11

Няма значение

преди 5 години

Няма значение какви са.И българите сме туристи от СОЦА.А по-имотните БГ туристи, просто са ограбвали по-на едро, и имат тъмни страници в бизнеса си.Така че, кой какъв е няма значение, важното е, че никой няма право да нарушава "Презумцията за невинност".Защото в момента СОЦА ряпа да яде, пред тоталитаризма на Лондон, следенето с камери, уволняване на журналисти - вчера бяха осъдени от ЕСП правата на човека.С Какво Диктата на Лондон е по-добър от СОЦА?Че и по-зле!

10

Анонимен

преди 5 години

Интересни туристи са тия двамата. Оставили си жените и децата в Русия. И тръгнали до Сслсбъри на разходка. Но като видели там друг с дъщеря си. Намразили британците и всички живо и се прибрали в Русия. Това един обикновен турист от соца. Ще кара колко му е визата и ако може и ягоди ще бере поне да си покрие пътните що е платил.

9

Анонимен

преди 5 години

Естествено е да се направи връзка с Сергей Антонов. Също и с смъртта на Г. Марков. Още от византийските древност на ингилизкия елит, отровата е предпочитан метод. Също и публичното интригантство. За Българските разбирания те са,и си остават поганци (мишки).Рано или късно, стопанина се разправя с тях. Знаят го, но друг път нямат.Накрая ще гризнат дървото.

8

Тъй ли

преди 5 години

А според кой са обвиняеми?Тея дето размахваха епруветки с Блеър и се извиняваха, а разрушиха цяла държава, и убиваха безнаказано.Стана им навик на Лондон и САЩ, да унищожават държави.

7

нико

преди 5 години

антонов беше набеден по същият начин

6

ZORO

преди 5 години

очна ставка със скрипалите

5

Анонимен

преди 5 години

Сергей Антонов беше ли виновен? Какво са казали тогава британските служби? Пееха в хора на лъжците, заедно с италианците ио всички западни служби.

4

Ели

преди 5 години

Докато Лондон не предостави достъп до Скрипал и Юлия, да бъдат разпитани в Лондон и тип вещество,Русия не трябва да им предоставя право на достъп до информация Петров.Компромисът е в основата на всичко.Не може като надути пуяци без грам достъп до доказателства Лондон да обвинява и наказва.Да се научат на уважение, дори когато комуникират с магарета, язовци, мравки.Е га ти и плондерите.П уяци смешни!

3

Анонимен

преди 5 години

Путин не може да разрешава или забранява някой да разпитва руски граждани. те да не са му собственост.

2

Анонимен

преди 5 години

Видяхте ли, че Путин няма какво да крие, а Тереза Мей защо не дава Скрипал да бъде разпитан.

1

Obo San

преди 5 години

Аз пък съм готов да разпитам англииската кралица за убииството на Леиди Даяна !