29

Анонимен

преди 5 години

Война има между бунтовниците и Асад в Сирия, а това е по-скоро махленска свада на два чужди агента, внедрени на различни пистове, пишете минуси колкото щете и без това, за това тия *** избирате и те после ви смъкват кожите, някой ще ми каже ли защо достойния президент и дума не казва за идиотския план на Бойко да вдигне осигуровките и да ни набучи на втори здравен стълб.

28

анонимен

преди 5 години

Няма никаква "война"! Просто на власт. Са Двама държавници.От едно поколение! Единият е бивш военен. С принципи и отстоява законите в БГ! Другия.се държи дерибейски Сякаш някой му е длъжен Да се съобразява с него! Скачал от пост на пост в държавата през годините. И най му харесва на върха. Но от високото се пада лесно. И много боли после! Ще падне някой ден от там!

27

Избирател

преди 5 години

Като ви чета коментарите съжалявам, че не избрахме дебелата Цеца за Президент поне сега можеше за министър на правосъдието да е някои които да се бори с престъпниците.(

26

1во икано 2о акано

преди 5 години

тези две малко нужни са като артиййкитръкнати първо за голямата после за малката нужда

25

Фен

преди 5 години

Бойко и само Бойко!

24

Р.Радев??!

преди 5 години

По-глу.пав президент от Радев няма. *** на комунистите и Русия. Всички вече разбраха що за стока е. Баба Корни му диктува какво да говори и все едно слушаме нея.Когато говори и не гледам в екрана на TV, имам чувството, че говори някакъв бавнор.азвиващ се - едва-едва, бавно, несигурно, неубедително, само мрънка, почти ме приспива. Не казвам нищо лошо за тези болни хора, но президентът трябва да е мъжествен и убедителен, а не мрънкало. Тотално разочарование!!! Да го сменяме!

23

Анонимен

преди 5 години

И на кой семинар е съ-организатор Боко? За наркотиците? Е, експерта си е експерт! Че КОЙ ако не ТОЙ? Радев в тази област не може да го бие!

22

Обективно мнение

преди 5 години

И двете са долни куртизанки!Факт е, обаче, че банкенската Тиква е на много по-ниско ниво от Румен Радев. Не подръжавам на нито един от тях.

21

Гочи маратонката

преди 5 години

Румбурак е такова недоразумение, че просто нямам думи. А с кобилата до него, направо къртят мивки.И сега Деса къде ще си покаже тоалетите?

20

Бик Томов

преди 5 години

Велева е типичен представител на фелациращата "журналистика", Коларова респективно на фелациращата социология. Нямам какво повече да добавя.

19

Х

преди 5 години

По нахалният ще отиде на сесията на ООН. Игрите са тънки и добре изработени от Захариева предварително.срещата с Тръмп е между другото на последния семинар за наркотиците.така, че всичко е маймунжулуци и престараване пред Бойко.

18

Анонимен

преди 5 години

Голяма грешка правят и Борисов и Радев, като не сътрудничат повече помежду си, ами слушат и двамата гламавата си администрация.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Цялата герберастка Шайка води война срещу Президента, защото им пречи да крадатВижда се обаче обратното, президентът води война с ГЕРБ, защото пречат на БСП да се наместят във властта и да крадат, както те си знаят! Всички видяха и разбраха това от риданията и крясъците на другарката Нинова!

16

Шопо

преди 5 години

Па нека да оди Еднокнижецо,бе!!!Да видят у Нев Йорк що интелект ,що чудо управлява у Бг!!!

15

Анонимен

преди 5 години

"Журналистът Валерия Велева"Краси, стига ни мъчи със неграмотността си. В българският език има родове. Само бай Тошо ни просветляваше със "комунизъма" и неговите производни. Оня професор беше прав - функционални неграмотници!"Спасяването на българските евреи", а бе то българи не останаха в тази страна! Други проблеми няма?

14

Анонимен

преди 5 години

16, ТИ ИСКАШ БСП, НО АЗ НЕ- ЗАЩОТО ФАЛИРАХА 12 БАНКИ, НАПРАВИХА 2564.4% ИНФЛАЦИЯ, А ПОСЛЕ 12.8%, ЗАЩОТО ОГРАБИХА НАРОДА.

13

Анонимен

преди 5 години

Някой коментира преди време,че герберите са изготвили списък за тормоз и убийства над граждани.Луди ли сте да ги оставите във властта?

12

Анонимен

преди 5 години

Искаме БСП,не искаме терора на герберитеее,оставка!

11

Браво Р.Радев!

преди 5 години

За първи път казвам браво на Р.Радев, че не подписа нарочно указа и развали седянката на БКП/БСП в СПА центъра.Те бяха дошли в Парламента само за гласуването, но Радев ги прецака и те останаха с пръст в уста...Указът е внесен към обяд и му е съобщено, че трябва да го подпише.Очаквало се е това да стане в рамките на деня, до вечерта.Той само е казал: "Ще видим..." и толкова.След това не го е подписал и на следващия ден е заминал за Латвия.Вече е ясно, че това е направено нарочно.

10

Анонимен

преди 5 години

За залязващия Борисов остават само снимките, които да развява днес и да завещае на внуците си утре. От доста време Тръмп му бяга, но хрътката дебне дори с цената на собственото си унижение. И ако го попитате, той изобщо не мисли,че представлява (излага) България! А ТЯ, България може да е бедна, изостанала, но е далеч над жалкия си "представител"! Дано Тръмп и този път не попадне на пропадналия!