24

Дименция

преди 5 години

Това е списък с обръщения, в случай че на сутринта сте забравили малкото име, а ВИЕ можете да използвате след третата голяма ракия.

23

Анонимен

преди 5 години

Ако нямате време за лигавщини може да се обръщате към нея с "***". Съкратено от "мило ангелче".

22

Анонимен

преди 5 години

Като лигавщина. Трябва ви мъж, не приятелка. Трябва ви човек, твърд и здрав като камък.

21

Анонимен

преди 5 години

На злато се отговаря със златотърсаченце. То всичко подлежи на внимателен анализ, всяка дума казана има скрит смисъл. Най-вече се върти около пари, но всичко излязло от устата се превежда имаш ли пари, ще имаш ли ще дадеш ли.

20

annybody

преди 5 години

Някой вижда ли изобщо смисъл във велемъдрото творбе като авторицата със "сакралното" име "Михаела"? Познай каква е генетичната култура на люде, които те именуват тъпо по рождение, и умалителнито обръщение към теб е "Мише"?Толкова ли закъсахте откъм теми, че ни занимавате с лигавщини, или си жълтеете просто по навик и като тенденция?

19

,/`

преди 5 години

До АнонименАз съм противник на 50нюанса сиво, ходене гледане и изведнъж секс, айде нема нужда.

18

мдааа

преди 5 години

Ох г-це ,вие сте моя пътеводна светлина,как да подмина ваша статия?!

17

Анонимен

преди 5 години

До ,/`То си личи кой е добър, но не по начина, по който говори, а по начина, по който се движи и по който те гледа. Движенията и погледът - няма нищо по-сигурно. Дори с течение на времето можеш да познаеш и други неща по тях. Старомодно сигурно ще ви се види, но изпитано през вековете. Няма такива, които да се движат сковано или тромаво, и да са добри в леглото.

16

Анонимен

преди 5 години

До ХайтовНе знам какво намирате за смешно, при все че надали сте на 15. Като казвам определена възраст, имам предвид 20. Хората стават все по-незрели, а връзките все по-скучни именно по тази причина. Същевременно никой не иска да има връзка с мъж или жена, които са на 30, а се държат като пубери.

15

Медунчо

преди 5 години

Ако той се казва Спиридон, а тя Димитричка по-добре наистина да наблегнат на умалителните или поне да си измислят прякори.

14

Хайтов

преди 5 години

хихихихихих

13

Хайтов

преди 5 години

Точно така, след определена възраст ;) ха ха хахаха хохохо

12

,/`

преди 5 години

Това е защото сте дървета. Тълкуванията са точни. Който не умее да говори и да се изразява от страх да не изглежда смешен, не е добър в леглото, гаранция.

11

Анонимен

преди 5 години

До ХайтовСлед определена възраст това е знак за психични проблеми. И едното, и другото. Както и липсата на оригиналност. Най-малкото, не си се развил като самостойна личност. Незряло отношение + романтика = 500 грама масло за вечеря. Не на любов.

10

Хайтов

преди 5 години

Няма нищо по-хубаво от незрялото отношение по време на романтика.

9

Анонимен

преди 5 години

До дьо С.Така твърдят и съвременните канибали - обичали човека, искали да се слеят в едно, по взаимно съгласие)) Ех, къде останаха онези истински времена, когато хората бяха просто зли и гладни... Но всъщност хората имат склонност да сакрализират най-противните си действия, да ги правят да изглеждат възвишени.

8

дьо С.

преди 5 години

До Анонимен 12Всъщност боят и доминацията са есенцията на едно завършено, пълноценно общуване. Доброволните, разбира се.

7

никой

преди 5 години

А ако не споменава името ти, бягай надалеч.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3За вас какво е любов? Любовта е невъзможна, ако и двамата не са отдадени напълно един на друг. А такива връзки са изключителна рядкост. Любовта е изключителна рядкост. Вероятността точно вие да знаете какво е любов е почти нулева. Хората дефинират като любов всичко, което им се случва в една връзка, дори често и подчинението, и боя, и т.н.

5

Gent

преди 5 години

Ако уважавам жената до мен никога няма да я нарека с умалително име. Особено пък "Барби" Това значи, че я имам за празноглава кифла, което определено не е ''идеал за женска красота".