31

Анонимен

преди 5 години

Тези са живи трупове.Ходещи сводки...

30

БАЧКАТОР

преди 5 години

На англичаните им желая да се повтори 2011 година, когато нerpoapaбите разчекнаха Лондон квартал по квартал.

29

ognyanz

преди 5 години

Вчера писах: "Съмнявате ли се, че утре ще има пак статия за случая Скрипал". И ето я днес статията. А утре ще има ли? Не се съмнявайте. Антируската пропаганда трябва да върви. Тумба-люмба всеки ден.

28

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 29: Това, което си го добавил към хранителните добавки сам ли го измисли, или ти го подадоха отнякъде?Да не забравяме, че и в Еймсбъри (на десетина километра от Солсбъри) имаше натровени с "новичок" двама пенсионери, англичани, жената даже почина. Така че британците трябва да докажат, че тези двамата са ходили и там. А засега се тиражира само запис, в който двамата разглеждат витрина на магазин в Солзбъри.

27

Анонимен

преди 5 години

До 36Килърите от Солбъри - фитнес инструктори: хранителни добавки, токсикогенни обогатителни смеси, стимулиращи субстанции, пянообразуващи емулсии, слюнкоотделящи препарати,.... !С две думи - алхимици туристи !

26

Боби

преди 5 години

До Анонимен 35 Грешите Колега в един малък детайл:Снимка, имена, самопризнание за присъствие В ОТНОСИТЕЛНА БЛИЗОСТ (под 1км като Солсбъри е с размер на нашата Копривщица 3*2км проверих на картата) до местопрестъплението от двамата от снимката по ден и час - доказано документално !

25

Анонимен

преди 5 години

На снимката - килърите от Солсбъри !Снимка, имена, самопризнание за присъствие на местопрестъплението от двамата от снимката по ден и час - доказано документално !

24

Боби

преди 5 години

Аз съм на мнение че Британците няма да пратят никой дори и да разпита двамата.Как мислите ВиеНяма да пратят Цъкаш +Ще пратят Цъкаш -Аз лично ще цъкна +

23

Лошо

преди 5 години

Горчив край за килърите от МИ5 и 6.Аферата колониален Лондон трябва да прекъсне.Държавите и териториите под робовладелския ботуш на Лондон трябва да се освободят от камшика.В 21 век, Лондонските рептили държат в робство 14 народа и територии.

22

Анонимен

преди 5 години

Аферата Скрипал е към своя край !Това ще е горчив урок за килърите от КГБ !

21

Ингилизия

преди 5 години

А да оказваш натиск над други държави да налагат санкции, какво е - Диктатура на Лондон. Диктат и тоталитаризъм на по-силния над по-слабия.Каква е леля Мей - ако не е тоталитаристка, а каква държава е Лондон ако не тоталитарна, в медиите няма разглична гледна точка.Диктаторката Мей обвини президент и държава и сички по Комунистически, диктаторски и тоталитаристки дружно - дигнаха ръчички в знак на съгласие.Тотален контрол и следене в колониално - диктаторския Лондон.Масово убити, неам думи.

20

Анонимен

преди 5 години

Лондон................един от центровете на световното зло!

19

Анонимен

преди 5 години

Путин се опитва с сетни усилия да избегне новите икономически санкции, които се задават и които може да се окажат фатални за него и КГБ режима !

18

Анонимен

преди 5 години

Тия двама руски ръбове май са класически ***.

17

ВРАГ

преди 5 години

АНГЛИЯ Е ПРИЧИНИЛА МНОГО ЗЛИНИ НА НАРОДИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.ТЯ Е ГОЛРЯМ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ БЕРЛИНСКИ КОНГРЕСНЬОЙСКИ ДОГОВОРБОМБАРДИРОВКИТЕ НАД СОФИЯ

16

Николаев

преди 5 години

Няма нужда да ги разпитват те са за англия работят много Игнатиевски гадалки прикрепени към ми 6

15

Анонимен

преди 5 години

*** тия мязат на нашенски русофили само че по ентелегентни

14

Анонимен

преди 5 години

Не съм ходил в Англия. Но като гледам как са в България англичаните финансово и правно не разбирам за сравнението със соца. от България.

13

Анонимен

преди 5 години

До 12. И ти ги оплете тоталитаризъм със социализъм. Тоталитаризъм ИМАШЕ в България. ЗАЩОТО БЕ САМО ЕДНО БКП. И ЕДИН ВОЖД ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ИЗБИРАНЕТО НА ВОЖДА. За това е тоталитаризъм.В Англия такава лудост не е позната.

12

Анонимен

преди 5 години

Е как очаквате aлaнглетата да се съгласят тая бутафория да бъде разследвана и от руснаците? Нали веднага ще лъсне, че всичко е вътрешна операция, скалъпена и съшита с бели конци. Не напразно досега няма нито 1 представен факт пред никого, а само голословия.