185

Анонимен

преди 5 години

Няма работници, но всичко е точно, защото снощи правих кекс, кекс, кекс .....

184

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми бизнесмени ,изнесете бизнеса си в бедни държави с евтина работна ръка .От тука и пострадалите във воините от Африка и Азия бягат.

183

Анонимен

преди 5 години

ОБЯВАСпешно търся прошляци да бухат без Пари. Справка "пишман работодател"

182

Анонимен

преди 5 години

Да си внасят, когото си искат.Защо ни занимават всеки ден с истериите на бизнеса, който не иска да плаща?Бизнесът много добре знае, че причината е в ниските заплати.

181

ха, ха

преди 5 години

До ха, хаЗабравих да кажа, че сиренето и яйцата не са от магазина и в това се състои фокуса!

180

Анонимен

преди 5 години

Какви заплати? Ако трябва, трима ще вършат работа за трийсет, но шефът пак ще иска нов Кайен всяка година. Заплатите забрави да вдигне. Е, може да вземе една кафеварка...

179

ха, ха

преди 5 години

До таню скаридиНдонде Утоке от Нигерия се учил за баничар. Ще прави фокус: "Вита баница върху точилка"!

178

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 181Статия ще копнат от "Ню Йорк таймс" или "Асошейтед прес", когато опишат какво става в Бг.

177

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 179Ами щом е нужна работна ръка, ще се дават и по-човешки заплати.

176

бай ганю

преди 5 години

работна ръка колкото искаш но не и такава която е подходящо и виоко квалифициранаако малкцинствата в българия имаха квалификации грамотност и подходящи умения и професии сега нямаше да са на помощи а щяха да работят и да пълнят хазната

175

Анонимен

преди 5 години

има *** дават заплата 900 кинта за софия.Това е смешна работа и то за шофьор караш само в натоварения трафик и задръствания.Бизнес не способен да дава заплати.Фалит и само фалит конкуренцията идва и започва да дава повечето пари

174

таню скариди

преди 5 години

абе вие като пишете тези поръчкови и платени статии,четете ли си ги след това или се подигравате на нас наивното стадо,тези разкази под шипковия храст дето си ги съчинявате така малко връзват ли се с реалността в нашата мила родна ***...та икономиката на производителите на банички имала нужда от кадри,да дойдат чужденци и какво да стоят тук без работа излъгани ли нали знаете че реални изобщо не е така и не се търсят реално кадри поръчкови драскачи айде стегнете се малко и по сериозно де!!!!!!

173

Анонимен

преди 5 години

Виетнамци и поляци... Абе, пичове, вие наред ли сте бе? Имате ли си идея какви пари се взимат във Виетнам и Полша? Абсурд да работят тук при нашите условия.

172

Анонимен

преди 5 години

Давам ти задача - опитай да убедиш човек от Африка, или Близкия изток, да работи тук. Просто пробвай. Ще ти се изсмеят. Така че, не се притеснявай. Дори те не са такива балъци да бъхтат на ветковци и минювци за 300-400 еврака.

171

к

преди 5 години

обяснявам защо евреите наводниха запада и САЩ с маймуночовеци:благодарение на 45 милона маймуночовеци, които Обама внесе за 8 години в САЩ, евреите успяха да запазят ръст на цените и цъщевременно не ужеличиха заплатите !!!ако това не се беше случило еврейския световен ред щеше да хапе прахта още преди 10 години

170

Анонимен

преди 5 години

До кА бе ти завърши средно образование, а после вземи някаква професия - независимо дали ще е няколко месеца обучение за стругар или ще завършиш физика в някой престижен университет.Едва след това ще се ориентираш в живота и ще си намериш работа по сърце.

169

Анонимен

преди 5 години

Ахахахаха... Точно това с ромите беше голямата грешка на правешкия свинар.Набута ги в градовете (които те иначе заобикаляха), даде им работа на лежачка, срещу която взимаха и пари даже. И това се отчете като грандиозен успех. Айде, гони ги сега, да те видя.

168

Анонимен

преди 5 години

Българинът трябва да бъде мачкан .....Обикновено погледнато българинът най-много се е оплаквал и надигнал глава когато е живял най-добре, а най си е мълчал когато е бил зле.

167

Анонимен

преди 5 години

И аз търся работници за моята фирма но повече от 600 лева не мога да им дам. Ако им дам повече фирмата ми ще фалира. А сегашните работници вече са на 12 часови смени и бачкат на макс. Повече работа не могат да поемат.

166

Анонимен

преди 5 години

Ако няма желаещи българи от Молдова и Украйна, тогава виетнамци или поляци.Само някой да не се опита да ни прави на балами и да ни убеждава, че мигрантите от Африка и от Близкия Изток ще осигурят нужната ни работна ръка! Най-кратко, точно и ясно се изрази проф.Константинов - тези нискоинтелигентни и агресивни хора не идват тук, за да работят, нито пък искат да се интегрират! Не сме ги канили и не ни трябват!