21

ognyanz

преди 5 години

Търпението на евродепутатите от ГЕРБ обаче изобщо не е изчерпано. Просто се скатават, и ги няма на гласуването. Така е, когато са послушковци няма кой да даде ясни указания.

20

анонимен

преди 5 години

простаците от лигавата европа *** лапачите търтеите искат да станат нов съветски съюс къде бяхте бе *** лъпаци,когато руските танкове влязоха през 1956 год в УНГАРИЯ Да избиват,къде бяхте бе *** клюкари когато руските танкове влязоха в ЧЕХОСЛОВАКИЯ търтей,къде бяхте бе лиглевци когато ХИТЛЕР прегази ПОЛША нали бяхте гаранти бе ***.

19

Анонимен

преди 5 години

АКО ЕНП ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ И НЯМА МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА , ЩЕ БЪДЕ ПРАЗНИК ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА.

18

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 18Значи казваш, че всичките доводи в ЕП за санкции срещу Унгария, корупция, човешки права, свобода на медиите, европейски ценности, тинтири минтири са плява, а истинската причина е,че Орбан не го играе привидно "съгласна",за разлика от Борисов. Затова ЕНП си затварят широко очите за безобразията в България по отношение на корупция, върховенство на закона, независимост на властите, медийна свобода.И аз така си мисля,особено Юнкер като удари няколко ишиаса и шляпне Фандъкова отзад.

17

Анонимен

преди 5 години

Защото явно си проспал последните 4 години . Изказванията и вътрешната политика на орбанее. Тука въпросите са принципни , а не само статистически.

16

П.Петров

преди 5 години

Според репортери без граници по свобода на медиите Унгария е 73-та, България е 111Според Световен проект за справедливост (WJP) класацията им за върховенство на закона Унгария е на 50-то място, България е на 55-то.Според класацията на Трансперънс интернешънъл Унгария е на 66-то място, България е на 71-во. И за трите класации по-големият номер означава по-лошо.Сега пак ми обяснете, защо се предприемат мерки срещу Унгария, а не срещу България!

15

Анонимен

преди 5 години

Някой дядо пак е писал за Сив въпреки че цял живот е копал чесън и е правил консерви. Обаче много разбира от икономически съюзи и пропаганда.

14

Анонимен

преди 5 години

В СИВ нямаше директиви да се решат разногласия. Имаше танкове. И всички бяха единодушно. Белене, Гулаг работеха в пълна пара...Та не се чудете, че искаме ЕС. Там имаш ИЗБОР.

13

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Защо ще ни пробутват храна второ качество, а те ще се хранят с първокачествена?Ми храни се с храни, родно или любимото ти руско производство, защо ядеш храната на врага? Нали много обичате Русия!

12

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Когато бяхме в СИВ никой НЕ СЕ БЪРКАШЕ ОТ КОГО ДА ВНАсЯМЕ И ЗА КОГО ДА ИЗНАСЯМЕ.Да тогава спускаха директиви направо от Москва! Имаше пряко вмешателство във вътрешните работи на всяка държава, като се задаваха производствените и продуктови параметри спрямо Русия, за това нямаше противоречия в СИВ, защото всичко беше решено предварително...петилетка за петилетка!

11

Анонимен

преди 5 години

*** защо ще ни пробутват мигранти без да ги искаме?Защо ще ни пробутват храна второ качество, а те ще се хранят с първокачествена?Когато бяхме в СИВ никой НЕ СЕ БЪРКАШЕ ОТ КОГО ДА ВНАсЯМЕ И ЗА КОГО ДА ИЗНАСЯМЕ. Ама ония били лошите комунисти, а пък сега тия са първи демократи.Ай сиктер!

10

ШибиРиби

преди 5 години

Пази боже сляпо да прогледаБългapaцuте заеха да връзват кусури на европата и западните стандарти. Ще дойде скоро времето когато ще се ходи на запад с изходни визи и ще се чака на опашка да се купят банани и дънки... всъщност дънки няма да има ще има ватени ***

9

българина

преди 5 години

и нашето търпение се изчерпва към енп ес ек и други многобуквия....

8

шматка

преди 5 години

Добре де как така само защото 4-5 държави в ЕС се нуждаят от раб.ръка се приема че това е правилната политика на съюза и всички други 24 трябва да я следват.Защо няма референдум в ЕС -ЗА или НЕ на емигрантите

7

Анонимен

преди 5 години

А какви са европейските ценности ? Никога не сте ни ги изброявали.

6

Питам

преди 5 години

До Анонимен 2 Що бе , сега кво ти е ?

5

Анонимен

преди 5 години

Чак пък велик :) Какво Велико е направил до тук. Че не се сещам. Питам под всяка статия и отговор няма. Използва бягащи от войната да говори популизъм и национализъм да вдига рейтинга си. Най старата школа за простолюдието . Велик бил...

4

Наблюдател

преди 5 години

В Орбан се изчерпва търпение то към ЕНП.

3

истина е

преди 5 години

Орбан е велик политик ,защото си обича страната и народа ,за разлика от нашите мушингери и *** !!

2

Анонимен

преди 5 години

Като им се изчерпало търпението да си платят дължимите суми на ЕС и да излизат от ЕС. Орбан не приемa бежанци, който не хареcва политиката на Орбан може да си подава заявлението за Брекзит лично на Орбан.