9

Спорт

преди 5 години

М/у Другарката и Илияна, (която е нейна възпитаничка) зее Едно Голямо Zero, едно от които ви тегли топките през седмица, в Лотото, Подобно на Онова на което залагат Футболерите, паднали преди да ги ритнат...това е Клоунада.(за сведение...рускините взимат уроци и от циркови Артисти)Колко спорт е спринтът? 10, 22 секунди и само черни хора?В художествената гимнастика има всичко...Опитайте да направите 1 упражнение и тогава за мейтки и колко е лесноЗа името да отговори, онзи кръстил се на нея?

8

Нешко Робев

преди 5 години

Да се радвате на 6 място !!! Не сте добре...Вижте колко медали е донесла на България другарката Нешка Робева !!! Това не може да се случи при Илиана Раева ! НИКОГА !!!

7

Анонимен

преди 5 години

Баджак сейр, прикрит зад извъшване на някакви сръчни движения...

6

Катрин Тасева?!

преди 5 години

Тая пък ква е?!!!! Бати и шиб/аното име - французойка ли е или от Балканите?!...

5

Шопо

преди 5 години

Е пак ли е златна???

4

Анонимен

преди 5 години

Винаги ми е странно - това защо се води спорт. Това са си репетиции като в балета, едно и също до побъркване. И вечните скандали с руските рефери на всички първенства. Друго си е футбола - тичаш като гламав и мориш съперника 90 минути докато не клепне. Има битка, устрем, мъчиш се да превземеш. А тука, пляс-пляс лентичка, бухалка, топчица, обрчи - абе клоунади. абе то си има цирково изкуство бе хора.

3

Анонимен

преди 5 години

Браво на момичето така се става плеймейтка .,.в обектива си вече

2

Спорт

преди 5 години

Сигурно е сънувала кошмари още щом затвори очи и й се явиш ти,"Катето". Сега си обяснявам и грешките й и че бяха малки. Явно навреме се е събудила!

1

Анонимен

преди 5 години

Колкото -тлкова !Здраве да е !Спрете с големите Думи !Знаем се !След Робева нещата са различни!