73

шаш

преди 5 години

България сгреши , като не подкрепи Орбан. Това е политик, който е 100% зад народа си. Страната ни очаква българския Орбан.

72

безименен

преди 5 години

доноснико не можеш да даваш акъл на орбан можеш само да му лъскаш обувките

71

Анонимен

преди 5 години

Радко пиратко

70

Пламен

преди 5 години

Варди си хляба хайванчето... Защо ли трезвомислещите подкрепят Орбан?!

69

некой си

преди 5 години

агент гери нема право да коментира хора с достойнство

68

35445

преди 5 години

Хайде холан! В България проф. Огнян Герджиков отиде в Министерския съвет да ходатайства държавата да отстъпи имотите на симеон сакскобургготски. Това е най-грубо погазване на кноситтуцията и подтикване изпълнителната власт да окаже натиск върху съдебната власт. Не се грижете толкова за Унгария - гледайте тук какви ги забърква един неистоп лътен подлизурко като герджиков. Унгария ще се оправи без сълзите на мрезавците.

67

Анонимен

преди 5 години

С националната политика не трябва да се прави компромис. Нито Гърция, нито Сърбия, нито хърватска, нито УНгария, Полша, Чехия или Словакия са правили компромиси със своято национална политика. Само България прави компромиси. И затова ни сочат гнусливо с пръст

66

Анонимен

преди 5 години

Много е ниско положението на този евродепутат, че да дава акъл на Орбан.

65

Анонимен

преди 5 години

Абре само някой да реши да си удържи на народа и веднага сбъркал според българския депутатин - муйльо! Айде народе, чжте пак трухи, заслужили сте си ги!

64

Даола

преди 5 години

Това заклеймяване на Унгария е позор за Европейския съюз ! Виктор Орбан е изключително отговорен държавник и дава пример за национален суверенитет. Значи ЕС е на страната на Джордж Сорос.Унгарците винаги са били достойни и независими хора.

63

степан

преди 5 години

Анонимен Неможе един евродепутат с отговорност на комсомолец като в комдружество да дава акъл на политик национално отговорен за нацията си която е икономически по добре и има независими съд и прокуратура това не е Българиял

62

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаТе парите и в богата Германия нещо взеха да не стигат, щом почнаха да им вдигат данъците. Та скоро ще е по-зле положението, щото хем парите няма да са им много, хем сигурност и спокойствие отдавна нямат. Да не споменаваме за жестоката цензура и тормоз над собствения си народ, за да не посмее някой да се изкаже против навлеците.

61

Анонимен

преди 5 години

ИДВА РЕД НА СОЦИАЛНИЯ ДАРВИНИЗЪМ! СЛАБИТЕ ЩЕ БЪДАТ УНИЩОЖЕНИЕ, ЗА ДА НЕ ПРЕЧАТ НА СИЛНИТЕ !!!

60

Анонимен

преди 5 години

НИКАКВИ КОМПРОМИСИ ! ИДВА ЕРАТА НА СИЛАТА И РАЗУМА. КРАЙ НА СЛАБОСТТА! КРАЙ НА ПОМОЩИТЕ! КРАЙ НА ТЕЛЕРАНТНОСТТА !!!

59

Анонимен

преди 5 години

"... Емил Радев, евродепутат от ГЕРБ/ЕНП"---Абе, като евродепутат, дали и *** Бареков ще изглежда така в края на мандата?Много папкат тези евродепутати, ей! Ама защото слушка-а-ат... :)

58

Анонимен

преди 5 години

Пълно лицемерие: Брюкселските зелки ще наказват Унгария, затова, че ИСКА ДА ВЪВЕДЕ РЕД в собствения си дом, без й налагат диктат. На това му викат "неспазване върховенството на закона". !?

57

ПЕНКО

преди 5 години

ГОСПОДИН ЕМИЛ , БАБАТА КОЯТО ТЕ Е ОТГЛЕДАЛА ,ЗНАЕ ЛИ , ЧЕ СИ ДАД.УПЛЯК И НАГ.ЪЗНЯК ... /ПРИ ТОВА КОМПРОМИСЕН / !?!?

56

Анонимен

преди 5 години

Емил Радев: Орбан сбърка, че не направи компромис!""---Това shkembe Е.Р. да не се мисли за по-умно от Орбан, та ще му дава оценки?Първо да се погрижи за външния си вид, а след това (по възможност), и за умствения си багаж.

55

Анонимен

преди 5 години

тоз тапънар кой го е изпратил в брюксел. Унгарците са племе което няма роднини в европа или близки по реч страни освен донякъде Финладния и е оцеляло благодарение на смелостта си и първи се озъптиха на руснаците 56 година

54

Анонимен

преди 5 години

Каква истина казва в момента Орбан? При решение за спиране за миграцията и при никой не искащ Унгария да взема мигранти . Дори България каза че не иска да приема мигранти и никой не ни кара. Та реално кое от приказките му е вярно? БЕШЕ вярно преди ЕС да си промени позицията. Сега е просто популизъм