!?!

39

Герберастията убива

преди 5 години

А депутатите на ГРОб, сбъркаха ли като гласуваха в полза на Орбан?

38

G

преди 5 години

Тоя Радев само като го видиш и ти става ясно, че майка му и баща му са го правили без желание. Орбан, истински политик родолюбец, защитаващ награда си, и традициите, борещ се срещо "европейската" простотия, и дано намери повече съмишленици за битката която е започнал. Успех

37

Анонимен

преди 5 години

Щом и поляци и чехи го подкрепят,има над какво да се замислят нашите т..пунгери.Или и за тях ще се изцепите ,че са русофили...

36

Анонимен

преди 5 години

Орбан всъщност е прав във всяка една от тези точки.Защо да прави компромис ако е прав?

35

Анонимен

преди 5 години

Какво е туй мижаво никомунеизвестно прасе дето се осмелява да съди Орбан!?Скрий се ве папагал!В това ГЕРБ само мутанти!

34

Анонимен

преди 5 години

Ми там е работата, че подкрепата за Орбан в Унгария падна от 66 на 36% . А тази подкрепа я взе заради приказките за бежанците. Същите , които никой не го кара да приема и ЕС излезе с позиция, че спират мигрантите. Та Орбан с приказките си ВЕЧЕ е невчас с действителността. И това го обясняват адекватните хора. И Орбан от защитник стана просто плямпач. И е хубаво малко да се замисли, като и разни по форумите плямпащи наизуст. Те и България уж я караха, ама се оказа, че и това е лъжа.